Almanya'da Türk avukat

Berlin’deki mükemmel bir psikiyatristin numarası Berlin’deki bir Türkçe psikiyatristin numarası

Berlin’de mükemmel psikiyatrist numarası Bu konunun en iyilerini sizlere sunduğumuz Berlin’de bir Türkçe psikiyatrist Berlin’de bir Türkçe psikiyatrist Size bir liste gösterdikten sonra Berlin’deki en iyi Türkçe doktorlar + adresleri ve numaraları Bir önceki konumuzda, daha iyi iş olanakları arayışı, daha iyi bir yaşam arayışı ve eğitim gibi faktörler nedeniyle Almanya’daki Türkçe göçmenlerin sayısı arttı.Türkler bugün Almanya’da her şeyi kapsayan çeşitli ve çok kültürlü bir toplum oluşturuyor. yaşları, meslekleri ve kültürel geçmişleri… Almanya’daki Türkçe göçmenlerin de katkıları var. Ekonomiden ticarete, bilimden sanata, kültürden tıpa kadar çeşitli alanlarda büyük katkılar sağladılar. Pek çok Alman şehrinde sosyal ve kültürel yaşamın hayati bir parçası olan bu kadınlar, cami ve kültür merkezlerinde kültürel, dini ve sosyal faaliyetler düzenliyorlar.

Berlin’de mükemmel psikiyatrist numarası

Ulaştığınızdan emin olun Berlin’de mükemmel psikiyatrist numarası Berlin’de bir Türkçe psikiyatrist bulmanın kolay bir mesele olmaması nedeniyle bu, Almanya’daki birçok Türkçe vatandaşını ilgilendiren konulardan biri olarak değerlendirilmektedir ve bu konunun sonraki birkaç satırında size bunu sağlamak için çalışacağız, çünkü mutlak Bir psikiyatrist arayın Günlük yaşamınızı ve genel refahınızı olumsuz etkileyen zorluklarla ve psikolojik sorunlarla karşılaştığınızda. Bu sorunlar arasında depresyon ve sürekli üzüntü, kaygı ve aşırı stres, panik ve sosyal kaygı gibi psikolojik bozukluklar, uykusuzluk gibi uyku bozuklukları ve aşırı yeme veya iştahsızlık gibi yeme bozuklukları yer alabilir.


Ayrıca okuyun:Kiel’deki en iyi Türkçe psikiyatrist

Berlin'deki Türkçe psikiyatristin numarası
Berlin’de mükemmel psikiyatrist numarası

Dr. Cemal Muhammed

  • Adres: Karl-Marx-Strasse 214, 12055 Berlin
  • Telefon numarası: +49306283831

Dipl.Psych. İbrahim El Naami

  • Adres: Brusseler Str. 47, 13353 Berlin, Almanya
  • Telefon numarası: +493045023866

Psikoterapi Uygulamaları Dr. Ali Baioui

  • Adres: Kiefholzstraße 35, 12435 Berlin
  • Telefon numarası: +493055570598

Ayrıca okuyun:

  1. Almanya’nın en iyi Türkçe psikiyatristi
  2. Bremen’deki en iyi Türkçe nörolog
  3. Münih’teki Türkçe psikiyatristler
  4. Düsseldorf’ta bir Türkçe psikiyatrist
  5. Köln’deki en iyi Türkçe psikiyatrist
  6. Dortmund’daki en iyi psikiyatrist Türkçe’tır
  7. Hannover’deki Türkçe psikiyatrist
  8. Bochum’daki Türkçe psikiyatrist
  9. Hamburg’da bir Türkçe psikiyatrist
  10. Nürnberg’de bir Türkçe psikiyatrist

Berlin’de bir Türkçe psikiyatrist Berlin’de mükemmel psikiyatrist numarası

Herhangi bir kutu Berlin’de bir Türkçe psikiyatrist Sorunla başa çıkmanıza ve zihinsel sağlığınızı iyileştirmenize yardımcı olacak uygun değerlendirme ve teşhisin sağlanması ve uygun bir tedavi planının geliştirilmesi. Hayatınızı olumsuz etkileyen ve hayattan keyif almanızı ve başkalarıyla normal şekilde etkileşim kurma yeteneğinizi engelleyen psikolojik sorunlarınız olduğunda, Gerekli yardım ve desteği almak için uzman bir psikiyatrist.


Ayrıca okuyun:Münster’deki en iyi Türkçe nörolog

Berlin'de bir Türkçe psikiyatristBerlin'de bir Türkçe psikiyatrist
Berlin’de bir Türkçe psikiyatrist
  1. Cihad Alabdullah Dr. Cihad Al-Abdullah
  2. İbrahim El Naami İbrahim El Naami
  3. Basel Allozy Dr. Basel Allozy
  4. Dr. Ayad Khachikchi Dr. Ayad Khachikchi
  5. Byarat Al-Taweel
  6. Dr. Fadia Abdo
  7. Dr.. Dalia bir psikologdur
  8. Dr.. Mireille bir psikologdur
  9. Dr.. İmanın psikolojik doğurganlığı

Almanya’da bir Türkçe psikiyatrist arayın

Kesinlikle bir seçim Almanya’nın en iyi Türkçe psikiyatristi Almanya’nın çeşitli şehir ve illerindeki Türkçe göçmenlerin, özellikle evlilik sorunları ve danışmanlığın yanı sıra diğer birçok psikolojik sorunların yanı sıra depresyon, kaygı ve stres gibi sorunlar yaşayanlara davranışsal psikolojik tedavi almaları amacıyla da çok gerekli. ve durumun kötüleşip dönüşmemesi için hızlı psikolojik tıbbi müdahale gerektiren davranış bozuklukları… Örneğin intihar gibi geri dönüşü olmayan bir aşama.Bu nedenle aşağıda çeşitli bölgelerdeki psikologların da yer aldığı bir liste sunuyoruz.

Almanya'da bir Türkçe psikiyatristAlmanya'da bir Türkçe psikiyatrist
Almanya’nın en iyi Türkçe psikiyatristi

Ayrıca okuyun:

Almanya’da çok sayıda Türkçe psikiyatrist var.Tıbbi web sitelerini ve sağlık merkezlerini araştırarak veya yaşadığınız bölgedeki Türkçe topluluğuyla iletişim kurarak bunları bulabilirsiniz.Ayrıca genellikle tanınmış kuruluşlar tarafından akredite edilmiş nitelikli psikiyatristleri aramanız da önerilir. Almanya’daki tıbbi otoriteler. Almanya’nın farklı bölgelerindeki sağlık merkezleri, hastaneler ve psikiyatri kliniklerinin internet sitelerini inceleyerek orada bulunan Türkçe psikiyatristler hakkında bilgi alabilirsiniz.


Ayrıca okuyun:Hamburg’da Türkçe göz doktoru

Sevgili sitemizin değerli ziyaretçileri, bu konunun sonuna geldik. Berlin’de mükemmel psikiyatrist numarası Kolaylıkla görüntüleyebilir, ihtiyacınıza uygun doktorla iletişime geçebilir ve online randevu alabilirsiniz.Tüm soru ve görüşlerinizi bu yazının altında, bunun için ayrılmış alana almaktan mutluluk duyarız.

Leave a Comment