Almanya'da Türk avukat

Berlin Al Nour Camii namaz vakitleri

Daha önce size gösterdiğimiz gibi Berlin Al-Nur Camii’nde namaz vakitleri Berlin’de namaz vakitleri Genel olarak Al-Nur Camii, Berlin’in önde gelen camilerinden biridir ve şehirde İslami ibadet ve iletişimin önemli bir merkezi olarak kabul edilir. Cami, ibadet edenlere namaz vakti sağlanması da dahil olmak üzere bölgedeki Müslümanlara çeşitli dini hizmetler sunmaktadır.

Berlin Al Nour Camii namaz vakitleri

Berlin Al Noor Camii’nde namaz vakitleri, namazlarını vaktinde kılmak isteyen ibadetçiler için oldukça önemlidir. Cami yönetimi ibadet edenler için güncellenmiş namaz vakitleri sağlar.

<yoastmark sınıfı=

“Al Nour Camii” alanına göre Berlin’de önerilen namaz takvimi şöyle:


Ayrıca okuyun:Köln Hamza Camii namaz vakitleri

  • Sabah namazı: 04:15
  • Öğle namazı: 13:30
  • İkindi namazı: 18:00
  • Akşam namazı: 21.30
  • Yatsı namazı: 23:00

Ayrıca aşağıdakiler gibi çeşitli kaynaklardan da elde edilebilir:

  1. Web sitesi: Al Noor Camii için güncellenmiş namaz vakitleri programını caminin resmi web sitesinde bulabilirsiniz. Web sitesinde İslami takvime göre her farz namaz için namaz vakitleri hakkında detaylı bilgi verilmektedir.
  2. İslami Uygulamalar: Almanya’nın başkenti ve Al Noor Camii dahil olmak üzere çeşitli yerler için namaz vakitlerini sağlayan ücretsiz mobil uygulamalar bulunmaktadır. Bu uygulamaları indirebilir ve güncellenen zamanlar için uyarılar almak üzere kaydolabilirsiniz.
  3. Camideki bülten panoları: Cami yönetimi genellikle güncel namaz vakitleri programını caminin içindeki ilan panolarında gösterir. İbadet edenler camideyken bunu görebilirler.

Ayrıca okuyun:

Açıklanan namaz takvimine uymanız ve günlük yaşamınızı buna göre düzenlemeniz önemlidir. Bu, maneviyatınızı korumanıza ve günlük dualarınızda Tanrı’ya yaklaşmanıza yardımcı olur.


Ayrıca okuyun:Hamburg’da namaz vakitleri + Hamburg’daki en yakın camiler ve İslami merkezler

Bu konu sayesinde Berlin Al-Nur Camii namaz vakitlerini öğrendik.Sonuç olarak bize kalan tek şey siz değerli takipçilerimize, güzel takibiniz ve ilginiz için teşekkür etmek, en kısa zamanda ve yenilenen bir buluşma için teşekkür etmek. yeni bir konu üzerinde.

Leave a Comment