Almanya'da Türk avukat

Berlin’de Türkçe dişçi

Berlin’de Türkçe dişçi Size daha önce gösterdiğimiz gibi Berlin’deki en iyi Türkçe doktorlar + genel olarak adresler ve numaralar Hiç şüphe yok ki, Almanya’nın başkenti Berlin’deki Türkçe toplumunun birçok vatandaşı, dişlerini güzelleştirmenin yanı sıra düzeltmek veya implante etmek isteyen birçok müşterinin ilgisini çeken diş hekimliği alanı da dahil olmak üzere çeşitli tıbbi bölümlerde her zaman sağlık hizmetine ihtiyaç duymaktadır. özellikle kullanılan araç ve tekniklerin gelişmesiyle birlikte.

Berlin’de Türkçe dişçi

Hiç şüphe yok ki Berlin’de Türkçe dişçi Diğerlerinin de aradığı gibi, Almanya’nın Berlin kentindeki Türkçe göçmenler tarafından en çok aranan tıbbi uzmanlık alanlarından biridir. Berlin’deki Türkçe ortodontist Bu liste aracılığıyla size sağlayacağımız şey budur.


Ayrıca okuyun:Münih’teki en iyi ürolog

  1. Dr. Mushtaq Tuffaha
  2. Dr. Tarık
  3. Dr. Salah Saroukh
  4. Dr. Mona Al-Samarrai
  5. Dr. Cemal Hujair
  6. Dr. Nidal Somon
  7. Dr. Iman Al-Wakeel
  8. Dr. Yanal Al Rushi
  9. Dr. Youssef Al-Khader
  10. Dr.Abdel Wahab

Bunlar, Almanya’da ikamet eden en iyi Türkçe diş hekimlerinden on tanesidir; onlara kolayca ulaşabilir ve randevu alabilirsiniz.

Berlin’de diş hekimi

Çok sayıda var Berlin’deki Türkçe diş hekimleri Berlin’de uzman ve deneyimli bir diş hekimi bulmak önemlidir. Göz önünde bulundurabileceğiniz bazı seçenekler şunlardır:

Berlin’de diş hekimi
  1. Berlin’deki Türkçe Tıp Kliniği: Bu klinik, Berlin’deki Türkçe tıbbi hizmetleri için ünlü bir referanstır ve burada Türkçe diş hekimlerini bulabilirsiniz.
  2. Dr. Tariq Al-Fanni Kliniği: Dr. Tariq Al-Fanni, Berlin’de tanınmış bir Türkçe diş hekimidir ve diş hekimliği alanında geniş deneyime sahiptir.
  3. Dr. Soha Al-Saadi Kliniği: Dr. Soha Al-Saadi, Berlin’de çalışan ve yüksek kalitede tıbbi hizmetler sunmaktan keyif alan bir diş hekimliği uzmanıdır.

Pek çok tıp kliniği, Türkçe diş hekimleri ve sağladıkları hizmetler hakkında daha fazla bilgi edinmek, çalışma saatlerini ve klinikle iletişim kurma yollarını kontrol etmek için resmi web sitelerini kontrol etmenizi tavsiye ediyor. Ayrıca Berlin’de diş bakımı konusunda kişisel deneyimleri olan arkadaşlarınızdan veya tanıdıklarınızdan bilgi alabilir ve onlardan ek öneriler alabilirsiniz.


Ayrıca okuyun:Düsseldorf’taki en iyi bebek dezenfektanı

Almanya’nın en iyi Türkçe diş hekimi

Bu bir keşif olarak kabul edilir Almanya’nın en iyi Türkçe diş hekimi Tedavinin etkili olması için genellikle kendi dillerini anlayan bir Türkçe doktorla iletişim kurmak istediklerinden, Alman şehirleri ve eyaletlerinde yaşayan birçok Türkçe için, özellikle de Almanca dilini iyi bilmeyen yeni göçmenler için bu iyi bir şeydir. Çeşitli ülkelerdeki, şehirlerdeki ve eyaletlerdeki en önemli Türkçe kliniklerini sizlere sunuyoruz.

