Almanya'da Türk avukat

Berlin’deki Suriye Büyükelçiliği Pasaport yenileme

Berlin’deki Suriye Büyükelçiliği, Suriye Türkçe Cumhuriyeti’nin Almanya’daki diplomatik misyonunun resmi karargâhı olan pasaportu yenileyerek, özellikle savaş sonrasında sayıları ciddi oranda artan Suriyeli toplumuna yardım edilmesinde önemli rol oynuyor ve iki ülke arasındaki ikili uluslararası ilişkilerin güçlendirilmesinin yanı sıra kalkınma, kültürel işler ve iletişim konularının ele alınması… Alman basını ve bu bağlamda pek çok vatandaş bunun nasıl olduğunu merak ediyor. Suriye pasaportunun 6 yıl süreyle yenilenmesi Dolayısıyla bu konu aracılığıyla, bu bağlamda bir grup çetrefilli soruyu yanıtlamaya çalışacağız.

Berlin’deki Suriye Büyükelçiliği Pasaport yenileme

Değerli ziyaretçilerimiz, Berlin’deki Suriye Büyükelçiliği’ne pasaport yenileme talebinde bulunabilmeniz için, bu aşamalardan en önemlilerinin internet üzerinden uzaktan gerçekleştiğini belirterek, sizin için basitleştirdiğimiz bu adımları uygulamanız gerekmektedir. Resmi merkeze gitmenize gerek kalmadan, öncelikle seyahat belgelerinizin geçerlilik süresinin dolduğunu kontrol etmelisiniz, ikinci olarak sipariş vermelisiniz. Suriye pasaportu uzatma formu, pdf formatında Daha sonra pasaport yenileme formunu doldurmanız ve son olarak sitede eksiksiz olarak bulunan gerekli belgeleri göndermeniz ve teslimat tarihini beklemeniz gerekmektedir.


Ayrıca okuyun:Berlin’deki Suriye Büyükelçiliği’nden randevu alın

<yoastmark sınıfı=

Berlin’deki Suriye Büyükelçiliği

İlk Suriye büyükelçiliği 1953 yılında Almanya’da, özellikle o dönemin başkenti Bonn’da açılmış ve 1990 yılında yenilenip yeri değiştirilene kadar devam etmiştir.Berlin ile Şam arasındaki diplomatik ilişkiler, bazı noktalara rağmen genel olarak iyi kabul edilmektedir. İki ülke arasındaki sorunlar ve krizlerin en önemlisi 2012’de yaşananlar, Suriye’nin Almanya büyükelçisi, büyükelçilikte çalışan diğer üyelerle birlikte Alman hükümeti tarafından sınır dışı edildi.

elçilik Berlin’deki Suriye Büyükelçiliği
Başlık Syrische Botschaft, Berlin, Deutschland Rauchstraße 25 10787 Berlin Deutschland
şehir Berlin
ulus Almanya
posta kodu 10787
internet sitesi, elektronik site www.syrianembassy.de
Kuruluş Yıl2012
WhatsApp mesajları için telefon numarası 004915214577874
Faks 03050177311
Berlin’deki Suriye Büyükelçiliği’nin e-postası (e-posta korumalı)
Koordinatlar 52.5083°K 13.3502°D
Büyükelçi Abeer Jarf, Maslahatgüzar Vekili

Berlin’de Suriye pasaportunun maliyeti ne kadar?

Genel olarak, Berlin’deki Suriye Büyükelçiliği, taleplerini iki sisteme göre sunan kişilere pasaport veriyor: 24 saat sistem ve acil sistem.Genel olarak, iki yıllık yenilemenin maliyeti, dört dörtlük bir sistem kapsamında. Saatli sistem acil sistem için 265 euro ile 705 euro aralığında olup, altı yıl boyunca yenileme bedeli 24 saat sistem için 265 euro, acil sistem için ise 705 euro’dur.


Ayrıca okuyun:Kassel’deki en iyi jinekolog

Böylelikle siz değerli ziyaretçilerimizi bu konunun sonuna getiriyoruz: Berlin’deki Suriye Büyükelçiliği pasaport yenilemesi.Son olarak iyi takibiniz ve ilginiz için teşekkür eder, lütfen bizi takip etmeye devam etmenizi rica ederiz. genel olarak Suriye ve Türkçe toplumunun çeşitli meselelerini ilgilendiren pek çok konuya ışık tutacağız.

Leave a Comment