Almanya'da Türk avukat

Al Jazeera Al Naseem Kliniği, Riyad’daki en iyi jinekolog

أفضل دكتورة نساء في مستوصف الجزيرة النسيم الرياض

Al-Jazeera Kliniği’ndeki en iyi jinekolog Al-Naseem Riyad Suudi Arabistan Krallığı’ndaki birçok kadın için doktor seçmek, özellikle hamilelik sırasında kendisinin ve oğlunun sağlığını güvence altına almak amacıyla tedavinin yarısına eşdeğerdir. Bazı elektronik forumları takip ettiğimizde Al-Jazeera Kliniği’ndeki en iyi jinekolog hakkındaki soruların sıklığını fark ediyoruz.Al-Nassim birçok hamile kadın arasında yer alıyor ve bu konuda bu konuyu tartışmaya çalışacağız. hastane ve sunduğu en önemli hizmetler, oradaki muayene fiyatları, ayrıca burada çalışan en iyi kadın doktorların isimleri.

Al Jazeera Al Naseem Kliniği, Riyad’daki en iyi jinekolog

Riyad şehri, Suudi Arabistan Krallığı’nın başkentidir ve ülkenin bir bütün olarak eğitim, ekonomi ve sağlık gibi yaşamın çeşitli temel alanlarında tanık olduğu ilerlemenin boyutunu yansıtan ilk cephesidir. Bu, hastaneler aracılığıyla açıkça görülmektedir. ve tüm uzmanlık dallarında en son yöntemleri kullanarak yüksek kalitede tıbbi hizmet sunan tıp merkezleri.Bunun en güzel örneği, özellikle hamile kadınların ziyaret etmesi tavsiye edilen ve hastaların hizmetine sunulan Al Naseem Kliniği’dir. En iyi kadın doğum uzmanları ve jinekologlardan oluşan seçkin bir grup. Riyad’daki Al Jazeera Al Naseem Kliniğinde en iyi jinekoloğu seçme sürecini sizin için kolaylaştırmak amacıyla, aşağıdaki satırlarda size bir grup sunmaya çalışacağız. Aday gösterdiğimiz adaylar arasından seçtiklerimiz Hastaların önceki incelemelerine ve deneyimlerine göre.


Ayrıca okuyun:Oran, Cezayir’deki en iyi diş hekimleri Oran’daki en iyi diş hekimleri

Read:Viyana’daki Türkçe pratisyen hekim
Al Jazeera Al Naseem Kliniği, Riyad'daki en iyi jinekolog
Al Jazeera Al Naseem Kliniği, Riyad’daki en iyi jinekolog
  1. Dr. Manal El Cezire Hastanesi : Polikistik over sendromu, hormonal bozukluklar ve yumurtlama bozukluğu vakalarının tedavisinde, detaylı radyolojik ve televizyon muayenelerinin yapılmasında uzmanlaşmıştır.
  2. Dr. İbtisam Celal Hüseyin: Kısırlık sorunları, gecikmiş doğum ve tekrarlayan düşüklerin tedavisinde uzmanlaşmıştır.Genetik anormallikler, kadınlarda üreme ve idrar yolu enfeksiyonları ve histerektomi tedavisinde deneyim sahibidir.
  3. Dr. Nevin Saeed El Gamal: Diyabet ve gestasyonel hipertansiyon tedavisinde uzmanlaşmış, tüp ligasyonu operasyonlarının yanı sıra RİA yerleştirme ve diğer çeşitli tekniklerle gebelik ve aile planlaması prosedürleri gerçekleştirmektedir.
  4. Dr. Süheyr Ümran: Fetüslerin takibi ve sezaryen veya doğal doğumların gerçekleştirilmesiyle ilgilenmekte olup, aynı zamanda yüksek riskli doğumlar, yumurtalık kistleri ve miyom tümörleri gibi vakaları da tedavi etmektedir.

Al Jazeera Al Naseem Clinic, Riyad fiyatları

Al Jazeera Kliniği, özellikle en yetenekli ve deneyimli kadın doğum uzmanları ve jinekologlar tarafından gerçekleştirildiği için çoğunu uygun bulduğumuz bir grup özel teklif sunmaktadır.

  • Al Jazeera Al Naseem Hastanesi’nde normal doğumun fiyatı, birinci sınıf odada bir gecelik konaklama dahil 3.500 Suudi riyalidir.
  • Sezaryen fiyatı, birinci sınıf odada iki gece konaklamayla birlikte 6.500 Suudi riyalidir.
  • Laparoskopik yumurtalık delinmesinin maliyeti 7.000 Suudi riyalidir.
  • Laparoskopik rahim boşluğu ameliyatının maliyeti 3.500 Suudi riyalidir.
  • Miyom aldırma operasyonunun maliyeti 9.000 Suudi riyalidir.
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünde ortalama muayene ücreti uzman doktordan 100 Suudi riyali, konsültan hekimden 250 Suudi riyali, uzman hekimden evde muayene ücreti ise 200 Suudi riyalidir.

Böylece bu konuyu bitirmiş olduk, Riyad Al Jazeera Al Naseem Kliniği’nin en iyi jinekologu.Son olarak siz değerli takipçilerimize hastanenin dışarıdan randevular dışında günün 24 saati çalıştığını bildiririz. Bir doktordan diğerine Kliniğe gitmeden önce randevu alınması tercih edilir.Bu, yardım hattından, hastane telefonundan veya hatta müşteri hizmetleri aracılığıyla web sitesinden yapılabilir.

Read:Berlin’deki en iyi Türkçe jinekolog


Ayrıca okuyun:Chicago, Houston, Philadelphia’da Türkçe psikiyatrist

Previous post
Dortmund’da Türkçe jinekolog
Next post
Hamburg’un en iyi Türkçe beslenme uzmanı, Alman hastanelerinde beslenme uzmanı