Almanya'da Türk avukat

Bochum’daki en iyi Türkçe kulak, burun ve boğaz doktoru

Daha önce sizden öğrendiğimiz gibi Bochum’daki en iyi Türkçe kulak burun boğaz doktoru en iyisidir. Bochum’daki Türkçe general ve aile doktoru Bugün, web sitemizin tutkusunun bir parçası olarak Bochum’daki Türkçe KBB doktorlarının bir listesini sizin için topladık. hawaaworld.news Bochum şehrinde ve tüm Alman şehirlerinde yaşayan Türkçe göçmenlerin ve sakinlerin, Almanya’daki Türkçe ve Müslüman doktorlardan yüksek kaliteli sağlık hizmetleri almalarına her zaman yardımcı oluyoruz.Her fırsatta bir Alman veya Avrupa şehrine ve belirli bir tıbbi uzmanlığa ışık tutmaya çalışıyoruz. ve onlara burada çalışan Türkçe doktorlara rehberlik edin.Bugün sizi Bochum’daki en iyi Türkçe kulak burun boğaz doktorları hakkında bilgilendireceğiz.

Bochum’daki en iyi Türkçe kulak, burun ve boğaz doktoru

Bu makale bir serinin parçasıdır Bochum’daki en iyi Türkçe doktorlar Bochum’daki en iyi Türkçe kulak burun boğaz doktorunu tanımadan ve sizi Bochum’daki tüm kliniklerin adresleriyle tanıştırmadan önce, siz değerli takipçilerimize bu bölümde kulak burun boğazın çeşitli bölümlerine genel bir bakış sunacağız. Yetişkin kulak burun boğaz bölümü gibi Bochum’daki hastaneler ve tıbbi klinikler ve Alman Tıp Profesörü Rudolf Lohr tarafından denetlenen Helios Hastanesi Krefeld’deki çocuklar ve baş ve boyun cerrahisi ile Bochum Katolik Hastanesi – St. Josef-Hospital ve adresi In d olan Üniversite Hastanesi Knappschaftskrankenhaus Bochum GmbH’yi de unutmamak gerekir. Schornau 23-25, 44892 Bochum, Allemagne ve telefon numarası +492342990.


Ayrıca okuyun:Dortmund’daki en iyi bebek dezenfektanı

Bochum’daki en iyi Türkçe kulak, burun ve boğaz doktoru

Ayrıca okuyun:

Almanya’da Türkçe kulak burun boğaz doktoru

Hamburg’da kulak burun boğaz doktoru

Hannover’deki en iyi Türkçe kulak burun boğaz doktoru

Berlin’in en iyi kulak burun boğaz doktoru Türkçe’tır

Dortmund’da Türkçe kulak burun boğaz doktoru

Köln’deki en iyi Türkçe KBB doktorları


Ayrıca okuyun:Mönchengladbach’taki Türkçe doktorlar

Münih’te Türkçe kulak burun boğaz doktoru

Essen’deki en iyi kulak burun boğaz doktoru, Arapça

Bochum’daki Türkçe KBB doktorları

Web sitelerinde ve sosyal paylaşım sitelerinde, Facebook’ta ve diğerlerinde Türkçe ve hatta çeşitli milletlerden yabancı hastaların deneyimlerine ve değerlendirmelerine göre, çoğunluğunun Bochum’da Türkçe KBB doktoru arayan herkesten şu adrese gitmesini istediğini fark ettik: bir klinik. Dr. Muna Madani Dr. Muna Madani Kemnader Str 1 44797 Bochum Almanya adresinde bulunan ve telefon numarası +49234474784’tür. Aşağıdaki satırlarda size Bochum’daki daha fazla Türkçe kulak burun boğaz doktorunun adreslerini ve telefon numaralarını veriyoruz.

Bay Dr. med. Wolf-Dietrich Wehmer

  • Adres Kortumstraße 77, 44787 Bochum, Allemagne.
  • Telefon +4923414177.

Dr. med. Ingo Schugt

  • Adres Brücksstraße 46, 44787 Bochum, Allemagne.
  • Telefon +4923466415.

Dr.med. Muhammed Halim Karim ve Dr. med. Renate Schmeinck

  • Adres Dr.-C.-Otto-Straße 2, 44879 Bochum, Allemagne.
  • Telefon +49234492330.

Chirurgisches Zentrum Wanne-Eickel Al-Odeh

  • Adres Wilhelmstraße 9, 44649 Herne, Allemagne.
  • Telefon 492325988755.

Bugün bu başlıkta Bochum’un en iyi Türkçe kulak burun boğaz doktorunu tanıdık, artık ihtiyacınıza uygun bay veya bayan doktordan randevu alabilirsiniz.Sonuç olarak bize kalan tek şey, Bizi iyi takip ettiğiniz için teşekkür eder, yeni bir konuda tekrar buluşmak ümidiyle. .


Ayrıca okuyun:Düsseldorf’taki Türkçe nörolog

Leave a Comment