Almanya'da Türk avukat

Berlin’deki Suriye Büyükelçiliği’nden randevu alın

Berlin’deki Suriye büyükelçiliğinden randevu alın, çünkü pek çok Suriyeli mülteci bazen Almanya’nın başkenti Berlin’deki büyükelçilik merkezlerine yerinde hareket ediyor ancak önceden randevu almadıkları için kabulleri reddediliyor. web sitesi size sağlar hawaaworld.news Bugün Suriye-Almanya Büyükelçiliğinden randevu alabilmenizi sağlamanın tüm yolları mevcut.

Berlin’deki Suriye Büyükelçiliği’nden nasıl randevu alınır?

Alman topraklarındaki Suriyeli mültecilerin sayısındaki çarpıcı artış nedeniyle, Berlin’deki Suriye büyükelçiliği her gün büyük bir baskı ve aşırı kalabalıklaşmaya başladı, bu nedenle oradaki sorumlu diplomatik makamlar bir süre önce kabul etmeme kararı aldı. Herhangi bir ziyaretçiye celp veya makbuz göstermediği sürece girmesine izin vermeli ve adı o gün için randevu alan kişiler listesinde yer almalıdır.


Ayrıca okuyun:Berlin’deki Filistin Büyükelçiliği 2024

Berlin'deki Suriye Büyükelçiliği'nden randevu alın
Berlin’deki Suriye Büyükelçiliği’nden randevu alın
  1. Büyükelçilik merkezine yerinde ulaşım.
  2. Büyükelçiliğin telefon numarasını arayın.
  3. Bize ulaşın Berlin’deki Suriye Büyükelçiliği WhatsApp numarası.
  4. Büyükelçiliğe e-posta gönderin.
  5. Büyükelçiliğe Facebook’tan mesaj gönderin.
  6. Büyükelçiliğin web sitesi üzerinden giriş yapın.

Berlin’deki Suriye büyükelçiliğinin adresi nedir?

Suriye Büyükelçiliği, özellikle Almanya’nın başkenti Berlin’de bulunmaktadır ve Google arama motoru haritalarında şu adres listelenerek bulunabilir: Rauchstraße 25, 10787 Berlin, Allemagne. Vardığınızda, oradaki işçilere şu adresten sorabilirsiniz: Sorunu çözmek için Suriyeli diplomatlardan biriyle bir toplantı yapmak için kabul merkezinden sıkıntı çekiyorsunuz ve büyükelçiliğin Pazartesi günleri sabah dokuzdan akşam dörde ve Salı’dan Perşembe’ye kadar çalıştığını da belirtmek gerekir. sabah dokuzdan öğleden sonra ikiye kadar; cuma, cumartesi ve pazar günleri ise kapalıdır.

Berlin’deki Suriye Büyükelçiliği’nin telefon numarası nedir?

Ambassade à Berlin, Allemagne’nin bir cep telefonu numarası var 4930501770+ Ve sosyal ağ sitesi WhatsApp’taki bir telefon numarası 004915214577874 Acil durumlarda yardım istemek, başka bir özel hizmet talep etmek veya önceden randevu almak için Suriye Büyükelçiliğiyle iletişime geçebilirsiniz.


Ayrıca okuyun:Bilgisayara internet olmadan konuşan bir Almanca-Arapça sözlüğü indirin

Berlin’deki Suriye Büyükelçiliği’nin Facebook sayfasının bağlantısı nedir?

Almanya’da yaşayan Suriyeli toplumu ilgilendiren tüm günlük haberleri, gelişmeleri ve sunduğu hizmetleri günlük olarak sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfası ve aşağıdaki bağlantısı aracılığıyla yayınlamaktadır: https://m.facebook.com/SyrischeBotschaftDE İnternet’teki web sitesine ek olarak, bağlantısı aşağıdadır. http://mofaex.gov.sy/berlin-embassy/ Ayrıca onlar aracılığıyla uzaktan randevu alma hizmetinden de yararlanabilirsiniz.


Ayrıca okuyun:Almanya’daki en iyi internet SIM kartı 2024

Berlin’deki Suriye Büyükelçiliği’nden randevu almanın çeşitli yollarını sizlere anlattığımız bu konunun sonuna geldik. Web sitemiz ekibimizden en iyi dileklerimizle, sorularınızı almaktan ve sizinle tanışmaktan mutluluk duyacağız. yakın gelecekte yeni konularla ilgili.

Leave a Comment