Almanya'da Türk avukat

Bremen’deki en iyi Türkçe nörolog

Bremen’in en iyi Türkçe nöroloğu.Daha önce size konularla ilgili diğer detaylı makaleleri göstermiştik. Bremen’deki en iyi Türkçe diş hekimi , Bremen’deki en iyi Türkçe göz doktoru , Bremen’deki en iyi Türkçe ortopedi doktoru Sizi tanıtan serimizin devamı kapsamında… Bremen’deki en iyi Türkçe doktorlar Bu Alman şehri, çeşitli sağlık tesisleri, hastaneleri ve klinikleriyle, çeşitli tıbbi alanlarda, özellikle de bugünkü konumuz olan nöroloji ve akıl hastalıkları alanında uzmanlaşmış birçok Türkçe tıbbi ve paramedikal personelini her zaman kendine çekmektedir.

Bremen’deki en iyi Türkçe nörolog

Genel olarak Bremen’deki en iyi Türkçe nöroloğun kim olduğunu belirleyemiyoruz, çünkü çeşitli hastalıkların, nörolojik ve zihinsel bozuklukların muayenesi ve tedavisinde uzmanlaşmış seçkin bir Türkçe ve Müslüman doktorlar var, ancak size aşağıdakileri içeren nominal bir liste sağlayabiliriz: Bremen’deki en iyi Türkçe nörologların adresleri ve telefon numaraları.Daha sonra size uygun olan Türkçe doktor veya hekimle iletişime geçebilir ve kliniğine veya kliniğine gidemediğiniz durumlarda ondan online randevu alabilirsiniz. çalıştığı hastane.


Ayrıca okuyun:Stuttgart’ın en iyi Türkçe doktorları

Bremen’deki en iyi Türkçe nörolog

Ayrıca okuyun:

Almanya’nın en iyi Türkçe nöroloğu

Münih’teki en iyi Türkçe nörolog

Berlin’deki Türkçe nörolog

Essen’deki Türkçe nörolog

Köln Arapça’da nörolog

Bochum’daki Türkçe nörolog


Ayrıca okuyun:Almanya’daki en iyi bebek dezenfektanı

Düsseldorf’taki Türkçe nörolog

Bremen’deki Türkçe nörologlar

Bir nörolog, sinir sistemi hastalıklarının (beyin, omurilik ve periferik sinirler) tedavisinde uzmanlaşmış bir doktordur. Bir nörolog bu organları etkileyen hastalıkları teşhis eder ve tedavi eder, ancak bir nörolog ameliyat yapmaz. Bir nöroloğun aşağıdaki çalışmaları tamamlaması gerekir: Hasta kabul etmeye hak kazanabilmek için tıp fakültesinden mezun olmak.

Samir Drira Dr.Samir Drira

Dr. Morris’in ofisindeki doktor.

Adres OsterstraBe 1a 28199 Bremen Almanya.

Telefon +4942169620305 // +49421552032.

Dr. med. Nils Kehring

Adres Verdener Str. 63, 28205 Bremen, Allemagne.

Telefon +49 421 494929.

Dr. med. Zakaria Şerif

Adres Hastedter Heerstraße 281, 28207 Bremen, Allemagne.

Telefon +49 421 452705.

Bremen-Mitte Kliniği – Tıbbi Klinik II

Adres Sankt-Jürgen-Straße 1, 28205 Bremen, Allemagne.


Ayrıca okuyun:Frankfurt’taki Türkçe plastik cerrah

Telefon +49 421 4970.

Sonuç olarak, siz değerli okuyucular, Bremen’deki en iyi nöroloğu seçebilmek için, en önemlileri deneyim ve yeterlilik olan bir dizi önemli kritere göre bu doktorlar arasında karşılaştırmalar yapmanız gerektiğini belirtmekte fayda var.

Leave a Comment