Almanya'da Türk avukat

Berlin’deki Türkçe çocuk doktoru

Sana Berlin’deki Türkçe çocuk doktoru Ek olarak Yakınımdaki Türkçe çocuk doktoru Almanya’da ikamet eden birçok vatandaşın erişime ihtiyacı var… Berlin’deki en iyi Türkçe doktorlar Doktorla iletişim ve anlaşmanın kolaylığı nedeniyle, bugün size bu blogun aşağıdaki satırlarında en iyi hastanelerin yanı sıra pediatri alanında en iyi uzmanlardan oluşan bir grubun yer aldığı bir liste sunmaya karar verdik. yüksek kalitede sağlık hizmetleri sunan tıbbi klinikler.

Berlin’deki Türkçe çocuk doktoru

aradığınızda Berlin’deki Türkçe çocuk doktoru Hiç şüphe yok ki, Berlin’deki çocuk hastanelerinin, çocukların içinden geçtiği gelişim evresinin özelliklerini dikkate alarak yetişkin kliniklerinde bulunan tüm tıbbi uzmanlıkları içerdiğini göreceksiniz.Temel eğitimlerine ek olarak, tüm doktorlar ilgili özel eğitim alırlar. çocuklarla ilgilenmek ve onları kardiyoloji ve hastalıklar gibi çeşitli uzmanlık alanlarında tedavi etmek.Böbrek, ortopedi ve gastroenteroloji, dünyanın her yerinden hasta ve ailelerini kabul etmektedir.Aşağıda bu alandaki en iyi doktor ve danışmanların listesi bulunmaktadır:


Ayrıca okuyun:Frankfurt’un en iyi Türkçe nöroloğu

Yakınımdaki Türkçe çocuk doktoru
Berlin’deki Türkçe çocuk doktoru
  1. Berlin’de Türkçe göz doktoru
  2. Belçika’daki Türkçe doktorların listesi
  3. Berlin’de Türkçe gastroenterolog
  4. Berlin’deki en iyi Türkçe diş hekimi
  5. Berlin’deki en iyi Türkçe dermatoloğu
  6. Almanya’daki göz hastanesi
  1. Dr. Adnan Reichstr.108. 14052Berlin
    Tel. 0303025656
  2. De/Sana Neckar caddesi 7. 12053Berlin
    Tel. 0307852336
  3. Da/ Majd Marouf Oranienstr.158. 10969Berlin
    Tel. 0306141619
  4. Dehda / Zikra Al-Saeed Grammestr.13. 13629Berlin
    Tel.03038304442

Yakınımdaki Türkçe çocuk doktoru

Yakınımdaki Türkçe çocuk doktoru Çocuk ve ergenlerin sağlığı konusunda uzmanlaşmış bir doktordur. Çocukları etkileyen hastalıkların ve yaygın sağlık durumlarının tanı ve tedavisine ilişkin bilgi ve deneyime sahiptirler.

Pediatri alanında uzmanlaşmış bir doktor, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli sağlık sorunlarını tedavi eder:


Ayrıca okuyun:Düsseldorf’un en iyi Türkçe çocuk doktoru

  1. Çocuğun genel sağlığının korunması: Doktor, önerilen aşılar, doğru beslenme ve sağlıklı büyüme ve gelişme konusunda tavsiye ve rehberlik sağlar.
  2. Yaygın hastalıkların tanı ve tedavisi: Soğuk algınlığı, kulak enfeksiyonları, boğaz ağrısı, gıda zehirlenmesi, diş çürümesi ve diğerleri gibi çocuklarda görülen yaygın hastalıkları tedavi eder.
  3. Kronik ve hasta çocukların bakımı: Astım, diyabet, konjenital malformasyonlar ve genetik hastalıklar gibi kronik rahatsızlıkları olan çocukları tedavi ediyor, onlara uygun bakım ve destek sağlıyoruz.
  4. Psikolojik ve davranışsal bozuklukların tanı ve tedavisi: Bir çocuk doktoru, hiperaktivite bozukluğu ve otizm spektrum bozukluğu gibi psikolojik ve davranışsal bozuklukların değerlendirilmesine ve tedavisine yardımcı olabilir.
  5. Ebeveynlere rehberlik ve tavsiye: Doktor, ebeveynlere çocuk bakımı, sağlıklı gelişim ve aile iletişimi konularında tavsiye ve rehberlik sağlar.

Çocuk doktoru ararken doktorun deneyimini, uzmanlığını ve itibarını dikkate almak iyi bir fikirdir. Arkadaşlarınızın ve ailenizin önerilerini kullanabilirsiniz.

Berlin’deki Türkçe çocuk doktoru

Almanya’nın en iyi çocuk doktoru

Almanya’daki hastaneler, altyapı düzeyinde, kaliteli ve uluslararası standartlarda sağlık hizmeti sunmakta ve hastalıkların teşhis ve tedavisinde kullanılan tüm tıbbi ekipman ve yöntemleri sağlayarak, bu konunun önceki giriş satırlarında da belirttiğimiz gibi, bir destinasyon haline getirmektedir. İçeriden ve dışarıdan gelen binlerce hastanın, gerekli tecrübe ve yetkinliğe sahip, en iyi doktor ve uzman doktorlarla tedavi görmesi için en önemli doktorların listesi aşağıdadır:


Ayrıca okuyun:Duisburg’daki en iyi Türkçe jinekolog

Ayrıca okuyun:

  1. Prof. Dr. Med. Lothar Schweiger
  2. Dr. Med. Manuel Piesendorfer
  3. Prof. med. Dr. Heck Klaus Scharschmidt
  4. Prof.Dr.Wolfgang Rascher
  5. Prof.Dr.Stefan Burdach

Dr. Yasin Muhammed

  • Adres: Holländische Straße 143 Kassel
  • Tel: 0561879090

Dr.Abdel Wadud Abd Rabbo

  • Adres: Medikum Kliniği, ana tren istasyonu Hauptbahnhof’un karşısında, doktorlar binasında, üçüncü kat, Kurfürstenstraße 10-12, 34117

Dr. Abdul Rahman Hariri

  • Adres: Nürnberger Caddesi. 151 – 34123 Kassel
  • Tel: 0561571069

Dr. Abdul Salam Al-Duwaihi

  • Adres: Holländische Straße 143 Kassel
  • Tel: 0561879090

Ayrıca okuyun:

Bu noktada sevgili sitemizin takipçileri bu konunun sonuna geldik. Berlin’deki Türkçe çocuk doktoru Kolaylıkla görüntüleyebilir, ihtiyacınıza uygun doktorla iletişime geçebilir ve online randevu alabilirsiniz.Yeni konularda buluşmak ümidiyle tüm soru ve görüşlerinizi bu yazının altında, bunun için ayrılan alana almaktan mutluluk duyarız. .

Leave a Comment