Almanya'da Türk avukat

Al Habib’deki en iyi obezite doktoru

افضل دكتور سمنة في الحبيب

Bugün seçmenize yardımcı olmaya çalışacağız Al Habib’deki en iyi obezite doktoru. Suudi toplumunun karşı karşıya olduğu acil sağlık sorunları listesinin en başında obezite sorunlarının yer aldığını kimse inkar etmiyor. Aşırı kilo alımı, bazılarının sandığı gibi sadece estetik bir sorun değil, vatandaşların yaşam kalitesini etkileyen, kalp hastalıkları, diyabet gibi birçok kronik hastalığa yol açabilen bir sağlık sorunudur. Bu yüzden oynuyor Obezite doktorları El Habib Hastanesi’nde Krallıktaki tüm tıp merkezleri, bu sorunla mücadelede ve obeziteden muzdarip bireylere uygun bakımın sağlanmasında hayati bir rol oynamaktadır.

Al Habib'deki en iyi obezite doktoru
Al Habib’deki en iyi obezite doktoru

Suudi Arabistan Krallığı’nın önde gelen tıbbi tesisleri arasında yer alan Dr. Sulaiman Al Habib Hastaneleri, en önde gelen sağlık destinasyonlarından biri olarak öne çıkıyor. Bu hastaneler, bu konunun sonraki satırlarında size göstereceğimiz gibi, çeşitli alanlarda uzmanlaşmış en iyi doktorların, özellikle de yüksek yetkinlikleri ve büyük deneyimleriyle öne çıkan obezite doktorlarının bir araya geldiği ünlü bir tıbbi yol göstericidir.


Ayrıca okuyun:United Doctors Hastanesi’nde muayene fiyatları

Al Habib’deki en iyi obezite doktoru

Suudi Arabistan Krallığı’nda obezitenin etkili ve başarılı bir şekilde tedavi edilmesi söz konusu olduğunda Dr. Sulaiman Al Habib Hastanesi Obezite Tedavi Merkezi’nden bahsetmeden geçilemez. Bu, entegre çözümler sağlamayı amaçlayan seçkin bir tıp profesyonelleri grubunu içerir. Bunlar sırasıyla:

Read:Stuttgart’taki en iyi Türkçe beslenme uzmanı
  • Dr. Awad Rabiean Qahtan.
  • Dr. Hamad Saud Al-Subaie.
  • Dr. Noura Sufyan Al-Hassan.
  • Dr. Münir El Medeni.
  • Dr. Haider Al-Sharafa.
  • Dr. Firas Al-Rawashdeh.
  • Dr. Sweilem Al-Mutairi.
  • Dr. Zeina Raymond Sawaya.
  • Dr. Azzam El-Kadı.
  • Dr. Youssef Adnan Müftü.
  • Dr. Bandar İdris.
  • Dr. Amer Al-Shahrani.
  • Dr. Hossam Jari Al-Omari.
  • Dr. Abdullah El-Barrak.
  • Dr. Ayman Beşir.
  • Dekoratör Abdullah Abdul Rahman Al Masoud.
  • Dr. Naji Al-Fulaiti.
  • Dr. Hassan Al-Jazza Al-Anazi.

Bu merkezdeki tıbbi hizmetler şunları içerir: Aşırı kilo ve obezite sorununa çözüm bulmak için cerrahi seçeneklerin yanı sıra beslenme, davranış ve egzersiz terapisi. Ayrıca merkez, bu konuyla ilgili Avrupa tavsiyelerine tamamen uygun sağlık hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. İlerleyen satırlarda size Sulaiman Al-Habib Grubunun her branşındaki bu doktorların en iyileri hakkında daha fazla bilgi vereceğiz.


