Almanya'da Türk avukat

Berlin’deki Türkçe restoranları (ucuz) bulunduğum yere yakın Türkçe restoranı

Berlin’deki Türkçe restoranları (ucuz) Berlin’deki bir Suriye restoranına ek olarak, bulunduğum yere yakın bir Türkçe restoranı.Daha önce genel olarak size gösterdiğimiz gibi, birçok turist ve Türkçe topluluğu üyesi Berlin’de bir Türkçe restoranı arıyor. Almanya’nın En İyi 100 Türkçe Restoranı (Ucuz) Berlin genel olarak Almanya’nın başkenti, en büyük turistik şehri ve Avrupa Birliği’nin İngiltere’nin başkenti Londra’dan sonra ikinci büyük şehridir.Bir grup arkeolojik ve arkeolojik yapıyı bünyesinde barındırması nedeniyle en önemli kültür şehirlerinden biri olmasıyla ünlüdür. Berlin’deki Türkçe Caddesi gibi tarihi yerler ve yerler ve bu nedenle de birçok mükemmel Türkçe restoranı var.Bugün bu konunun sonraki birkaç satırında size Berlin restoranlarının adresleri ve telefon numaralarını içeren bir rehber sunmaya karar verdik. .

Berlin’deki Türkçe restoranları (ucuz)

Size Berlin’de Türkçe restoranları sunuyoruz (ucuz). Bulunduğum yere yakın bir Türkçe restoranı. Almanya’nın Berlin şehri, ziyaretçilere sunduğu seçkin ve kaliteli hizmetleriyle tanınır, çünkü bir dizi en lüks ve en iyi Türkçe restoranlarını içerir. Berlin’de Türkçe mutfağına adanmış Türkçe restoranları da dahil olmak üzere geniş bir restoran grubu var. Lezzetli Arapça ve bu açıdan bakıldığında, Almanya’da Türkçe mutfağından hoşlanan Arapların ilgisini çeken Berlin’deki en iyi Türkçe restoranlarını birlikte tanıyoruz. Al-Sham Restaurant, Berlin’in en iyi denenmiş ve gerçek Türkçe restoranlarından biri olarak kabul edilir, çünkü restoran çok sayıda şavurma yemeği, kızarmış ve ızgara tavuk ve çok çeşitli… Çok çeşitli lezzetli mezeler kendine özgü Suriye mutfağından yemekler.


Ayrıca okuyun:Almanya’daki Türkçe restoranları (ucuz) bulunduğum yere yakın Türkçe restoranı

Ayrıca okuyun:

Almanya’nın en iyi 100 Türkçe restoranı

Frankfurt’taki Türkçe restoranları

Dortmund’daki Türkçe restoranları

Köln’deki Türkçe restoranları

Essen’deki Türkçe restoranları

Berlin'deki Türkçe restoranları
Berlin’deki Türkçe restoranları (ucuz)

Al-Sham Shawarma Restoranı, Berlin

Adres: Karl-Marx-Straße 177, 12043 Berlin, Berlin’deki Suriye restoranlarından biri olan Allemagne. Telefon: 009493054895841.


Ayrıca okuyun:Düsseldorf’taki en iyi Suriye restoranı

Al Reda Restoran Berlin

Adres: Huttenstraße 69 – 70, 10553 Berlin, Allemagne Telefon: 00949303911119.

