Almanya'da Türk avukat

Bochum’da Gastroenterolog

Bochum, Almanya’da birçok kişi seçkin bir Türkçe gastroenterolog arayışında olduğundan, Bochum’daki en iyi gastroenterolog hakkında bilgi edinin.Sindirim sistemi hastalıkları, Almanya’da yaşayan Türkçe toplumu arasında yaygın hastalıklar arasında yer aldı ve bu hastalıklar büyük rahatsızlıklara neden oluyor ve bir engel teşkil ediyor. Günlük aktiviteleri düzgün bir şekilde yerine getirebilme becerisine Doğal olarak bu hassas alanda uzmanlaşmış en iyi doktor ve danışmanların bir listesini sizlere sunuyoruz.

Bochum’da Gastroenterolog

Bochum’da Gastroenterolog Bu yazımızda Bochum’da gastroenteroloji alanında uzmanlaşmış en iyi doktorların bir listesini sizlere sunuyoruz.Durumunuzu teşhis ettikten sonra, size uygun sağlık tedavisini sağlamak için bu seçkin doktorları ziyaret etmeniz önerilir.Bu doktorlar Gastroenteroloji alanında tedavi ettiği hastalıklar da dahil olmak üzere yüksek beceriye ve zengin deneyime sahip olan, tokluk ve obezitenin yanı sıra diğer birçok sindirim bozukluğu için de web sitemize güvenebilirsiniz. hawaaworld.news Bochum’daki bu seçkin doktorlar hakkında daha fazla ayrıntı öğrenmek ve kapsamlı bilgi almak için.


Ayrıca okuyun:Hamburg’daki Türkçe jinekolog

<yoastmark sınıfı=

Dr. med. Ingo Schugt

  • Adres Brücksstraße 46, 44787 Bochum, Allemagne.
  • Telefon +4923466415.

Dr. med. Ingo Schugt

  • Adres Brücksstraße 46, 44787 Bochum, Allemagne.
  • Telefon +4923466415.

Dr.med. Muhammed Halim Karim ve Dr. med. Renate Schmeinck

  • Adres Dr.-C.-Otto-Straße 2, 44879 Bochum, Allemagne.
  • Telefon +49234492330.

Gemeinschaftspraxis

  • Adres Kurt-Schumacher-Platz 4, 44787 Bochum, Allemagne.
  • Telefon +492346406170.

Oryantalistik tıp merkezi UG (haftungsbeschränkt)

  • Adres Semperstraße 42, 44801 Bochum, Allemagne.

Dr.med. Ingo Scharmann Facharzt f.Laboratoriumsmed

  • Adres Universitätsstraße 64, 44789 Bochum, Allemagne.
  • Telefon +492343077100.

Bochum’daki Türkçe gastroenterolog

Bochum’da ve diğer çeşitli Alman şehirleri ve illerinde ikamet eden birçok Türkçe’ın, bilgileri ve yüksek mesleki yeterlilikleri ile öne çıkan diğer milletlerden çok sayıda doktorun varlığı nedeniyle tüm tıbbi uzmanlık alanlarında Türkçe gastroenteroloji doktorları aradığı hiç kimse için bir sır değil. Bu esas olarak ortaklık faktörlerinden kaynaklanmaktadır Dilde ve kültürlerin yakınlaşması, doktor ile hastası arasındaki görüşlerin yakınlaştırılmasına yardımcı olacaktır ve bunların hepsi elbette hasta ve hastanın çıkarınadır. tedavi ve tedavi süreci.


Ayrıca okuyun:Hamburg’un en iyi Türkçe kulak burun boğaz doktoru

Ayrıca okuyun:

  1. İlk önce Bochum’daki plastik cerrah
  2. ikinci olarak Essen’deki Türkçe gastroenterolog
  3. Üçüncü Essen’deki Türkçe kardiyolog
  4. dördüncüsü Bochum’da Jinekolog
  5. Beşinci Bochum’da Türkçe dişçi

Bu yazıda size Bochum’da bulunabilecek Bochum’daki en iyi gastroenterolog için bir grup aday sunduk.Bu doktorlar ve danışmanlar deneyimleri ve yüksek yeterlilikleri ile öne çıkıyorlar ve seçkin tıbbi bakım ve profesyonel rehberlik sağlıyorlar. Bunu yaparken de vakaları etkili ve doğru bir şekilde teşhis etmek ve tedavi etmek için gastroenteroloji alanındaki en son teknolojilere ve gelişmelere güveniyorlar.


Ayrıca okuyun:Hamburg’daki Türkçe doktorlar – en iyi Suriyeli doktorlar

Leave a Comment