Almanya'da Türk avukat

Almanya’da Flensburg Punkte yasası

Web sitemizin faaliyet gösterdiği Almanya Flensburg Punkte’de puan yasası hawaaworld.news Almanya topraklarında ikamet eden tüm Türkçe toplumumuza, sağlık sektörü ve hukuk gibi hemen hemen her alanda kendilerine faydalı bilgiler içeren birçok makale sunarak yardımcı olmak ve bugün konuya ışık tutmak amacıyla bu makaleyi hazırladık. Flensburg’a göre Almanya’daki puan kanunu pek çok kişinin görmezden gelebileceği bir durum.Bu raporun devamında ayrıntılı olarak açıklayacağımız gibi, Almanya’daki acemi sürücüler için bu durum ciddi mali sonuçlara ve günahlara yol açabilir.

Almanya’da puan kanunu Flensburg Punkte

Genel olarak Almanya’daki puan kanunu Flensburg puanları, sürücülerin kamuya açık yollardaki davranışlarını değerlendirmek için kullanılan bir sistemdir ve trafik güvenliğini sağlamak ve trafik kazalarının sayısını azaltmak için bir araç olarak kullanılır. Almanya’da alkollü araç kullanmanın cezası ve kesilen puan sayısı, sürücülerin ehliyetine belirli sayıda puan verilmesi ve trafik ihlali yaptıklarında bu puanların düşürülmesi, İhlaller ve kesinti noktaları listesi yetkili devlet kurumları tarafından periyodik olarak güncellendiğinden trafik ihlali.Ehliyetin geri alınmasının sürüş yasağı ile karıştırılmaması gerektiğine dikkat çekiyoruz.Almanya’da sürücülere otomatik olarak ehliyet veriliyor ve ne zaman ehliyet geri alınır, genellikle en az altı ay süren bir araç kullanma yasağı süresi uygulanır ve ehliyeti geri almak için genellikle MPU olarak bilinen psikolojik tıbbi muayene gibi bazı koşulların karşılanması gerekir.


Ayrıca okuyun:Almanya’da ehliyet, alma koşulları ve gerekli belgeler

Almanya’da puan yasası nasıl işliyor?

Almanya’da puan kanunu, sürücülerin ehliyetlerine belirli sayıda puan atayarak çalışmaktadır. Bu sistem, her sürücüye tahsis edilen puan sayısına bağlıdır, çünkü her sürücüye ehliyet aldıktan sonra belirli puanlar verilir ve bu puanlar Trafik ihlallerinde, ihlalin derecesine göre kesilen puanlar değişir ve esas olarak nokta hız göstergesi olarak bilinen trafik ışığı renkleri yeşil, sarı, Siyahın yanı sıra kırmızı da bu tabloda göstereceğimiz gibi sürücünün bulunduğu sınıflandırma seviyelerinden birini gösterir.

Almanya'da puan kanunu
Almanya’da puan kanunu Flensburg Punkte

Puan sayısı Sonuçlar Cezanın rengi
1-3 rezervasyon yeşil
4-5 Yazılı uyarı sarı
6-7 Son bir yazılı uyarı kırmızı
8 Ehliyetin geri alınması siyah

Yeşil renk seviyesi Flensburg noktaları

Almanya’daki puan kanununda, yeşil renk olumlu noktaları simgeliyor ve iyi bir sürüş geçmişine sahip olan ve ciddi trafik ihlali yapmamış sürücülere olumlu puanlar veriliyor.Bu puanlar, sürücünün pozitif dengesine ek olarak kabul ediliyor ve kullanılabiliyor. Araç kullanırken kesilen olumsuz puanları telafi etmek Trafik ihlalleri yapmak Bu seviyede idari ihlallere ilişkin puanlar iki buçuk yıl sonra silinirken, özellikle ciddi ihlallere ilişkin puanlar Almanya’da sürücü sicilinden siliniyor yaklaşık beş yıl.


Ayrıca okuyun:2024’te Kaliforniya’da Arapça’da öne çıkan sorular nelerdir?

Sarı renk seviyesi Flensburg noktaları

Genel olarak Almanya’daki puan kanununda sarı olarak işaretlenen prosedür, Flensburg’daki hesabında dört ila beş puan biriktiren sürücülerin futbol maçı sırasında aldığı sarı karttan farklı değildir ve buna paraleldir. , söz konusu sürücü, ceza ve harç ödemeye tabi olduğu yazılı bir uyarı alır.Mali açıdan, bu özel seviyede, liderlik yeterliliği konulu bir seminere gönüllü katılım yoluyla Flensburg puanlarının azaltılabileceğini belirtmek gerekir.

Kırmızı renk seviyesi Flensburg noktaları

Bu, sevgili okuyucu, eğer 6 veya 7 Flensburg puanınız varsa, Almanya’daki Flensburg puan yasasına göre size son bir uyarı gönderilecek ve ayrıca bir ücret ödemeniz gerekecek. Araç kullanmaya hazırlık seminerine katılmak Ancak seminere başarılı bir şekilde katılmak, Flensburg’daki trafik ihlalleri dosyasındaki trafik ihlal puanlarının azalması anlamına gelmez.

Siyah seviye Flensburg puanları

Bu, sürücünün hesabındaki puan sayısının 8’e ulaşması ve Flensburg puanlarının sürücü belgesinin en az altı ay süreyle iptal edilmesiyle sonuçlanması durumunda geçerlidir.Ehliyeti yeniden almak için trafik kurallarını ihlal eden kişi Yollarda güvenli araç kullanabildiğine dair kanıt sunması gerekiyor, bu da tıbbi rapor gerektiriyor.Psikolojik açıdan olumlu.


Ayrıca okuyun:Almanya’da ehliyet, alma koşulları ve gerekli belgeler

Değerli takipçilerimiz, bugün Almanya’daki Flensburg Punkte yasasını öğrendik ve sonuç olarak siz değerli ziyaretçilerimize, Almanya’daki Türkçe mültecileri ilgilendiren tüm haberleri web sitemiz portalı üzerinden takip etmenizi tavsiye ederiz.

Leave a Comment