Maroush Restaurant bir Türkçe restoranıdır

Yakındaki Adres Knesebeckstraße 48, 10719 Berlin, Allemagne Tel

Adem restoranı

Kopernikusstraße 16, 10245 Berlin

Restoran Fenike

Olivaer Platz 15 Ecke, Wielandstraße, 10707 Berlin,

Türkçe Lokantası AKRAM

Silbersteinstraße 115, 12051 Berlin

Falafel Aladdin 2 – Türkçe restoranı

Pettenkoferstraße 2B, 10247 Berlin

Azzam Restoranı

Sonnenallee 54, 12045 Berlin

Ah Kerim

Müllerstraße 138, 13353 Berlin

İbn Tamşah

Leibnizstraße 34, 10625 Berlin,

Berlin’deki Suriye restoranları

Çekiciliğini çeşitli lezzetli yiyecek ve yemeklerden aldığı için, yemek pişirme alanıyla ilgili birçok kuruluşun sınıflandırmasına göre Suriye mutfağının, yalnızca Türkçe dünyasında değil, uluslararası alanda da en ünlü mutfaklardan biri olarak kabul edildiğine şüphe yok. Nerede bulunursa bulunsun büyük talep göreceğine şüphe yok ve tabii ki üstün profesyonelliğinden bahsetmeye bile gerek yok. Suriye halkı bu harika yemekleri hazırlayıp servis ederken, bunları alışılagelmiş folklor partileriyle tanıtıyor, çünkü başarıları genellikle her durumda oldukça muhtemel. Bu leziz yemeklerin adresi mutlaka ziyaret edin. Aşağıda sizin için en iyilerin bir listesini topladık. Berlin’deki Suriye restoranları Adresleri ve onlara ulaşma yolları.


Ayrıca okuyun:Gelsenkirchen’deki en iyi Türkçe restoranları Gelsenkirchen’deki Türkçe restoranı

Berlin Halep Supper Club restoranındaki Türkçe restoranları

Bu Suriye restoranı, Berlin’in en önemli Suriye restoranlarından biridir. Halep Club’da, düğün yemekleri ve diğer tüm özel günler için hazırlık yapma becerisinin yanı sıra, kahvaltıda en iyi leziz yemeklerin tadını çıkaracaksınız. Restoran, saat 11’den itibaren hizmet vermektedir. sabah gece on bire kadar. Otlu salatalardan nar taneli salatalara, leziz kuruyemişli et yemeklerine kadar Halep mutfağının meşhur özelliklerini göstermesinin en önemli özelliklerinden biri de Türkçe ve Yunan kültürünü birleştirmeyi başarmış ve Türkçe kültürünü de unutmamış olmasıdır. Yakın Doğu. Bu nedenle her zevke hitap etmektedir.

Berlin’deki Türkçe restoranları, Al-Dimashqi Restaurant, Rayan Berlin

Al-Dimashqi Rayan Restaurant’ın belki de en önemli özelliklerinden biri onu en önemli restoranlardan biri haline getirdi. Berlin’deki Suriye restoranları Çalışanların işyerinde her zaman koruyucu maske taktığı ve günlük işlerine başlamadan önce ateş kontrollerinden geçtiği için yüksek sağlık ve güvenlik standartlarına sahiptir. Masaların boş olduğu zamanlarda, yeni müşteriler oturmadan önce masalar sterilize ediliyor ve restoran içerisinde yemek yeme imkanının yanı sıra, fabrika tarafından müşterilere araçlarıyla da ulaştırılıyor.

Şam Kapısı Restoranı, Berlin

Harika bir Suriye şavurma yemeği yemek için Damascus Gate Restaurant’a gidebilirsiniz.Berlin’in en iyi Suriye restoranlarından biridir.Bilmeyenler için açılan birçok Suriye restoranı sayesinde bu Suriye yemeği Mısırlılar arasında çok meşhurdur. Mısır’da hizmetlerinden dolayı bu restoranda mutlu zamanlar geçireceksiniz.Seçkin ve harika yemekleri müşterileri tarafından çok beğeniliyor.

Berlin’deki Irak restoranları

Berlin’de herhangi bir Irak restoranından bahsetmeden önce, Dicle ve Fırat nehirleri arasındaki toprak olarak adlandırılan, bazı yemeklerinin geçmişinin M.Ö. Irak’ta ortaya çıkan eski uygarlıklar; burada Asur, Babil, Akad ve Sümer uygarlıklarını kastediyoruz. İster inanın ister inanmayın, arkeologlar bu uygarlıklardan harika tablolar ve yemek tarifleri buldular ve Abbasi Halifeliği döneminde Irak mutfağı, yemek tarifleri düzeyinde büyük bir rönesansa tanık oldu ve bu, Irak yemeklerinin iştahına da yansıdı ve onların ayırt edici karakteri. Uzun bir tarih ve eski gelenekler. Berlin’de bir Irak restoranına gittiğinizde belki de Irak yemeklerinde bulacağınız en önemli malzemeler taze fasulye, patlıcan, ıspanak, enginar, sarımsak, biber çeşitleri ve buğday, arpa, arpa gibi tahıllar gibi çeşitli sebzelerdir. diğerleri. Tabii ki pirinç, meyve, peynir ve mercanköşk, kişniş, kekik ve safran gibi tüm yemeklerini zenginleştiren Irak baharatları.

