Almanya'da Türk avukat

Al Habib’deki en iyi ortopedi doktoru | Sevgili çocuk ortopedi doktoru

Bugün sizinle birlikte öğreneceğiz Al Habib’deki en iyi ortopedi doktoru. Bu tıbbi uzmanlık, birçok Suudi hasta tarafından araştırma ve talep konusu olmaktadır. Özellikle Dr. Sulaiman Al Habib Hastanesi gibi bir tıp merkezinde. Benzersiz bir popülariteye sahip olan bu şehrin ziyaretçileri bazı komşu Türkçe ve Asya ülkelerinden bile gelmektedir. Genel olarak ortopedik yaralanmalar her yaştan birey için en can sıkıcı yaralanmalardan biri olarak kabul edilmektedir. Müdahaleye ihtiyaç duyduğunuz yerde Al Habib Uzmanı’nın en iyi ortopedi doktoru Bu sorunla büyük bir profesyonellik ve deneyimle başa çıkmak.

Al Habib'deki en iyi ortopedi doktoru
Al Habib’deki en iyi ortopedi doktoru

Bu makale sayesinde şunları öğreneceğiz: Al Habib’deki en iyi kemikler Ve daha iyi Sevgili çocuk ortopedi doktoru Ortopedik ve omurilik yaralanmalarının tedavisinde uzman doktorlara, Al-Habib’de tüm branşlarda onlarla nasıl iletişime geçileceği ve hasta kabul saatleri hakkında bilgi vereceğiz.


Ayrıca okuyun:Riyad’daki en iyi plastik cerrah

Al Habib’deki en iyi ortopedi doktoru

Kemik ve eklem ağrılarının en sık görülen sağlık sorunları arasında yer aldığı bir sır değil. Suudi Arabistan Krallığı’ndaki pek çok insanın, özellikle de yaşlıların karşılaştığı durum. Bu nedenle ortopedi hekimliği, geniş tecrübeye sahip, geniş bilgi ve derin deneyime sahip bir doktorun bulunmasını gerektiren bir alan olarak değerlendirilmektedir. Bu bağlamda bugün sizlere şu konularda bilgi vereceğiz: Süleyman Al Habib Hastanesi’ndeki en iyi ortopedi doktorlarıOnlarla tam bir güvenle randevu alabileceğiniz yer. Ancak bundan önce, başlangıç ​​olarak isimlerinin yer aldığı bir liste sunacağız.

  1. Dr.Ahmet Sami.
  2. Dr. Abdulaziz El-Ammari.
  3. Dr. Wissam Al-Maoushi.
  4. Dr. Robert Eggen.
  5. Dr. Velid İbrahim.
  6. Dr. Süleyman Radhi.
  7. Dr. Zarruk Ebu Bekir.
  8. Dr.Elias Rahal.
  9. Dr. Al-Zahrani.

Dr. Sulaiman Al Habib İhtisas Hastanesi’nin ortopedi bölümünde çalışmalarını yürüten hemşireler ne olursa olsun. Bu, Al-Habib’deki ortopedi ve eklem doktorlarının neredeyse tam listesi. En son katılan Dr. Abdulaziz Al Ameri Ekselanslarıdır. Bu adaylığımızı sonraki satırlarda sizlere sunacağız.Al Habib Uzmanı’nın en iyi ortopedi doktoru Lütfen okumaya devam edin.


Ayrıca okuyun:Al Habib Hastanesi’nde sezaryen fiyatları 2023

Ahmed Sami, Al Habib Hastanesi ortopedi danışmanı

Basit bakış açımızdan ve Al-Habib Hastanesi’ni ziyaret eden birçok ortopedi hastasının değerlendirilmesi. Mısırlı doktor Ahmed Sami, Al Habib Uzmanı’nın en iyi ortopedi doktoru olarak kabul ediliyor. Ortopedi cerrahisinde danışman olarak çalıştığını unutmayın. Bu alanda geniş deneyime sahiptir. Doktorun kendisini alanında profesyonel yapan çeşitli sertifikaları ve akademik nitelikleri vardır:

  • Ortopedi ve spor yaralanmaları alanında yüksek lisans derecesi.
  • Tıp ve cerrahi alanında lisans derecesi.
  • Mısır, Amerika ve Avrupa Ortopedi Dernekleri üyesi.
  • Amerikan Ortopedi Derneği üyesi.
  • Avrupa Spor Yaralanmaları ve Diz Artroskopisi Derneği üyesi.
  • Osteoartriti tedavi etmek için plazma ve kök hücre enjeksiyonlarını kullanma konusunda deneyimi vardır.
  • Ön ve arka çapraz bağ yırtıklarının tedavisinde tecrübesi bulunmaktadır.
  • Aynı zamanda omuz çıkığı, diz pürüzlülüğü ve kalça eklemi problemini de tedavi eder.

Dr. Ahmed Sami, bu yeterlilik ve sertifikalara dayanarak hastalarına en üst düzeyde tıbbi bakım sağlayabilmektedir. Durumun doğru bir şekilde değerlendirilmesini sağlayabilir, uygun tedavi seçeneklerini önerebilir ve özellikle diz bölgesinde gerekirse cerrahi prosedürleri uygulayabilir ve kendisiyle ilgilenen hastalar için en iyi sonuçların elde edilmesini sağlar.

Doktor Dr.Elias Rahal

Ortopedik cerrahi alanında 29 yıllık tecrübeye sahip olduğu için Sulaiman Al Habib Hastanesi’nin en iyi doktorlarından biri olarak kabul ediliyor. Ayrıca, aşağıdakileri içeren bir dizi üst düzey sertifika ve yeterlilik elde etti:


Ayrıca okuyun:Fas, Rabat’taki en iyi diş hekimleri Rabat’taki en iyi diş hekimleri

  • Tıp, cerrahi ve doğum alanında lisans derecesine sahiptir.
  • Suudi Arabistan Krallığı’ndaki nihai tıp konseyinden sertifika aldı.
  • İngiltere’deki Kraliyet Cerrahlar Koleji Üyesi olup travma tedavisi ve ortopedik cerrahi alanında uzmanlaşmıştır.

