Almanya'da Türk avukat

Bremen’deki en iyi Türkçe dermatolog

Bu makale bir dizi içinde yer aldığından Bremen’deki en iyi Türkçe dermatoloğu hakkında bilgi edinin Bremen’deki en iyi Türkçe doktorlar Bu Alman şehri, özellikle sonbahar döneminde hastaların talebinin artabileceği dermatoloji alanı da dahil olmak üzere çeşitli tıbbi alanlarda çeşitli temel sağlık hizmetleri almaya şiddetle ihtiyaç duyan Türkçe sakinler ve göçmenlerle doludur. Alerjiler ve diğer rahatsızlıklar yaygın olduğu gibi maymun çiçeği gibi bazı ciddi salgınlar ve hastalıkların yayılması, doktorların Amerika’da ve Almanya’nın başını çektiği birçok Avrupa ülkesinde enfeksiyon sayısının önemli ölçüde arttığını belirtiyor.

Bremen’deki en iyi Türkçe dermatolog

Bu nedenle, bu özel makalenin portalı aracılığıyla, Almanya’daki birçok Türkçe birçok cilt hastalığından muzdarip olduğu için sizi Bremen’deki en iyi Türkçe dermatoloğu hakkında bilgilendireceğiz, bu nedenle Bremen, Münih’teki Türkçe doktorların telefon numaralarını ve adreslerini arıyorlar. Berlin, Kuzey Ren-Vestfalya ve diğer birçok şehirde, teşhis muayeneleri ve tedavi seansları da dahil olmak üzere gerekli çeşitli tıbbi prosedürleri Alman yerine Almanya’da bir Türkçe doktorla yaptırmayı her zaman tercih eden yerleşik bir Türkçe topluluğu var. ve yabancı doktorlar, bu doktorlar gerekli deneyim ve yetkinliğe sahip olmalarına rağmen, özellikle dermatoloji alanındaki bazı tıbbi terimlerin tercüme edilmesinin zor olması nedeniyle hastaya yeterli doğrulukta bilgi veya Tıbbi konsültasyon sunamayabilirler. uzman çevirmenler tarafından.

Read:Magdeburg’daki en iyi Türkçe doktorlar


Ayrıca okuyun:Ürolog Berlin Arapçasında

Ayrıca okuyun:

Münih’teki en iyi dermatolog Türkçe’tır

Berlin’deki Türkçe dermatolog

Dortmund’daki Türkçe dermatologlar

Köln’deki Türkçe plastik cerrah

Almanya’nın en iyi plastik cerrahı, Essen, Arapça


Ayrıca okuyun:Dresden’deki en iyi Türkçe kulak burun boğaz doktoru

Hannover Arapçasında Dermatolog

Hamburg’un en iyi Türkçe dermatoloğu

Bremen’deki Türkçe dermatologlar

Genel olarak, Bremen’deki en iyi Türkçe dermatoloğu, cildi etkileyen tüm hastalıkların ve koni zarları olarak bilinen hastalıkların yanı sıra saç, bezler ve tırnaklardaki deri uzantılarının incelenmesi ve tedavisinde uzmanlaşmıştır. sivilce ve kabuklanma gibi kötü ve iyi huylu tümörlerin yanı sıra çeşitli cilt kanserleri ve döküntüler.Şiddeti derecesine göre değişen cilt.

Maher Dibo Dr. Maher Dibo

Adres Leher HeerstraBe 27_31 28359 Bremen Almanya.

Read:Düsseldorf’un en iyi Türkçe çocuk doktoru

Telefon 49421237279.

Zekaria Şerif Dr.Zekaria Şerif

Adres Hastedter HeerstraBe 281 28207 Bremen Almanya.

Telefon 49421452705.

Hadi Malek Dr.Hadi Malek

Adres Sonneberger Str 3 28329 Bremen Almanya.

Telefon 49421462434.

Praksis Dr. med. Andreas Degenhardt

Adres Gröpelinger Heerstraße 141, 28237 Bremen, Allemagne.

Telefon +49 421 6169666.

Bay. Priv. Dr. Doz. med. Markus Zutt

Adres Züriher Str. 40, 28325 Bremen, Allemagne.

Telefon +49 421 4080.

Read:Bloudan Restaurant 2 – Deneyimim, fiyatlarım ve menüm

Böylece bugün siz değerli takipçilerimizle birlikte Bremen’in en iyi Türkçe dermatoloğuyla tanıştık ve sonuç olarak önümüzdeki randevularımızda bu konuya daha fazla ışık tutmaya çalışacağımızı belirtmek isteriz. Almanya’nın en iyi Türkçe doktorları Bu nedenle, bu konuyla ve diğerleriyle ilgili yeni her şeyi öğrenmek için lütfen bizi takip etmeye devam edin.


Ayrıca okuyun:Kassel’deki en iyi Türkçe doktorlar

Previous post
Düsseldorf’un en iyi Türkçe kulak burun boğaz doktoru
Next post
Dortmund’un en iyi Türkçe dahiliye doktoru