Almanya'da Türk avukat

Bugün Düsseldorf’ta namaz vakitleri tövbe

Bugün Düsseldorf’ta namaz vakitleri Tövbe: Daha önceki konumuzda Düsseldorf’ta namaz vakitlerine genel olarak değindiğimiz gibi, Düsseldorf’taki Tövbe Camii şehrin önde gelen camilerinden biri ve Müslümanlar için önemli dini merkezlerden biri olarak kabul ediliyor. bölgede ikamet etmektedir. Camide beş vakit namazın kılınması ve Müslümanlar arasında kardeşlik ve şefkat ortamının sağlanması da dahil olmak üzere çeşitli dini hizmetler verilmektedir.

Düsseldorf Tevbe Camii’nde namaz vakitleri

Hamza Camii’nde namaz vakitleri güneş saatine göre belirlenmekte ve Hicri takvime göre günlük olarak değişmektedir. Beş vakit namaz sabah, öğle, ikindi, akşam ve yatsı namazlarından oluşur. Camide her namaz vaktinden önce namaz vakitleri duyuruluyor ve ibadet edenlere her namazın başlama saatini gösterecek şekilde doğru namaz saatleri veriliyor.

Bugün Düsseldorf'ta namaz vakitleri tövbe
Bugün Düsseldorf’ta namaz vakitleri tövbe
  • Sabah ezan vakti: 01:17
  • Öğle ezan vakti: 13:17
  • İkindi ezan vakti: 17:35
  • Akşam ezan vakti: 21:23
  • Yatsı ezan vakti: 22:53

Köln’deki Tevbe Camii’nde beş vakit namazın yanı sıra özel günlerde Cuma namazı, Teravih, Teheccüd ve Bayram namazları da kılınabiliyor. Bu dualar, Müslümanların bir araya gelmesi, toplu ibadete katılması ve Müslüman toplumunda maneviyat ve uyumu teşvik etmesi için fırsatlardır.


Ayrıca okuyun:Berlin Darüsselam konumunda namaz vakitleri

Düsseldorf Hamza Camii namaz vakitleri

Müslümanlar Hamzah Camii’ndeki namaz vakitlerini aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli kaynaklardan edinebilirler: Cami web sitesi: Günümüzde çoğu caminin güncel ve ayrıntılı namaz programlarının yayınlandığı resmi web siteleri bulunmaktadır. Hamza Camii’nin Köln’deki yerini bulabilir ve caminin resmi web sitesini ziyaret ederek namaz saatlerini görüntüleyebilirsiniz.

Ayrıca okuyun:

Böylece sevgili takipçilerimiz, bu yazımızın sonuna geldik, bugün Düsseldorf’ta namaz vakitleri, tövbe.Sonuç olarak siz değerli takipçilerimizden bize destek olmanızı ve bizi daha çok ziyaret etmenizi rica ediyoruz, böylece ilgili tüm güncel haberleri alabilirsiniz. Almanya’da yaşayan Türkler ve mülteciler.


Ayrıca okuyun:Ramazan 2023 Almanya Aachen Akşam ezanı Ramazan 1444 Achen

Leave a Comment