Ayrıca doktor çok çeşitli cerrahi prosedürlerde uzmanlaşmıştır. Uzuv uzatma ameliyatları ve artroskopik ameliyatlar yapıyor. Ayrıca omurga cerrahisindeki deneyimiyle de öne çıkıyor ve artroplasti operasyonlarını beceri ve hassasiyetle gerçekleştiriyor. Bu geniş uzmanlık, hastalarına olağanüstü cerrahi bakım sağlamasına olanak tanıyor.

Abdülaziz El-Amari El-Habib Hastanesi

Danışman ortopedi cerrahı ve spor hekimliği danışmanı ve Ulusal Muhafızlar için Kral Abdulaziz Tıp Şehri ortopedi bölümünün eski başkanı Dr. Abdulaziz Al-Ammari, Dr. Süleyman Al-Habib İhtisas Hastanesine katıldı. Dr. Al-Ammari, Krallık’taki en iyi ve en yetenekli ortopedi ve spor yaralanmaları cerrahlarından biri olarak kabul edilmektedir. Bu bağlamda onun en önemli vasıfları ve uzmanlıkları arasında şunları sayabiliriz:

  • 1986’dan beri Tıp Fakültesi’nden mezun oldu.
  • Travma cerrahisinde Kanada bursuna sahiptir.
  • Ortopedi Cerrahisinde Kanada Bursu aldı.
  • Tıbbi Uzmanlık Alanında Kanada Bursuna sahiptir.
  • 1986 yılında Krallığın hastanelerinde çalışmaya başladı.
  • Asya ülkesindeki ortopedi burs programının başkanıydı.
  • Ortopedi cerrahisi uzmanlığında birçok karmaşık vakayı, ister en basit ekipmanla, ister modern tekniklerle tedavi etti.

Yani onun başarılarını vurgulayarak fark ettiğiniz gibi, kayıtlarının cerrahi ve ortopedi alanlarında birçok onur ve sertifikayla dolu olduğunu açıkça görüyoruz.

Dr. Al-Zahrani Al-Habib’de

Dr. Salem Al-Zahrani ise Dr. Hospital’ın yetkinliklerine katıldı. Süleyman El-Habib 13 yıl önceydi ve bugün aylar yaşında sayılıyor Ortopedi doktoru Habib Al-Rayyan Aldığı akademik sertifikalarla açıkça görülen yetkinliği ve deneyimi sayesinde:

  • Danışman Ortopedi Cerrahisi, Spor Yaralanmaları ve Spor Hekimliği Sertifikası.
  • Kendisi İngiliz Bursuna sahiptir.
  • Amerika bursuna sahiptir.
  • Ayrıca spor hekimliği alanında Fransız diplomasına sahiptir.
  • King Saud Üniversitesi Ortopedi Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı.

Dr. Salem Al-Zahrani ayrıca Suudi Arabistan ve Körfez ülkelerinde bir dizi çapraz bağ ameliyatı gerçekleştirdi, spor yaralanmalarını tedavi etti ve yıldız sporculara diz artroskopisi gerçekleştirdi. Ayrıca küresel ve uzmanlık düzeyinde birçok tıbbi konferans ve seminere aktif olarak katılmış, bu konferanslarda konuşma yapmış ve başkanlık etmiştir.

En iyi pediatrik ortopedi doktoru sevgili

Dr. Zarrouk Abu Bakr, Süleyman Al Habib Hastanesi’nde danışman pediatrik ortopedi cerrahıdır. Özenle çalışıyor ve Fransa’daki Mampel Üniversite Hastanesi’nin yanı sıra Fransız Ortopedi Cerrahisi Kurulu’ndan ortopedik cerrahi alanında yüksek lisans derecesi aldı.

Doğuştan kemik kusuru olan çocukların tedavilerini yapıyor ve omurga ameliyatları yapıyor. Ayrıca çocuklarda kemik ve eklem hastalıklarının tedavisinde uzmanlaşmakta ve kemik büyümesinde gecikme vakalarını teşhis etmektedir.

Randevu almak için Al Habib Hastanesi ile nasıl iletişime geçilir?

Bu doktorlardan birinden randevu almak için aşağıdaki yollardan biriyle sorunsuz bir şekilde Al Habib Hastanesi ile iletişime geçebilirsiniz.

  1. Ara: (+96616316666).
  2. Adresi ziyaret edin: Othman bin Affan Street, Qassim, Suudi Arabistan.
  3. Twitter: Al Habib Hastanesi, twitter.com/HMG bağlantısı aracılığıyla.
  4. Facebook: Al Habib Hastanesi, Dr Suliaman Al Habib Tıp Merkezi bağlantısı aracılığıyla.
  5. Instagram: Al Habib Hastanesi, aşağıdaki bağlantıdan: instagram.com/drsulaimanalhabib.
  6. Snapchat: Al Habib Hastanesi, snapchat.com/add/hmg_hospital bağlantısını girerek.

Ayrıca okuyun:

Böylece Süleyman Al Habib Hastanesi’nin en iyi ortopedi doktoruna genel bir bakış sunan ve seçkin pediatrik ortopedi doktorlarını öne çıkaran makalemizin sonuna ulaşıyoruz. Ayrıca Dr. Sulaiman Al Habib Hastanesi ile nasıl iletişime geçileceği de belirtildi.

Leave a Comment