Almanya'da Türk avukat

Bilal Camii Frankfurt için namaz vakitleri

Bilal Camii Frankfurt için namaz vakitleri Frankfurt’taki Bilal Camii, Almanya’nın Frankfurt şehrinin ana camilerinden biridir. Bu konunun ilerleyen birkaç satırında Bilal Camii hakkında bazı genel bilgiler bulacaksınız.

Bilal Camii Frankfurt için namaz vakitleri

Bilal Camii 1988 yılında inşa edilmiş olup ünlü sahabe Bilal bin Rabah’ın adını taşımaktadır. Güzel mimari tasarımı ve geleneksel İslam mimarisiyle dikkat çeken cami, aynı zamanda yerel Müslümanlara ve bölge sakinlerine kapsamlı dini hizmetler de sunuyor. Camide beş vakit namaz kılınıyor ve cuma namazı merkezi hutbeyle kılınıyor. Çocuklara ve gençlere yönelik dini dersler ve eğitim programları da verilmektedir.

Ayrıca okuyun:

Almanya’nın en iyi Türkçe doktorları


Ayrıca okuyun:Ramazan 2023 Dortmund

Frankfurt’un en iyi Türkçe doktorları

Frankfurt’un en iyi Türkçe avukatı

Almanya’da Türkçe avukat

Frankfurt’un en iyi Türkçe restoranları

Frankfurt’un en iyi altın mağazaları

  • Sabah ezan vakti: 01:17
  • Öğle ezan vakti: 13:17
  • İkindi ezan vakti: 17:35
  • Akşam ezan vakti: 21:23
  • Yatsı ezan vakti: 22:53

Frankfurt’ta şehirdeki Müslümanların ihtiyaçlarını karşılayan çok sayıda cami bulunmaktadır. İşte Frankfurt’taki bazı önemli camilerin listesi


Ayrıca okuyun:Oberhausen’de namaz vakitleri + Oberhausen’deki en yakın camiler ve İslami merkezler

Bilal Camii Frankfurt için namaz vakitleri
  1. Bilal Camii: Frankfurt’ta Mertonviertel Caddesi üzerinde yer alır ve şehrin en önemli camilerinden biridir. Cemaatle ibadet, dini eğitim ve kültürel faaliyetleri kapsayan kapsamlı dini hizmetler sunmaktadır.
  2. Frankfurt İslam Merkezi Camii: Bonames semtinde yer alır ve bölgenin en büyük camilerinden biridir. Bir ana cami, eğitim ve kültür tesisleri ile toplanma ve buluşma yerleri içerir.
  3. Goethe-Strasse Camii: Goethe-Strasse üzerinde yer alır ve Frankfurt’un en eski camilerinden biri olarak kabul edilir. Güzel ve eşsiz mimari tasarımıyla öne çıkıyor.
  4. Al Salam Camii: Höchst semtinde yer alır ve bölgedeki Müslümanlara dini hizmetler sağlar. Cami, modern tasarımı ve gelişmiş olanaklarıyla öne çıkıyor.


Ayrıca okuyun:Ramazan 2023 Münih

Leave a Comment