Almanya'da Türk avukat

Berlin’deki Filistin Büyükelçiliği 2024

صورة من أمام السفارة الفلسطينية في برلين

Berlin’deki Filistin Büyükelçiliği 2024 Nereden tanışacağız Berlin’de Filistin pasaportuna nasıl başvurulur? Ek olarak Filistin pasaportu verilmesi için başvuru formu pdf Daha önce sizlere kapsamlı bir konu sunmuştuk. Frankfurt’taki Irak Konsolosluğu Bu, çeşitli Türkçe topluluklarımıza yardım etme isteğimiz çerçevesindedir.Almanya’daki Filistin Büyükelçiliği, ülkenin Federal Alman Cumhuriyeti’ndeki en önemli diplomatik birimi olarak kabul edilmekte ve başkent Berlin’de ikamet eden Filistin toplumuna yardım etmeyi amaçlamaktadır. Almanya’nın tüm şehirlerinde karşılaştıkları sorunları çözmek için.

Berlin’deki Filistin Büyükelçiliği 2024

düşünüldüğü gibi Berlin’deki Filistin Büyükelçiliği Filistin Devleti’nin Almanya’daki resmi Genel Delegasyonu’nun 2012 yılında tanınmasından bu yana ilk ve en yüksek temsil birimidir. İki ülke arasındaki ikili uluslararası ilişkilerin güçlendirilmesi ve aralarında birçok alanın açılması gibi bir dizi diplomatik hedefe ulaşmayı amaçlamaktadır. Bir dizi hizmet sunarak Filistin toplumuna yardım eli uzatmanın yanı sıra, büyükelçiliğin başkanlığı şu anda Sayın Laith Arafa’ya ait.


Ayrıca okuyun:Almanya’da taksitle araba satın almak | Şartlar, krediler ve evraklar

Berlin'deki Filistin Büyükelçiliği önünde bir fotoğraf
Berlin’deki Filistin Büyükelçiliği

Berlin’deki Filistin Büyükelçiliği’nin hizmetleri nelerdir?

Sayın Laith Arafa’nın liderliğinde ve seçkin bir grup Filistinli diplomat ve yöneticinin gözetimi altında, Almanya’daki Filistin Büyükelçiliği vatandaşlarına geniş bir yelpazede hizmetler sunuyor, ancak ön planda aşağıdakileri görüyoruz:

Read:Hamburg’daki Türkçe tiroid doktoru
  • Pasaport ve vize verilmesi.
  • Belgelerin ve belgelerin doğrulanması.
  • Aşırı acil durumlarda seyahat belgelerinin verilmesi ve yardım.
  • PCC Polis Sertifikaları.

Berlin’deki Filistin Büyükelçiliği’nin çalışma saatleri nedir?

Çalışma Almanya’daki Filistin Büyükelçiliği Cumartesi ve Pazar günleri ile Alman hükümetinin onayladığı resmi günler ve resmi tatil günleri hariç, sabah saat ondan öğleden sonra saat bire kadar haftanın tüm günleri.

Berlin’deki Filistin Büyükelçiliği nerede?

Almanya’daki Filistin Büyükelçiliği’nin Google Haritalar’daki konumu şu şekildedir: Rheinbabenallee 8, 14199 Berlin, Allemagne ve resmi telefon numarası şu şekildedir: +49302061770. Ayrıca bir e-posta adresi ve resmi web sitesi de bulunmaktadır. Aşağıdaki satırlarda sizlere açıklayacağımız gibi Berlin’deki Filistin Büyükelçiliği’nin Facebook sayfasını ziyaret ederek onları ziyaret edebilirsiniz.


Ayrıca okuyun:Hamburg’daki Yahudi avukat

Filistin pasaportuna nasıl başvurulur?

Sevgili okuyucu, Almanya’da yaşıyorsanız ve Filistin pasaportu almanın bir yolunu arıyorsanız tek yapmanız gereken bu basit adımları takip etmektir.