Almanya'da Türkçe diş hekimiAlmanya'da Türkçe diş hekimi
Almanya’nın en iyi Türkçe diş hekimi

Üzerine tıklayarak her şehirdeki en iyi doktorları görüntüleyebilirsiniz; bu, sizi her şehirdeki doktor ve uzmanların listesine yönlendirecektir.


Ayrıca okuyun:Münih’teki en iyi Türkçe diş hekimi

Berlin’de Türkçe dişçi

Bu bir keşif olarak kabul edilir Berlin’de Türkçe dişçi Ortak kültürel geçmişe sahip bir profesyonel, Berlin’deki birçok Türkçe sakini ve göçmen için önemlidir. İyi bir seçim, diş sağlığının korunmasına ve en iyi sağlık hizmetinin alınmasına katkıda bulunur, çünkü bu konu size bir Türkçe diş hekimi aramanın önemi hakkında genel bir bakış sunacaktır. Bu görevi kolaylaştıracak bazı örneklerle Berlin’de.

Berlin’de Türkçe bir dişçi bulmak neden önemli olabilir?

  1. Kültürel iletişim: Doktor ve hasta arasındaki etkili iletişim, tedavi deneyiminde fark yaratabilir. Bir doktor sizin dilinizi konuştuğunda ve kültürünüzü anladığında sorunları ifade etmek ve sonraki adımları anlamak daha kolay hale gelir.
  2. Güven ve rahatlık: Kültürünüzü paylaşan bir doktora sahip olmak, daha fazla güven oluşturmanıza yardımcı olur. Hasta tedavi alırken kendini rahat ve stabil hissedebilir.
  3. Uzmanlaşmış Hizmet: Bir Türkçe diş hekimi, ortodonti veya ağız ve yüz cerrahisi gibi özellikle Türkçe toplumunu etkileyen ağız sağlığı sorunlarıyla ilgilenme deneyimine sahip olabilir.

Örnekleri Berlin’de Türkçe dişçi:

  • Dr. Leyla Hüseyin:
    – Uzmanlık: Diş Hekimliği
    – Adres: Hope Caddesi, Berlin
    – Telefon numarası: 0123456789
    – Diller: Arapça, Almanca
  • Dr. Muhammed Halid:
    – Uzmanlık: Diş Hekimliği
    – Adres: Al-Salam Bölgesi, Berlin
    – Telefon numarası: 9876543210
    – Diller: Arapça, Almanca.

seçmek Berlin’de Türkçe dişçi Tedavi deneyiminizi iyileştirebilir, rahatlık ve güven getirebilir. Randevu almadan önce mutlaka sağlık hizmeti aldığınızdan emin olmak için doktorunuzun beyanlarını ve belgelerini kontrol edin.

Bulunduğum yere yakın diş hekimi

sana gösteriyoruz Bulunduğum yere yakın diş hekimi Bugünkü konumuzun bu paragrafı aracılığıyla web sitemizi ziyaret edenlerin en iyileri hakkında Berlin’deki diş hekimleri Bu alanda uzmanlaşmış en iyi klinik ve tıp merkezlerinin yanı sıra daha önce orada muayene deneyimi olan müşterilerin adresleri ve bazı incelemelerinden oluşan bir koleksiyon.

Berlin’de Türkçe dişçi

Dr. Emad Abboud Zahnarztpraxis Dr. Emad Abboud’un kliniğinde adresi Donaustraße 100, 12043 Berlin, Almanya. Müşterilerinden biri onunla yaşadığı deneyimi şöyle anlatıyor: “Çocukluğumdan beri dişlerimde şekil bozuklukları vardı. 10 yaşındaydım. Bir ay önceki sahne neredeyse iğrençti, şimdiyse film kahramanları gibi fantastik bir hal aldı.”