Ayrıca okuyun:Cidde’deki Suudi Alman Hastanesinde tüp mide ameliyatı deneyimim

Dr. Awad Rabiean Al-Qahtani

Al-Habib Uzmanı’nda obezite tedavisinde en iyi doktor doktordur. Bu özel adreste yer alan Al-Takhasosi Caddesi – Al-Rahmaniyah – Riyad 12344 – Suudi Arabistan Krallığı. Sayın Rabei Al-Qahtani bir Suudi vatandaşıdır. Beslenme ve obezite alanlarında geniş deneyime sahiptir. Özellikle biçimlendirici ve profesyonel kariyerindeki bu öne çıkan istasyonlarda açıkça görülmektedir.

Read:New York’ta göçmenlik avukatı
  • Genel cerrahi danışmanı.
  • Obezite cerrahisi danışmanı.
  • Genel Cerrahi alanında Kanada Bursuna sahiptir.
  • Onkoloji ve laparoskopik cerrahi alanında Kanada ve Amerika bursuna sahiptir.
  • Obezite ve Beyaz Cerrahi alanında Kanada Bursuna sahiptir.
  • Sağlık yönetimi alanında yüksek lisans derecesine sahiptir.
  • Al Habib Hastanesi’ndeki en iyi tüp mide doktorlarından biri olarak kabul ediliyor.

Kanıtlanmış bu performans geçmişine ek olarak. Bu doktor, Al Habib Hastanesi’ni ziyaret edenlere çeşitli ameliyatlar, laparoskopik ameliyatlar ve göğüs ameliyatlarının yanı sıra obezite ameliyatları, tüp mide ameliyatı, bağırsak saptırma, mide bandı ve pankreas suyu saptırma gibi birçok tıbbi hizmet sunmaktadır.

Dr. Hamad Saud Al-Sabai

Bu doktor da Al Habib İhtisas Hastanesi’nde çalışıyor. Bu, sahip olduğu sertifikaların ve akademik niteliklerin yanı sıra. Hamad Al-Sabai, hastaların ihtiyaçlarını dinleme konusunda mükemmel bir yeteneğe sahip ve her hasta için kişiselleştirilmiş tedavi planları sunarak onları sağlıklı ve sürdürülebilir yollarla kilo verme yoluna hazırlıyor. Aşağıda profesyonel biyografisine genel bir bakış yer almaktadır:


Ayrıca okuyun:İsveç’teki Iraklı doktorlar

  • Obezite, genel ve laparoskopik cerrahi danışmanı.
  • Kanada Toronto Üniversitesi’nden Obezite ve Sindirim Cerrahisi alanında Kanada Bursuna sahiptir.
  • Kanada’daki McMaster Üniversitesi’nden İleri Gastrointestinal Endoskopik Cerrahi alanında Kanada Bursuna sahiptir.
  • Kanada Genel Cerrahi Kurulu tarafından onaylanmıştır.

Al-Sabai’nin hastalarına sunduğu hizmetler arasında obezite, tüp mide ve gastrik bypass ameliyatları yer almakta, ayrıca obezite ameliyatlarının komplikasyonlarıyla etkin bir şekilde ilgilenerek onlara kapsamlı tıbbi destek sağlamakta ve hastalara önemli tavsiye ve rehberlik sağlamaktadır. En iyi sonuçları ve hızlı iyileşmeyi sağlayın.

Read:Frankfurt’taki en iyi bebek dezenfektanı

Dr. Abdullah El-Barrak

Al Suwaidi şubesinde çalışıyor ve yüksek tıbbi yeterliliğiyle hastalara kapsamlı tıbbi hizmetler sunuyor. Bu, obezite operasyonları, genel cerrahi ve laparoskopik kolesistektomiye yönelik düzeltici operasyonların yanı sıra obezite operasyonları, tüp mide ve gastrik bypass dahil olmak üzere çok sayıda prosedürü içerir. Bu işlemlerdeki deneyiminin yanı sıra Dr. Abdullah Al-Barrak, tatmin edici ve etkili sonuçlara ulaşmak için benzersiz dokunuşlarını da ekliyor.