  1. Filistin Büyükelçiliği’nin resmi web sitesi üzerinden giriş yapın.
  2. Bu amaçla sağlanan iki formu doğru bir şekilde doldurun.
  3. İmzalayın.
  4. Filistin pasaportu vermek için başvuru formunu PDF olarak yazdırın.
  5. Dört adet mavi fonlu kişisel fotoğraf getirmeniz gerekmektedir.
  6. Pasaportunuzun bir kopyası + kimlik kartı + doğum belgesi + yemek veya yemek kimlik belgesi + Almanya’da oturma izni + suç işlenmediğine dair kanıt + iyi hal belgesi.

Filistin pasaportu nasıl yenilenir

Halihazırda Filistin pasaportu aldıysanız ancak üzerinden uzun bir süre geçmiş ve geçerlilik süresi dolmuşsa ve yenilemek istiyorsanız yapmanız gereken tek şey bu prosedür listesini takip etmektir.

Read:Almanya’nın en iyi Türkçe kulak burun boğaz doktoru
  1. Büyükelçiliğin resmi web sitesi üzerinden giriş yapın.
  2. Bu amaç için belirlenen elektronik formların doldurulması.
  3. İmzalayın ve yazdırın.
  4. 4 adet mavi fonlu kişisel fotoğraf + eski pasaportun ilk dört sayfası + kimlik fotokopisi + doğum belgesi + oturma izni fotokopisi.
  5. Temsilcinin tam adını ve Filistin’deki tam ikamet yerini içeren kimlik numarasını sağlayın.
  6. Telefon numaranızı ve e-posta adresinizi belirtin.

Berlin’deki Filistin Büyükelçiliği’nden nasıl randevu alabilirim?

İlgili yapılar, vatandaşları büyükelçilik merkezine gitmeden önce önceden randevu almaya çağırıyor.Bu, ister doğrudan telefonla arayarak, ister e-posta göndererek, hatta büyükelçiliğin aracılığıyla, herkese uygun bir grup farklı yöntemle yapılıyor. Müşteri hizmetleri aracılığıyla web sitesi.


Ayrıca okuyun:Münih’teki Yahudi avukat Almanya’daki Yahudi avukatlar

  • +49302061770 numaralı telefondan iletişime geçmek için.
  • Faks yoluyla iletişim kurmak için: 004903020617710.
  • E-posta yoluyla (e-posta korumalı).

Berlin’deki Filistin Büyükelçiliği Facebook

Büyükelçiliğin sosyal ağ sitesi Facebook’ta bir sayfası bulunmaktadır; dijital dünyada vatandaşların tüm sorularını ve yorumlarını almak için güçlü bir şekilde mevcut olduğundan, bu, onlara daha fazla yardımcı olmak ve onların çıkarlarını gözetmek için sağladığı hizmetlerin kalitesini geliştirecektir. ülkelerinden çok uzaklara sürgüne gönderiliyorlar.

Read:Hamburg’da Türkçe ortopedi doktoru

Almanya’daki Filistin Büyükelçiliği tarafından verilen vizeler nelerdir?

Aşağıdaki satırlarda sizler için web sitemizi takip edenleri topladık. hawaaworld.news Değerli arkadaşlar, Filistin Büyükelçiliği’nin vatandaşlara sağladığı bir vize grubu bulunmaktadır.

  • Filistin işi.
  • Filistin turizmi.
  • Öğrenciler için Filistin.
  • Filistin Araştırması.
  • Gazetecilik çalışmaları için Filistin.
  • Transit vize.
  • Filistin Tıp.
  • Filistin’e giriliyor.

Böylece bu konuyu bitirmiş oluyoruz ve sonuç olarak siz takipçilerimize, Filistin pasaportu almak istiyorsanız 50 euro, yenilemek istiyorsanız 25 euroluk bir ücret ödemeniz gerektiğini bildiriyoruz. Sizlere detaylı olarak anlattığımız prosedürler.

Previous post
Berlin’de Türkçe dişçi
Next post
Viyana’daki Yahudi avukat