Almanya'da Türk avukat

Bonn’da namaz vakitleri + Bonn’daki en yakın camiler ve İslami merkezler

Bonn’da namaz vakitleri + daha önce size gösterdiğimiz gibi Bonn’daki en yakın camiler ve İslami merkezler Almanya’daki İslami merkezlerin ve camilerin adresleri Eyesillnesses.com web sitemizdeki önceki konumuzdan bahsedecek olursak, çok sayıda Türkçe topluluğunun ve şüphesiz cami arayışında olan çeşitli milletlerden Müslüman sakinlerin bulunduğu bu Avrupa ülkesi olan Almanya’da ihtiyacınız olan tüm rehberleri ve rehberliği nerede bulabilirsiniz? ve derslere katılmanın yanı sıra ibadet etmek için mescitler mi?

Bonn için namaz vakitleri

namaz Ezan vakti
Sabah namazı 02:33
gündoğumu 04:57
Öğle namazı 13:03
İkindi namazı 17:22
Akşam Namazı 21:11
Dua, akşam yemeği 22:41

En yakın camiler ve İslami merkezler Bonn’dadır

Pek çok kişi, Google arama motoru ve çeşitli sosyal ağ sitelerinin yanı sıra, Almanya’ya yeni gelen göçmenlerin sorunları konusunda uzmanlaşmış büyük forumlar aracılığıyla Bonn’daki en yakın camileri ve İslami merkezleri araştırıyor.Alman Anayasası, ibadet özgürlüğü ilkesini garanti eder ve dini ritüellerin uygulanması. Dolayısıyla Müslümanlar da belirli ruhsatları almak şartıyla her yerde cami inşa etme hakkına sahiptir. Almanya’da yüzlerce cami var. Bazılarının kendine özgü bir mimari tarzı var.


Ayrıca okuyun:Kassel Al Dawa Camisi için namaz vakitleri

En yakın camiler ve İslami merkezler Bonn’dadır

Bonn’daki El-Muhajireen Camii

Adres: Brühler Caddesi. 28, 53119 Bonn, Almanya

Bonn Merkez Camii – Bonn Merkez Camii

Adres: Hochstadenring 43, 53119 Bonn, Almanya

Al Ansar Moshee Bonn – Al Ansar Bonn Camii

Adres: Weststraße 1, 53175 Bonn, Almanya

Sevgili web sitemizin ziyaretçileri, Bonn’daki en yakın camiler ve İslam merkezleri etrafında dönen, mevcut adresleri görüntüleyebileceğiniz ve camilere rahatlıkla ulaşabileceğiniz bu konunun sonuna geldik. Tüm sorularınız ve yorumlarınız bu yazının altında bunun için ayrılmış alanda yer almaktadır.Sizlerle buluşmayı umuyoruz.Yeni konulara hoş geldiniz.


Ayrıca okuyun:Bremen’de namaz vakitleri + Bremen’deki en yakın camiler ve İslami merkezler

Leave a Comment