Almanya'da Türk avukat

Aachen’deki en iyi Türkçe general ve aile doktoru

Web sitemizin istekliliğinin bir parçası olarak Aachen’deki en iyi Türkçe genel ve aile doktoru hawaaworld.news Aachen’de ve tüm Alman şehir ve eyaletlerinde yaşayan Türkçe toplumunun tüm üyelerine yardım eli uzatmak için bugün size bir serinin devamı olarak hizmet veriyoruz. Almanya’nın en iyi Türkçe doktorları Aachen’deki çoğu genel tıp doktorunun adlarının, adreslerinin ve telefon numaralarının yer aldığı bir rehber, özellikle de Almanya ve Avrupa’daki ailelerin çoğunluğunun kendi doktorları olduğu ve bu doktor birçok hastalığın teşhis ve ilk tedavisinde rol oynadığı için .

Aachen’deki en iyi Türkçe general ve aile doktoru

Daha önce size kanıt gösterdiğimiz gibi Aachen’deki en iyi Türkçe doktorlar Birçok tıbbi uzmanlık alanında daha önce örneğin şunları öğrendik: Aachen’deki en iyi Türkçe göz doktoru Bugün genel ve aile hekimliği uzmanlığına ışık tutacağız, önümüzdeki birkaç satırda bu tıp uzmanlık alanında alanda mevcut en önemli doktor ve danışmanları öğreneceğiz. Aachen’deki tüm klinikler var ama aynı zamanda sizden beklediğimizi de gizlemiyoruz. Aachen ve çevresinde daha fazla Türkçe aile hekimi var ve bu nedenle tüm sevgili takipçilerimizden bize başka bir Türkçe doktor hakkında bilgi vermelerini rica ediyoruz. ekranın alt kısmındaki bu listeye dahil değildir.


Ayrıca okuyun:Berlin’deki jinekolog

Aachen’deki en iyi Türkçe general ve aile doktoru

Almanya’da bir Türkçe general ve aile doktoru

Aachen’deki en iyi Türkçe genel ve aile doktoru, Almanya’da ikamet eden birçok Türkçe aile sürekli olarak Münih ve Berlin’in yanı sıra Kuzey Ren-Vestfalya bölgesi ve çeşitli Alman şehirleri ve illerindeki Türkçe aile doktorlarının telefon numaralarını ve adreslerini arıyor, temel ve birinci basamak sağlık hizmetlerine ihtiyaç duydukları ve birçoğunun muayeneden geçtiği birçok nedenden dolayı tedavileri bir Türkçe doktor tarafından sağlanmakta olup, bunların en önemlisi aynı Arapça dilini paylaşma faktörüdür. , sizi şu konularda bilgilendireceğiz: Almanya’nın en iyi Türkçe generali ve aile doktoru Genel olarak.

Ayrıca okuyun:

  1. Berlin’deki en iyi Türkçe doktorlar + adresleri ve numaraları
  2. Türkçe doktorların Düsseldorf’taki adresleri
  3. Dortmund’un en iyi Türkçe doktorları
  4. Frankfurt’taki Türkçe doktorlar
  5. Köln’deki en iyi Türkçe doktorlar
  6. Bochum’daki en iyi Türkçe doktorlar
  7. Essen’deki Türkçe doktorlar
  8. Hagen’deki en iyi Türkçe doktorlar

Aachen’deki Türkçe genel ve aile hekimliği doktorları

Fadja Arabi Al-Khanne Dr. Fadja Arabi Al-Khanne

Adres RobenstraBe 17 52070 Achen Almanya.


Ayrıca okuyun:Berlin’de Türkçe hemoroid doktoru

Telefon +49241157929.

Hassan Ouklah Dr. Hassan Ouklah

Aachen’de Türkçe genel tıp ve spor hekimliği doktoru.

Adres Holzgraben 11 52062 Achen Almanya.

Telefon +49241408026.

Dr. Muwaffaq Qwaider

Adres: 39 ElsassstraBe Viktoriaviertel Forst Aachen Mutte Achen Städteregion Aachen Nordrhein Westfalen 52068 Almanya.

Telefon 0241542768.

Dr.Hasan Nasri

Adres Dr Nassri 331 Trierer StraBe Schönforst Aachen Mitte Aachen Städteregion Aachen Nordrhein Westfalen 52078 Almanya.

Telefon 0241523288.

Sagy El Meadawy Dr. Sagy El Meadawy

Aachen’de bir Türkçe dahiliye uzmanı ve beslenme uzmanı.

Adres 24_20 PeterstraBe Kaiserplatz Burtsheid Aachen Mitte Aachen Städteregion Aachen Nordrhein Westfalen 52062 Almanya.

Telefon 024132638.

Muhammed ZSAl-Halabi Dr. Muhammed El-Halabi

Düren’deki Türkçe dahiliye uzmanı.


Ayrıca okuyun:Bielefeld’deki Türkçe göz doktoru

Adres Josef Schregel StraBe 15A 52349 Düren Almanya.

Web sitemizin değerli ziyaretçileri, sizi Aachen’deki en iyi Türkçe genel ve aile doktoru etrafında dönen bu konunun sonucuna getiriyoruz; burada kolayca Al Clinic genel merkezine gidebilir veya randevu almak için onunla doğrudan telefonla iletişime geçebilirsiniz. o.

Leave a Comment