Suudi bir doktor olan Dr. Abdullah Al-Barrak, genel cerrahi, laparoskopi ve bariatrik cerrahi alanlarında geniş bir uzmanlığa sahiptir. Kanada’nın obezite ve laparoskopik cerrahi alanındaki uzmanlığı, hastalarına yönelik sürdürülebilirliğine, verimliliğine, rahatlığına ve güvenine katkıda bulunuyor.

Dr. Hüseyin El-Jazaa El-Anazi

Kendisi Al Habib Al Khobar’ın en iyi obezite doktorudur. Obezite hastalarına, yaşam tarzlarını ve genel sağlıklarını iyileştirme hedeflerine ulaşma yolculukları sırasında her zaman psikolojik destek ve ilham sağlamayı amaçlamaktadır. Bu alandaki niteliklerine ve akademik başarılarına genel bir bakış:

  • Cerrahi danışmanı.
  • Obezite hastalıkları ve endoskopi uzmanı.
  • Danışman mide onkoloji cerrahı.
  • Kore Mide Cerrahisi Derneği üyesi.
  • Güney Kore’deki Ulsan Üniversitesi’nden mide cerrahisi alanında burs sahibidir.
  • Güney Kore’deki Asan Tıp Merkezi’nden mide onkolojisi cerrahisi alanında burs sahibidir.
  • Fransa’daki Strasbourg Tıp Üniversitesi’nden ileri laparoskopik cerrahi diplomasına sahiptir.
  • İleri düzey travma kursları için Amerikan Cerrahlar Koleji sertifikalı eğitmen.
  • Al Habib Hastanesi’nde gerçekleştirilen en önemli ameliyatlar arasında tüp mide endoskopisi, mide bypass endoskopisi ve mide balonu ameliyatı yer alıyor.

Süleyman Al-Habib Hastanesi, Al-Khobar Şubesi şu adreste yer almaktadır: King Salman bin Abdulaziz Road – Al-Bandariya – Al-Khobar 34423 – Suudi Arabistan Krallığı, burayı ziyaret edebilir ve Dr. Hussein Al’dan randevu alabilirsiniz. -Jazza Al-Anazi.

Dr. Bandar İdris

Çalışmalarını Olaya Tıp Şubesi’nde yürütmektedir ve obezite ameliyatları ve tedavisinde yüksek deneyime ve uzmanlığa sahip Suudi danışman doktordur. Suudi Genel Cerrahi Kurulunu aldığınız yer. İrlanda’daki Kraliyet Cerrahlar Koleji’ne katıldı ve Genel Cerrahi alanında Türkçe ve Ürdün Kurullarını kazandı, dolayısıyla geniş bir deneyim ufku var.

Dr. Bandar, genel cerrahi alanında kapsamlı hizmetler sunmakta olup, özellikle gastrik bypass ameliyatları ve obezite tedavisinde uzmanlaşmıştır. Ayrıca sistit ve laparoskopik kolesistektomi gibi çeşitli durumların yanı sıra hem cerrahi hem de cerrahi olmayan diğer birçok tedavi seçeneğini tedavi eder. Doktor, kendisini hastalarına en yüksek düzeyde kalite ve ilgiyle sağlık hizmeti sunmaya adamıştır ve bu da onu alanında prestijli bir isim haline getirmektedir.

Dr. Abdullah Abdul Rahman Al Masoud

Dr. Abdullah bin Abdul Rahman Al Masoud, uzmanlığı ve seçkin deneyimiyle öne çıkan, obezite ve laparoskopik cerrahi alanında danışmandır. Suudi Kurulu ve Türkçe Genel Cerrahi Kurulu’nun yanı sıra Kanada’daki Laval Üniversitesi’nden Obezite ve Laparoskopik Cerrahi alanında Kanada Bursu’na sahiptir. Suudi Obezite Derneği’ne üyedir ve Dünya Obezite Derneği’nin üyesidir. Obezite cerrahisinde 10 yılı aşkın tecrübeye sahip olup, 3.500’den fazla obezite ameliyatını başarıyla gerçekleştirmiştir. Al Habib Al Rayyan’ın en iyi obezite doktorları listesinde önemli bir konumda yer alıyor ve bu da onu sağlıklı bir kiloya ve aktif bir hayata ulaşmak isteyenler için seçkin bir seçim haline getiriyor.

