Almanya'da Türk avukat

Aisha bin Hamad Al Attiyah Hastanesi

Bugün, bu yazı aracılığıyla şunları vurgulayacağız: Aisha bin Hamad Al Attiyah Hastanesi. Katar Türkçe Devleti’nin en ünlü ve en iyi devlet hastanelerinden biri olarak kabul edilir. Size bu program ve sağladığı tıbbi hizmetler hakkında giriş niteliğinde bir genel bakış sunacağız. Ayrıca size adresini ve telefon numarasını da bildireceğiz. Randevu almanızı kolaylaştırmak için. Katarlı seçkin bir grup ve hatta çalışmak üzere özel olarak görevlendirilmiş yabancı tıp profesyonelleri ile Aisha bint Hamad Attiya Hastanesi.

Aisha bin Hamad Al Attiyah Hastanesi

Genel olarak Katar Devleti, sağlık alanında bölgesel ve uluslararası düzeyde önemli bir konuma sahiptir. Katar, seçkin tıbbi hizmetler sunarak ve aşağıdaki gibi devasa tıp merkezleri kurarak modern altyapıyı geliştirerek sağlık sistemini sürekli iyileştirmeye çalışıyor. Aisha bin Hamad Al Attiyah HastanesiVe tüm uzmanlık dallarında nitelikli tıbbi personelin ilgisini çekmek.


Ayrıca okuyun:Çek Cumhuriyeti’ndeki en iyi Türkçe doktorlar

Aisha bin Hamad Al Attiyah Hastanesi

Aisha bint Hamad Al Attiyah Hastanesi Hamad Medical Corporation’a bağlı bir Katar devlet hastanesidir. Ülkenin kuzeyinde, özellikle Al Khor şehrinin güneyinde, Al Bayt Stadyumu ile son 2022 Katar FIFA Dünya Kupası’na ev sahipliği yapan Lusail Stadyumu arasında yer alır. Majesteleri Peder Emir Şeyh Hamad bin Halife tarafından açılmıştır. Aynı yılın 8 Kasım’ında Al Thani.

Read:Münih’in en iyi Türkçe doktorları

Yani sevgili takipçilerimiz bu hastanenin yeni sayıldığı doğrudur. Ancak yüksek düzeyde ilerleme ve gelişmeye sahip devasa bir tıbbi yapı olarak kabul ediliyor. Hastanenin toplam alanı 140 bin metrekare, inşaat alanı ise 82 bin metrekare. Her gün binlerce hastayı, vatandaşları, sakinleri ve hatta özellikle tedavi için Katar hastanelerine gelen turistleri ağırlamaktadır. Aynı zamanda en yetenekli Katarlı ve yabancı doktor ve tıbbi ekiplerden oluşan bir grubun elindeki en son tıbbi ekipman ve ekipmanları kullanıyor.

Aisha bin Hamad Al Attiyah Hastanesi’ndeki tıbbi hizmetler

O sağlar Aisha Bint Al-Attiya Hastanesi Uzmanlaşmış ayakta tedavi klinikleri, yatarak tedavi ve acil vakaları kabul eden bir acil servis bölümü aracılığıyla kapsamlı bir terapötik hizmet yelpazesi.


Ayrıca okuyun:Cidde’deki en iyi burun estetiği doktoru

Hastane ayrıca doğum ve pediatri hizmetleri sağlıyor, cerrahi operasyonlar gerçekleştiriyor ve yenidoğanlar da dahil olmak üzere yoğun bakım ünitelerinin yanı sıra günlük bakım ünitesi ve rehabilitasyon ünitesi de sağlıyor. Hizmetler aynı zamanda hastaların çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için bir diyaliz departmanı ve bir tıbbi görüntüleme kliniği de içermektedir.

Aisha bin Hamad Al Attiyah Hastanesi web sitesi

Biz bir web sitesi ekibiyiz hawaaworld.news Size iletişim bilgilerini vermekten memnuniyet duyarızAisha bint Hamad Attiya HastanesiEn kısa sürede uzman doktordan randevu alabileceğiniz yer. İşte iletişim bilgileri:

Read:yakınımdaki Türkçe restoranı Berlin’deki Akka Restaurant
  • hastanenin adı: Aisha bint Hamad al-Attiyah hastanesi
    (Aisha bint Hamad Al Attiyah Hastanesi).
  • Ülke: Katar.
  • adres: JF46+RX, Tinbak, Katar.
  • telefon: +97444113311.
  • Google’da Hasta Değerlendirmesi: 4.4/5.0.
  • internet sitesi, elektronik site: Naseem.qa.
  • Facebook Sayfası: Naseem Tıp Merkezi – C Halkası.
  • İnstagram sayfası: instagram.com/premiumnaseem.

Daha fazla bilgi almak ve uzman doktorlardan birinden konsültasyon randevusu almak için hastane mesai saatleri içerisinde onlarla iletişime geçmekten çekinmeyin.


Ayrıca okuyun:Mönchengladbach’taki Türkçe doktorlar

Aisha bin Hamad Al Attiyah Hastanesi fiyatları

Bu amaçlanıyor Aisha bin Hamad Al Attiyah Hastanesi Makul fiyatlarla ve her hasta kategorisine uygun, yüksek kalitede sağlık hizmetleri sunmak. Fiyatlandırma politikası, hastaların beklentilerini karşılayan maliyetlerle seçkin tıbbi bakım sunmayı amaçladığı için şeffaflık ve adaletle karakterize edilir.

Read:Almanya’nın Essen kentindeki Türkçe plastik cerrah

Hastane, sağlık ihtiyaçlarının çeşitliliğini dikkate alarak, yerel toplumun ve genel olarak bölgenin yaşam kalitesinin ve sağlığının iyileştirilmesine katkıda bulunan kapsamlı bir hizmet ve prosedür listesi sunmaktadır.

Ayrıca okuyun:

Bu yazımızda konuyla ilgili tüm bilgileri verdik.Aisha bint Hamad Al Attiya Hastanesi Hastanedeki deneyiminiz hakkındaki fikirlerinizi ve yorumlarınızı duymayı sabırsızlıkla bekliyoruz çünkü bu yorumlar bu tıbbi tesisten randevu almayı düşünen kişilerin deneyimlerini artırmaya katkıda bulunmaktadır.

Previous post
Al-Habib’de suni tohumlamanın fiyatı
Next post
Lavender Restaurant Düsseldorf – deneyimim, fiyatlarım ve menüm