Zahnarztpraxis Amar Şakir & Co. Adresi Karl-Marx-Straße 110, 12043 Berlin, Almanya. Seçkin bir doktor ve beğenilen bir klinik.

Dr. Emad Khalouf – Diş Merkezi Berlin Badstraße 19, 13357 Berlin, Almanya

Dr. Mohamed Hegazy Berliner Str. 25, 13507 Berlin, Almanya Berlin’deki en iyi diş hekimlerinden biri.

Fadıl Boutros Dr. – ortodontist Berlin Berliner Straße 18, 10715 Berlin, Almanya

İşinde profesyonel bir doktor olup, yirmi yılı aşkın süredir alanında geniş deneyime sahiptir ve muayene fiyatları herkes için uygundur.

Berlin’deki Türkçe doktorlar

Berlin’deki en iyi Türkçe doktorlar

Şüphesiz en iyisi Berlin’deki Türkçe doktorlar Özellikle bölge sakinleri ve mülteciler arasında en yaygın ve talep edilen taleplerden biridir. Almanya’daki Suriyeli doktorlar Almanya’da uzmanlaşmış tıp klinikleri ve merkezlerinde ya da şehrin geneline yayılmış özel kliniklerinde çalışan kişiler.Aşağıda sizlerle bir grup hastayı içeren bir liste paylaşacağız. En iyi doktorlar Ve çeşitli tıbbi uzmanlık alanlarındaki doktorlar ve danışmanlar sahnede.

Berlin'deki Türkçe doktorlarBerlin'deki Türkçe doktorlar
Berlin’deki en iyi Türkçe doktorlar + adresleri ve numaraları

Şabarık Abdülaziz

  1. Chabarek Abdul Aziz
  2. Adres: Kongostr 52 54, 13351Berlin
  3. Telefon numarası: Tel. Faks: 0304525102

Dr. Salah El-Tunusi

  1. Tounsy Salah.
  2. Alt-rudow 29,12357 Berlin
  3. Tel 30/66 33 830
  4. Daha fazlasını öğrenmek için şunu da okuyun: Berlin’deki Türkçe pratisyen hekim

Doktor Muhammed Cemal

  1. Muhammed Cemal
  2. Karl-Marx-Str. 214, 12055 Berlin
  3. Tel, 628 38 31

Doktor Muhammed El-Rai

  1.  Mohamed Al-Raai
  2. Wattstr. 12, 12459 Berlin
  3. Tel.: 030-5350535

Dr.

  1. Schildhornstr., 85, 12163 Berlin
  2. Tel.030 791 43 46

Dr.Ramez Celal

  1. Ramez Celal
  2. 12055 Berlin Herzberger Caddesi 30
  3. Tel. 030 687 12 20

Dr. Dalal

  1. Seidel Dalal
  2. Amsterdamer Cad. 6, 13347 Berlin,
  3. Tel. 030-4556081
  4. Dr. Issam Shaltout
  5. Şaltout Essam
  6. Albrechtstr. 41.12167 Berlin
  7. Tel. 030 796 57 77

Doktor Torabi

  • Sonnenallee 73, 12045 Berlin,
  • Tel. 030-6234702

Bu doktorlar genel tıp olarak bilinen bu alanda uzmanlaşmış en iyi doktorlardır ve yukarıda gösterilen yöntemlerle onlarla iletişim kurarak onları görebilirsiniz.

Sevgili sitemizin değerli ziyaretçileri, bu konunun sonuna geldik. Berlin’de Türkçe dişçi Kolaylıkla görüntüleyebilir, ihtiyacınıza uygun doktorla iletişime geçebilir ve online randevu alabilirsiniz.Tüm soru ve görüşlerinizi bu yazının altında, bunun için ayrılmış alana almaktan mutluluk duyarız.

Leave a Comment