Almanya'daki Türk doktorlar

Belçika’daki Türk göz doktoru Belçika’nın en iyi göz doktoru

Belçika’daki Türk göz doktoru Belçika’nın en iyi göz doktorudur, bugün siz değerli takipçilerimize, Belçika’daki Türk doktorların ve Belçika Avrupa Cumhuriyeti’ndeki en iyi Türk göz doktorlarının listesini bu rapor aracılığıyla siz değerli takipçilerimize sunuyoruz. Daha önce sizi randevularımızda ve isim listeleri hakkındaki son birkaç makalemizde ve genel olarak Almanya’nın, özel olarak Berlin şehrinin ve Fransa’nın en iyi Arap göz doktorlarının adresleri hakkında bilgilendirmiştik. Belçika’nın birçok ili ve şehrine dağılmış Arap topluluğu, bu ülkede çalışan Türk doktorların kliniklerinin isimlerini ve adreslerini çeşitli sosyal paylaşım sitelerinde sürekli araştırıyor.Avrupa, Eski Kıta’nın batısında yer alıyor, işte bir Türk gözü Belçika’nın doktoru, Belçika’nın en iyi göz doktoru.

Belçika’nın en iyi Türk göz doktoru

Bu nedenle bugünkü konumuza girişte de belirttiğimiz gibi, bu rapor aracılığıyla Belçika’nın en iyi göz doktorlarının isimlerini toplamaya çalışacağız ve onların özel telefon numaralarının yanı sıra tıbbi kliniklerin adreslerini de sizlere sunacağız. Çoğunluğu Türk vatandaşı olan Türk topluluğunun Belçika ülkesinin tüm bölgelerine yaygın ve belirgin bir şekilde dağıldığı ve dillerin yakınlığı nedeniyle Türk göz doktorlarından randevu alınmasının her zaman tercih edildiği göz önüne alındığında, çalıştıkları yer, diller ve kökenler, bu nedenle Belçika’nın bu konuda en iyi göz doktorlarının bir listesini aşağıdaki satırlarda sizlere sunacağız. Öte yandan zamanımızı Belçika’nın geri kalan il ve eyaletlerine ayıracağımızı da belirtmekte fayda var. Randevularımızın gelmesi sırasında Detay noktası.

  • Dr. Jean Assaf – Brüksel Göz Merkezi
    Göz doktoru
    Rue Saint-Hubert 49, 1150 Woluwe-Saint-Pierre, Belçika*
    +3227354355
  • Doktor Hatice Buruklar (Oogarts, Wemmel)
    Göz doktoru
    S. Morselaan 1, 1780 Wemmel, Belçika
    +32487630623
    W8CG+8J Wemmel, Belçika

 

  • Brüksel Göz Doktorları | J.C. Vryghem
    Göz doktoru
    Bd Saint-Michel 12, 1150 Woluwe-Saint-Pierre, Belçika
    +3227416999

 

  • Focus Göz Kliniği Wemmel
    Göz bakım merkezi
    Kaasmarkt 97, 1780 Wemmel, Belçika
    +3224275985
    W842+RF Wemmel, Belçika

 

  • Oftalmolog Bruxelles
    Göz hastalıkları kliniği
    Av. Paul Deschanel 34, 1030 Schaerbeek, Belçika
    V96J+P9 Schaerbeek, Belçika

 

  • Brüksel Göz Merkezi
    Göz hastalıkları kliniği
    Rue Saint-Hubert 49, 1150 Woluwe-Saint-Pierre, Belçika
    +3227354355
    RCM6+HP Willeuwe St. Peter, Belçika

 

  • Doktor Neslin Şahan (Genel Tıp Doktoru – Ever)
    Av. Louis Pierard 104, 1140 Evere, Belçika
    VCG4+HR Evere, Belçika

Belçika’da Türk göz doktoru

İşte biz de Arapça sitemizden sizlere gelen bu rapor aracılığıyla, Belçika’nın en iyi doktor ve uzman göz doktorlarını, Belçika’nın en iyi göz doktorlarını, Belçika’nın en iyi doktor ve uzman göz doktorlarını kapsamlı ve kapsamlı kanıtlarıyla bu ekranın en üstünde sizlere sunduk.

Leave a Comment