Capriccio Restoran Berlin

Berlin’deki en iyi Türkçe restoranlarından biridir ve burada yaygın olarak tanınmaktadır.Capriccio Restaurant’ın sahibi Daoud Khayyat, daha önce bir grup ünlü uluslararası politikacıyı ağırlamış ve hepsi bu restoranda tadını çıkarabileceğiniz yemeklerin kalitesini övmüştür. Harika bir restoran.

Bu nedenle, Berlin’deki en iyi Irak restoranlarının listesi onsuz kalmadı ve restoranın sahibi, daha önceki başarılarını belgeleyen ve daha sonra kişisel arkadaşı olan Almanya Şansölyesi Helmut Kohl gibi isimlere ev sahipliği yapan birçok anı fotoğrafını duvarlarına yerleştirdi. . Şansölye Angela Merkel ve diğer ünlülerin yanı sıra.

Salmat Restoran Berlin

Salamat Restoran, bamya, kabak, patlıcan gibi malzemelerden hazırlanan, üzerine sumak, köri, kişniş ve çeşitli otlar ve baharatların eklendiği leziz sıcak yemekleri ve Irak’ın en güzel mezelerinden oluşan buketiyle Kuzey Irak karakterini yansıtıyor. diğer Türkçe mutfakları. Türkçe çeşitliliğini ve sıcaklığını müşterilerine daha da yakınlaştırmak amacıyla Berlin’in en ünlü Türkçe restoranlarından biri ve servis edilen yemeklerin en lezzetlisi haline geldi.

Salamat Restoran’ı farklı kılan ve onu Berlin’de özel bir Türkçe restoranı haline getiren şey, yemeklerinde kullanılan malzemelerin, özellikle baharat ve meyve sularının doğu ülkelerimizden gelmesi ve günlük olarak hazırlanması ve bir önceki günden kalma olmamasıdır. müşteri bunları karşısında taze bulur ve yemeğin tadını çıkarmak için iştahını uyandırır ve ziyareti tekrarlamak ister.

Berlin’deki Yemen restoranı

Berlin’de birbirinden leziz yemeklerin servis edildiği birden fazla Yemen restoranı var ve yazının bu kısmında bunlardan bahsedeceğiz ama önce coğrafi yayılımıyla cazibesine ve eşsiz lezzetlerine kattığı leziz Yemen mutfağından bahsedelim. . Madfoon, Al-Sahwiq, Al-Mandi, Al-Madhabi ve bir grup harika tatlı, belki de en ünlüleri Al-Shuaibiya, Al-Khamir, Al-Arika ve Bint Al-Sahn.

Berlin’de bir Türkçe restoranını ziyaret ettiğinizde bulacağınız Yemen yemeklerine bakarsanız, hamur yapmak için en çok bitkisel yağları kullandıklarını, ekşi sütün ise en sevdikleri süt ürünü olduğunu ve ekşi sütü tercih ettiklerini göreceksiniz. sütlü çay içip kuru üzüm, ebegümeci, kahve, siyah çay ve kabuğu ıslatın, böylece Aşağıda Berlin’deki en iyi Yemen restoranı olduğunu keşfediyoruz.

Al Mandi Restoran Berlin

Berlin’de bir Yemen restoranı, en ünlü ve leziz Yemen yemeklerinden birinin adını taşıyor.Osloer Straße 18-19, 13359 Berlin adresine giderseniz bu restoranı bulabilir ve menüsünde aşağıdaki gibi leziz yemekler bulabilirsiniz. Mandi salatası, Mandi eti, Bram eti, Haneed eti ve ayrıca Mandi tavuğu, Haneed tavuğu ve diğerleri de var. Restoranın müşterilerine makul fiyat ve yüksek kalitede sunduğu yemeklerden biri.

Yemen Restoranı Berlin

Berlin’de Karl-Marx-Strasse 172, 12043 Berlin adresine giderek bulabileceğiniz bir Yemen restoranıdır.Klasik Yemen yemekleri ve tuğla fırınlarda pişirilen et çeşitleri sunmaktadır.Der, otantik bir Yemen-Türkçe restoranıdır. sofralara, oturuş şekline, yemeklerin sunumuna hakim tarihi bir karakter.

