Almanya'daki Türk doktorlar

berlin’de türk nöroloji doktorları

berlin’de türk nöroloji doktorları Almanya’daki Türk doktorların rehberini daha önce çeşitli tıbbi uzmanlıkları toplayan bir konuda sunduğumuz gibi, bu konu üzerinden Berlin’deki en iyi nöroloğu sizlere sunduğumuz Berlin’de bir Türk nörolog.Arap ülkeleri içinden ve dışından birçok hasta geliyor. ve hatta Avrupa, tıbbi tesisler, ekipman ve sağlık hizmetlerinin kalitesi açısından kendilerinde sağlık sistemlerinin gelişmesiyle tanınan Alman hastane ve kliniklerinde tedavi için kabul ediyor.

berlin’de türk nöroloji doktorları

Berlin’de bir Türk nörolog ararken, nörolojik problemler ve rahatsızlıklar beyin veya sinir sistemi alanını terk ettiğinden ve hastanın tek başına olduğu ilkesine dayanarak, bunun için ana kriter doktorun deneyim ve yetkinliği olmalıdır. Durumunu doğru bir şekilde tarif edebilen kişi, Bu nedenle, uzman doktorun hastalık öyküsü hakkında onunla görüşmesi ve derin ayrıntılara girmesi, vakanın muayene ve teşhisinin seyrinde önemli bir faktör olarak kabul edilmez, aksine büyük bir etkendir. Tedaviye doğru bir adım Aşağıda siz değerli takipçilerimize bu alandaki en iyi Türk doktorlarının bir listesini sunuyoruz:

Ayrıca okuyun :

berlin'de türk nöroloji doktorları

berlin’de türk nöroloji doktorları

  • Dr. med. Turki Akil Badstraße 4, 13357 Berlin,
  • Muzaffer Dilmac Skalitzer Str. 15, 10999 Berlin
  • Mr. Abit Kazci Karl-Marx-Straße 188, 12043 Berlin
  • Praxis für Neurologie – Edit Sasvari Nazarethkirchstraße 52, 13347 Berlin,

Berlin’de yaşayan Türk nörologların ve mültecilerin sağlık hizmetlerinin sağlanmasında hayati bir rol oynayan Türk nörologların rolü çok büyük.

Berlin’deki pek çok mülteci ve Türk, dil ve kültürel engeller nedeniyle sağlık hizmetlerine erişimde zorluk yaşıyor. Berlin’deki Türk nörologların Türkçe konuşması hastaların kendileriyle iletişim kurmasını kolaylaştırıyor ve sağlık durumlarını anlamalarına yardımcı oluyor. Ayrıca Türk kültürüne de aşina olmaları, hastalara uygun sağlık hizmeti sunmalarına yardımcı oluyor.

Ayrıca Berlin’deki Türk nörologlar yüksek kalitede sağlık hizmeti veriyor. Türkiye’nin en iyi üniversitelerinde eğitim görüyorlar ve sinir sistemi hastalıklarının tedavisinde geniş deneyime sahipler. Ayrıca modern tıbbi gelişmelerle sürekli olarak güncellenerek hastalara mümkün olan en iyi sağlık hizmetinin sunulmasını sağlarlar.

İşte Türk nörologların Berlin’deki önemli rolüne dair bazı örnekler:

  1. Birçok mültecinin ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetine ulaşmasına yardımcı oldular.
  2. Felç, multipl skleroz ve Alzheimer hastalığı gibi birçok ciddi nörolojik hastalığı tedavi ettiler.
  3. Berlin’deki mültecilerin ve Türklerin yaşam kalitesinin iyileştirilmesine katkıda bulunun.

Berlin’e mülteci akınının devam etmesi nedeniyle Türk nörologların Berlin’deki rolünün gelecekte daha da önem kazanması bekleniyor.

İşte Türk nörologların Berlin’deki önemine ilişkin bazı ayrıntılar:

  • Hastalarla iletişim: Berlin’deki birçok mülteci ve Türk, dil nedeniyle Alman doktorlarla iletişim kurmakta zorluk çekiyor. Türk nörologların bu hastalarla ana dillerinde iletişim kurabilmesi, onların sağlık durumlarını anlamalarını ve ihtiyaç duydukları bakımı almalarını kolaylaştırıyor.
  • Kültürel Anlayış: Türk nörologları Türk kültürlerini iyi anlıyorlar. Bu anlayışı, Türk hastalara, dini inançlarını ve kültürel değerlerini de dikkate alarak uygun sağlık hizmeti sunmak için kullanabilirler.
  • Yüksek kalitede sağlık hizmeti: Türk nörologları iyi eğitimlidir ve sinir sistemi hastalıklarının tedavisinde geniş deneyime sahiptir. Hastaların ihtiyaçlarını karşılayan yüksek kalitede sağlık hizmetleri sunarlar.

Genel olarak Berlin’deki Türk nörologlar, şehirde yaşayan mültecilere ve Türklere sağlık hizmeti sağlanmasında hayati bir rol oynuyor. Bu hastaların ihtiyaç duydukları sağlık hizmetini almalarına yardımcı oluyor ve yaşam kalitelerinin artmasına katkıda bulunuyorlar.

Berlin’deki en iyi Türk doktorlar

Dr. med. Turki Akil

Badstraße 4, 13357 Berlin,

Muzaffer Dilmac

Skalitzer Str. 15, 10999 Berlin

Mr. Abit Kazci

Karl-Marx-Straße 188, 12043 Berlin

Praxis für Neurologie – Edit Sasvari

Nazarethkirchstraße 52, 13347 Berlin,

Dr. Ali Ahmet Karabacak

Badstraße 32, 13357 Berlin

Dr. Gül Karnas

Karl-Marx-Straße 16, 12043 Berlin

Murat Turan and colleagues

Karl-Marx-Straße 27, 12043 Berlin

Herr Dr. med. Tevfik Sülün

Müllerstraße 151, 13353 Berlin

Dr. med. Sefer Fidan

Alt-Moabit 90 B, 10559 Berlin

Dr. Med. Tarek Raslan

Prinzenallee 90/6 Etage, 13357 Berlin,

Herr Dr. med. Bajram Alomerovic

Sonnenallee 97, 12045 Berlin

Herr Priv. Doz. Dr. med. Arne Hansen

Schönstraße 90, 13086 Berlin,

Medizinisches Versorgungszentrum KARASU

Manfred-von-Richthofen-Straße 4, 12101 Berlin

Dr. med. Alexander Putzo

Kurfürstendamm 182-183, 10707 Berlin,

Frau Priv. Doz. Dr. med. Gabriele Riemekasten

Charitestraße 1, 10117 Berlin

Dr. med. Emine Yüksel Frauenheilkunde und Geburtshilfe

Hermsdorfer Damm 214, 13467 Berlin,

Frauenarztpraxis Hatice Alkaya

Tempelhofer Damm 124, 12099. Berlin

Frau Dr. med. Emine Kocakaya

ÄRZTEHAUS, Tegeler Weg 4, 10589 Berlin,

Halime Kama-Çetinkaya

Peschkestraße 5, 12161 Berlin

Gynpraxis Türk

Wustrower Str. 20, 13051 Berlin

Berlin’de bir Türk nöroloji uzmanının etrafında dönen, mevcut isimleri görüntüleyip kolayca erişebileceğiniz, ihtiyacınıza uygun doktorla iletişime geçip online veya direkt randevu alabileceğiniz bu konunun burada da sonuna geldik.Ayrıca memnunuz. tüm soru ve yorumlarınızı bu yazının altında, bunun için ayrılan yerde almak için.

Leave a Comment