Almanya'daki Türk doktorlar

Berlin’deki Türk beslenme uzmanı

Berlin'deki Türk beslenme uzmanı

Berlin’deki Türk uzman uzmanı, Google arama motorunda ve sosyal medya platformlarında en iyi klinikler, uzman doktorlar ve en iyi klinikler için çok fazla aramanın yapıldığı Almanya geneli Berlin’de bırakılacak en iyi doktorları bilmeye ihtiyaç duyuyor. Özellikle Almanya’da ikamet eden Türklerin genellikle muayeneyi tercih etmesi nedeniyle çeşitli tıbbi uzmanlık alanlarında danışmanlar.Tecrübesi ve yetkinliği ile öne çıkan güvenilir bir Arap doktordan tedavi almak ve sağlayacağımız bu klinikleri daha önce deneyimlemiş müşterilerimizden olumlu değerlendirmeler almak. Bu konunun sonraki birkaç satırında sizinle birlikte olacağız.

Berlin’de Beslenme Uzmanı Traki

Almanya’daki Türk vatandaşlarının çoğu zaman alerji, anemi, beriberi, guatr, kwashiorkor gibi beslenmeyle ilgili sorun ve rahatsızlıklardan muzdarip olduğu için hem yetişkinler hem de çocuklar için mükemmel olan Berlin’deki bir Türk beslenme uzmanına erişmeye ihtiyacı var. , yetersiz beslenme, pellagra, raşitizm vb. Genellikle yetersiz beslenmeden kaynaklanır ve iştah kaybı, karaciğer büyümesi ve çeşitli tahrişler de dahil olmak üzere özellikle çocukları etkileyen cilt sorunları ve bozukluklarına maruz kalma gibi protein eksikliği hastalıklarına neden olur. Öte yandan dengesiz beslenme ve fiziksel aktivite eksikliği nedeniyle hastada obezite, yüksek tansiyon ve diyabet gelişebilir.

Dr. Bahaa Al-Khilani
Gartenfelderstr.125. 13599Berlin
Tel.0303346122
Dr. Al-Radi Steglitzer Damm 68. 12169Berlin Tel. 0307961750
Dr. Halil Neckarstr.7. 12053 Berlin Tel. 0307852336
Dr. Derviş Karl_ marxstr.214. 12043 Berlin Tel. 03068277770
Dr. Khalili Senftenberger halkası 3a. 13439Berlin Tel. 03041937041
Dr. Latif Saeed Karl Marxstr 239. 12055 Berlin Tel. 03068087670

Read:Türk göz doktoru Düsseldorf

Almanya’da beslenme uzmanı

Özellikle bu hastalıkların çağımızın en yaygın sağlık sorunları arasında sayılması nedeniyle, uygun bir beslenme uzmanı seçmenin, obezite veya zayıflıktan muzdarip bir kişinin beslenmesini dengelemesine, birçok sorunu çözmesine ve istenilen sonuçlara ulaşmasına büyük ölçüde yardımcı olacağından şüphe yoktur. , aşağıdaki satırlarda sizlere sunuyoruz: Bu yazı, beslenme alanında uzmanlaşmış, bu alanla ilgili tüm sorunları ortaya çıkarabilecek gerekli deneyim ve yetkinliğe sahip en iyi doktor ve doktorlardan oluşan bir grubun yer aldığı bir listedir. .

Dr. Matthias Riedel Diyabetoloji ve Beslenme Tıbbı.
Alman doktor Hansdetlev Wassmann
Doktor Dr. Ralf Heinrich
Schloss Park Hastanesi
Mio Clinic Uluslararası Özel Hastane
Berlin’de bir Türk beslenme uzmanının bulunduğu yer etrafında dönen bu konuyu böylece sonlandırmış olduk.Kolaylıkla görüntüleyebilir, ihtiyacınıza uygun doktorla iletişime geçebilir ve online randevu alabilirsiniz.Tüm sorularınızı ve sorularınızı almaktan memnuniyet duyarız. Yeni konularda buluşmak ümidiyle bu yazının altına bunun için ayrılan alana yorumlarınızı yazın.

Read:Hamburg Türk doktorları
Previous post
Belçika’daki Türk göz doktoru Belçika’nın en iyi göz doktoru
Next post
Berlin’deki Türk pratisyen hekim