Berlin restoranları, Türkçe Caddesi

Yazının bu bölümünde Berlin Türkçe Sokağı’ndaki restoranlardan bahsetmeye başlayacağız ama siz sevgili meraklı okuyucu, siz de hiç meşgul olmadınız mı? Bu eski cadde hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz? Bu şekilde hissetmenizi beklediğimiz için size bu konuda daha fazla bilgi vereceğiz. Zonen Allee adında bir caddedir ve Berlin semtinde, daha doğrusu Neukölln’de, Hermann Platz denilen bir meydandan başlayıp 2 kilometrekarelik bir alanı kaplayan bir caddedir, etrafınızda sadece restoranlar değil, Türkçe restoranları da bulacaksınız. Berlin’deki mağazalar, helal et satan kasaplar ve diğer güzel dükkanlar. Etrafınızda Türkçe kahvesinin kokusunu alacak ve ana dilinizi duyacaksınız, bu nedenle Almanya’nın başkentinin bu bölgesine Türkçe Yolu adı verildi.

Al-Dimashqi Restoranı, Berlin

Berlin Türkçe Sokağı’nın en ünlü restoranlarından biri ve Berlin’in en iyi Suriye restoranlarından biri olarak da anabiliriz.Sadeliğin ön planda olduğu Damascene Restaurant’ta harika Suriye mezeleri ve leziz ızgara etlerin yanı sıra daha birçok lezzet bulacaksınız. Bu restoranın sunduğu kömür ızgaraları. Web siteleri olmadığı için müşterilerine eve teslimat hizmeti sunuyor ancak onlara sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasından ulaşabilirsiniz.

Adam Türkçe Restoranı Berlin

Her çeşit Levanten fettahı, hamur işleri, taze manakiş, falafel, sıcak ve soğuk içecekler, doğal meyve suları gibi çeşitli Türkçe yemeklerini bulacağınız, yerken kendinizi güvende hissedeceğiniz Berlin’in ana Türkçe caddesi restoranlarından biridir. Adam Türkçe Restoranı’nda et; Güvenilir kaynaklardan helal et. Ayrıca humus, baba ghanoush, fattoush ve diğer harika türler gibi birçok Türkçe mezesi de sunan restoranın sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasını ziyaret ederek bu restoran hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Berlin’deki Mısır restoranı

Almanya’da, tüm dünya mutfaklarından yemekler sunan uluslararası restoranların çeşitliliğine ve bolluğuna rağmen, Mısır yemeklerinin hala kendine has karşı konulmaz bir tadı vardır ve bunu başka hiçbir yemekle kıyaslayamazsınız. etli bamya tagine ve tashalı molokhiya tagine, hepimizin sevdiği kuzu, kebap ve köfteli Fattah.

İbn El Balad Restoranı, Berlin

Çünkü Mısır mutfağı dünya mutfaklarıyla karşılaştırıldığında karşı konulamaz ve eğer gerçek bir Mısırlıysanız, pişmiş erişte ve pilavla servis edilen “Ibn El Balad” restoranında pirinçle doldurulmuş veya freekeh ile doldurulmuş güvercinleri denemenizi tavsiye ederiz. patates kızartması ve elbette Mısırlılar için ideal yemek olan “tavuklu molokhia”yı da unutmayacağız. “Yemeği tamamlamak için lezzetli beyaz pilavın yanında, tasha ile molokhiya ile yarım ızgara tavuk tadını çıkarın. “Kızarmış ördek” yemeğine gelince Khalta pilavı ve et dolgulu çıtır baladi cipsleri ile servis edilen karşı konulmaz bir lezzettir.

Web sitemizin değerli ziyaretçileri, Google arama motoru ve çeşitli sosyal medya aracılığıyla olumlu eleştiriler almanın yanı sıra çoğunlukla Türkçe ziyaretçiler tarafından test edildiği düşünülen Berlin’deki en iyi Türkçe restoranları etrafında dönen bu konunun sonuna geldik. Ağ siteleri.Ayrıca tüm sorularınızı ve yorumlarınızı almaktan memnuniyet duyarız.Bu makalenin altında bunun için ayrılan alana.

Leave a Comment