Almanya'da Türk avukat

Berlin Darüsselam konumunda namaz vakitleri

Sizinle tanışacağımız Berlin Darüsselam’da namaz vakitleri Berlin’de namaz vakitleri Bugün Almanya’nın Berlin kentinde çok sayıda Türkçe göçmenin ve yeni sakinin uğrak yeri olan Dar Al Salam Camii’nde.

Berlin Darüsselam konumunda namaz vakitleri

var Berlin’deki Dar es Salaam Merkezi ve Camii Almanya’nın en büyük şehri ve çok sayıda camiyi ve bir yıl önce ibadet etmeye başlayan Dar Al Salam Camii gibi İslami merkezleri barındıran başkenti olarak kabul ediliyor. MS 2007 Dini işlevinin yanı sıra, çok sayıda aktivistin gözetiminde çeşitli sosyal ve aile hizmetleri aracılığıyla kültürel çalışmaları desteklemek ve özellikle yeni göçmenlere yardım eli uzatmak için de çalışıyor.

  • Adres: Flughafenstraße 43, 12053 Berlin, Almanya
  • Telefon numarası: +49 30 62731998
  • Çalışma saatleri: 24 saat açık

“Dar es Salaam” cami bölgesine göre Berlin’de önerilen namaz vakitleri programı şöyle:


Ayrıca okuyun:Berlin İslam Merkezi’nde namaz vakitleri

  • Sabah namazı: 04:15
  • Öğle namazı: 13:30
  • İkindi namazı: 18:00
  • Akşam namazı: 21.30
  • Yatsı namazı: 23:00

Bu zamanlamaların mevsimsel değişikliklere ve İslami takvime göre değişebileceğini lütfen unutmayın; bu nedenle Berlin’deki Dar Al Salam Camii’nde güncellenen namaz vakitlerini kontrol etmek en iyisidir.

Ayrıca okuyun:

Berlin’de namaz vakitleri

Berlin’de, özellikle Dar Al Salam Camii’nde namaz vakitleri, gün doğumu ve gün batımı saatlerindeki değişiklikler nedeniyle yıl boyunca değişiklik göstermektedir. Berlin Darüsselam için güncel namaz vakitlerini öğrenmek için güvenilir kaynakları kullanabilirsiniz. Yararlanabileceğiniz kaynaklar arasında:


Ayrıca okuyun:Dortmund’da namaz vakitleri + Dortmund’daki en yakın camiler ve İslami merkezler

<yoastmark sınıfı=

  1. Dar es Salaam web sitesi: Caminin günlük veya aylık olarak güncellenen namaz vakitlerini sağlayan bir web sitesi olabilir. Web sitesini kontrol edin ve saatlerin düzenli olarak güncellendiğinden emin olun.
  2. Mobil Uygulamalar: Cep telefonları için farklı lokasyonlara göre namaz vakitlerini bildiren ücretsiz uygulamalar mevcuttur. Güvenilir bir uygulama indirin ve güncel saatleri öğrenmek için konum olarak Berlin ve Darüsselam Camii’ni seçin.
  3. Yerel İslami Dernekler: Berlin’deki yerel İslami derneklerle iletişime geçerek Dar Al Salam Camii’nin namaz vakitleri programını sorgulayabilirsiniz. Namaz vakitleri hakkında basılı programlara veya güncel bilgilere sahip olabilirler.

Son olarak, mevsimler arasında ve yıl boyunca değişiklik gösterdiğinden güncellenen namaz vakitlerini düzenli olarak kontrol etmenin önemli olduğunu unutmayın.


Ayrıca okuyun:Ramazan Ramazan 2023 Almanya Berlin namaz vakitleri

Leave a Comment