Almanya'da Türk avukat

Almanya’da ücretsiz avukat nasıl tutulur?

Almanya’da birçok kişi yaşadığı ve yasal sorunlarla nasıl başa çıkacağını bilmediği için, Almanya’da ücretsiz bir avukat nasıl tutulur, bu da onları basit yasal tavsiyeleri takip etmek için saatte 200 ila 300 avro arasında büyük meblağlar ödemeye zorlar. ikamet, siyasi sığınma veya mahalle sorunları veya mal sahibi. Ancak para ödemeden avukat tutmayı ve tüm yasal ihtiyaçları ücretsiz olarak karşılamayı bilmiyorlar. Çünkü Fon ve Alman Devlet Hazinesi’nin bu fonların sınırlı gelirli belirli bir kategorideki kişilere ödenmesini sağlamak için aldığı önlemler var. ve bu nedenle bu makaleyi ihtiyacı olan herkes için önemli bir referans haline getirmek istiyoruz. Bu bilgi, tüm hukuki danışmanlık işlerinizin Almanya’da bir avukat tarafından ücretsiz olarak nasıl yürütülebileceğine dair bilgidir.

Almanya’da ücretsiz avukat nasıl tutulur?

İlk yöntem, tüm hukuki işlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirmektir.Bir yasal sigorta kurumuna giderek, maddi gücünüz doğrultusunda belirleyeceğiniz aylık belirli bir tutarı ödeyeceğiniz yasal sigorta sözleşmesi talep ederek yasal sigortanız olmalı ve Bir avukattan hukuki danışmanlık almak istemeniz veya bir davaya dahil olmanız durumunda, bir avukatın sizi savunmasını istiyoruz. Yasal sigorta, idari veya diğer masraflar ödemenize gerek kalmadan tüm masrafları karşılar ve Almanya, tüm sorularda sigorta alanındaki üstünlüğüyle öne çıkmaktadır.


Ayrıca okuyun:Saarbrücken’deki Türkçe avukat

Almanya’da ücretsiz avukat nasıl tutulur?

Landeskasse Bölge Hazinesi aracılığıyla bir avukatın atanması

Bu yöntem, avukat ücretini ödemek için yasal sigorta alma hakkına sahip olmayan kişiler için kullanışlıdır ve devlet fonlarının bir kısmını maddi desteğe ihtiyacı olanlara ve ihtiyacı olanlara tahsis eden bölge hazinesi kullanılabilir. BT. İşi olmayan ya da geliri düşük olan kişi, mahkemeye giderek, kamu hazinesinden para aldıklarını kanıtlayan bir belge talep ederek, bu belge sahibinin istediği avukatı bulup, belgeyi kendisine teslim etmesini sağlar. . ve daha sonra ilçe hazinesinden sorumluluğu üstlenir, ancak hukuki istişareler durumunda.

Bölge hazinesi, bir kişinin cinayet işlemesi, belediye trafik ihlalleri, her türlü cezai işlem veya banka kredilerinin ödenmemesi gibi bankayla ilgili davalar gibi kişilerin masraflarını karşılamak üzere sunduğu tüm davaları kabul etmemektedir. .

Ancak hukuki yardım talebinin ilçe hazinesinden onaylanabileceği istisnalar vardır ve bu durumda ilçe sizi savunmak için ücretli bir avukat sağlar, ancak istediğiniz avukatı siz seçmezsiniz ancak ilçe bunu size sağlar. . Onun seçimiyle, avukatla aranız iyi olmasa da ya da kendisi henüz kıdemsiz olsa bile dava üzerinde hareket edemezsiniz. Eyalet bu konuları dikkate almıyor ancak insanların Eyalet’in kendilerini savunacak avukatlara ödeme yapma tercihine saygı duyması çok önemli.


Ayrıca okuyun:İspanya’daki Türkçe avukatların rehberi abogado árabe

Leave a Comment