Dr. Abdullah Al Masoud’a ulaşmak ve randevu almak isteyenler için Al Habib Al Rayyan Hastanesi’nin adresi ise şu şekilde: Khurais Branch Road – Al Rayyan – Riyadh 14212 – Suudi Arabistan Krallığı.

Dr.Zeina Sawaya

Doktor şu anda Qassim Al-Habib Hastanesi şubesinde çalışıyor. Gastrointestinal ve endoskopik cerrahinin yanı sıra obezite cerrahisi alanında Fransız bursu kazandığı için obezite, endoskopik ve genel cerrahi alanındaki en iyi doktorlardan biri olarak kabul edilmektedir. Ayrıca Fransız Proktoloji Bursuna sahiptir ve Fransız Proktoloji Derneği’nin aktif bir üyesidir.

Doktor, laparoskopik safra kesesi ve safra kanalı ameliyatlarının yapılması ve laparoskopik teknikler kullanılarak kasık fıtıklarının teşhis edilmesi ve onarılması dahil olmak üzere birçok hizmet sunmaktadır. Ayrıca laparoskopik mide fıtığı onarımı operasyonları gerçekleştirmekte ve tüp mide ameliyatı gibi obezite ameliyatları da gerçekleştirmektedir. Apendektomi ameliyatı ve daha birçok işlemin yanı sıra ince ve kalın bağırsak ameliyatlarını da yapabilme kabiliyetine sahiptir.

Al Habib Hastanesi Obezite Tedavi Merkezi deneyimim

Dr. Sulaiman Al Habib Hastanesi’nin başarısı, burada tedavi gören hastaların iyileşme hikayelerinde açıkça görülüyor. Çoğu elektronik forumda, sosyal ağ sitesinde, Facebook’ta ve diğer sitelerde, doktorların yetkinliğinden ve sağlık hizmeti sağlamadaki olağanüstü becerilerinden büyük bir hayranlık ve memnuniyetle söz ediyorlar.

Olumlu deneyimlerinin çoğu, sunulan hizmetlerin kalitesini ve obezite ve yetersiz beslenme sorunu olan hastalar için en iyi sonuçları elde etmeye sürekli odaklandıklarını göstermektedir; bu da hastanede sağlanan sağlık hizmetlerine olan güveni artırmaktadır.

Al Habib’deki en iyi beslenme doktoru

Öte yandan siz değerli takipçilerimizin de dikkatini çekmek isteriz. hawaaworld.news Konuyu tartışan seçkin bir makale yayınladık.Al Habib’deki en iyi beslenme doktoru“Bu, bahsettiğimiz sağlık bağlamıyla aynı. Bu yazımızda Al Habib Hastanesi’nde beslenme alanında uzman doktorların sunduğu uzmanlık ve hizmetlerin kapsamlı bir incelemesini bulacaksınız. Sağlıklı ve dengeli beslenme yoluyla yaşam tarzınızı ve sağlığınızı iyileştirme hedeflerinize ulaşmanın yollarını keşfetmek için ideal bir fırsattır.

Al Habib'deki en iyi beslenme doktoruAl Habib'deki en iyi beslenme doktoru
Al Habib’deki en iyi beslenme doktoru

Ayrıca okuyun:

Değerli takipçilerimiz, bu konunun buraya kadar sizi sonuca ulaştırıyoruz: Al-Habib’in en iyi obezite doktoru. Güzel takibiniz ve ilginiz için teşekkür ederiz, yakında görüşürüz. Riyad’da veya herhangi bir Suudi şehrinde başka iyi obezite tedavi merkezleri varsa isimlerini bırakmayı ve deneyimlerinizi yorumlarda onlarla paylaşmayı unutmayın. uzay.

Previous post
Al Habib’deki en iyi romatolog
Next post
Avusturya’da bebek dezenfektanı | Avusturya’daki Türkçe doktorlar