Almanya'da Türk avukat

Dallah’ın en iyi ortopedi doktoru Pediatrik ortopedi doktoru, Dallah Hastanesi

Bugünün makalesi web sitemiz tarafından sunulmaktadır. hawaaworld.news. Onun aracılığıyla öğreneceğiz Dallah’ın en iyi ortopedi doktoru. Birçok hasta bu konuyu Google arama motorlarında ve sosyal ağ sitelerinde aradı. Şöhreti nedeniyle Dallah Namar Hastanesi VeDallah Hastanesi doktorları Ortopedik cerrahi ve hastalıklarda ve çeşitli tıbbi uzmanlıklarda.

Dallah'ın en iyi ortopedi doktoru
Dallah’ın en iyi ortopedi doktoru

O halde siz değerli takipçilerimiz adaylarımızı sizlere sunacağız. Dallah’ın en iyi ortopedi doktoru Çocuklar ve yetişkinler için. Bu departman, Krallığın tüm şehirlerinden ve hatta komşu Türkçe ülkelerinden gelen hastalara hizmet vermektedir. Dallah Namar’da teşhis ve tedavi hizmetleri ile hassas cerrahi müdahaleler çok sayıda ortopedi danışmanı ve doktorun gözetiminde yapılıyor.


Ayrıca okuyun:Riyad’daki en iyi dermatolog

Dallah’ın en iyi ortopedi doktoru

Dallah Hastanesi güvenilir Suudi hastane merkezlerinden biridir. Suudi vatandaşların ve hatta genel olarak Arapların büyük bir kısmı tarafından. Bunun en önemli nedeni, ilk olarak 1987 yılında açılan Dallah Hastanesi’nin köklü geçmişidir. İkincisi, başta Namar şubesi olmak üzere tüm alanlarda deneyimli tıbbi yeterlilikler tarafından Dallah Namar’da sunulan tıbbi hizmetlerin kalitesidir. . Kemikler ve eklemler. Üçüncüsü, hastaların tedavisinde kullanılan tıbbi teknolojilerin ve ekipmanların gelişmesi sayesinde. Bunun en iyi kanıtı, Krallığa tıbbi endoskopiyi getiren ilk hastane olarak tarihte ölümsüzleştirilen hastanedir. Bu neredeyse 33 yıl önceydi. Ve son fakat bir o kadar önemli olarak teşekkürler Dallah Hastanesi fiyatları Fırsat. Şimdi sizi Dallah Hastanesi’ndeki en iyi ortopedi doktorlarının nominal listesiyle baş başa bırakıyoruz.

  • Dr. Talal Muhammed Hamid Al-Dhafiri.
  • Dr. Usame Rashid Saad Al-Dhafyan.
  • Dr. Halid Abdullah Bakerman.
  • Dr. Miteb Abu Al-Ras.
  • Dr. Nayef Nuwahid.
  • Dr. Abdul Aziz Al-Muhanna.
  • Dr. Aqeel Faqihi.
  • Dr. Abdülaziz Ali El-Qahtani.
  • Dr. Abdul Majeed Al-Zakri.
  • Dr. Ali Al-Dosari.
  • Dr. Nazım Kurdi.
  • Dr. Taha Turkouni Abdel Ghaffar.

Bu Dallah Hastanesindeki tüm ortopedi doktorlarının listesiydi. Şimdi önümüzdeki satırlarda Dallah Namar Hastanesi’ndeki en iyi ortopedi doktorunu belirlememiz gerekiyor. Her uzmanlıkta ve her yaş grubunda ayrı ayrı. Lütfen bu önemli konuyu okumaya devam edin.


Ayrıca okuyun:Fransa’nın en iyi Türkçe doktorları

Dr. Talal Muhammad Hamid Al-Dhafiri

O Dallah Hastanesindeki en iyi cerrah Kemikler ve eklemler uzmanlığı. Bu, eski hastalarının çoğunun ifadesine göre. Kemik ve eklem hastalıklarının cerrahi olarak teşhis ve tedavisinde 15 yıldan fazla deneyime sahiptir. Doktor, her hastanın ihtiyaçlarına göre özenle hazırlanmış talimatlar ve tedavi planları sunduğundan, hastalarla ilişkilerinde dost canlısı ve profesyonel tavrıyla tanınır. Aşağıda Dr. Talal Al-Dhafiri tarafından Dallah Hastanesi Kemik ve Eklem Bölümünde gerçekleştirilen en önemli ortopedik ameliyatlara genel bir bakış yer almaktadır.

  1. Travma ve kırık cerrahisi: Plaka ve vida sabitleme gibi teknikler kullanılarak kırık kemiklerin ve kemik yaralanmalarının onarılmasını içerir.
  2. Eklem protezi ameliyatı: Kalça ve diz eklemleri gibi hasarlı eklemlerin yapay eklemlerle değiştirilmesini içerir.
  3. Omurga Düzeltme Ameliyatı: Omurga şekil bozukluklarının, bel fıtığı ve skolyoz gibi sorunların düzeltilmesini içerir.
  4. Kemik tümörü ameliyatı: Kötü huylu ve iyi huylu kemik tümörlerinin çıkarılması ve tedavisinde kullanılır.
  5. Büyük yaralarda ortopedik cerrahi: Büyük yaralanmalar veya kazalardan sonra kemiklerin onarılmasını içerir.
  6. Kemik şekil bozukluklarını düzeltmek için yapılan ameliyatlar: Doğuştan veya sonradan kazanılmış kemik şekil bozukluklarının düzeltilmesini amaçlar.
  7. Tendon ve bağ cerrahisi: Hasar görmüş tendon ve bağların onarılması ve incelmesiyle ilgilenir.
  8. Plastik ortopedik cerrahi: Kozmetik amaçlı olarak kemiklerin ve eklemlerin görünümünü iyileştirmeyi amaçlamaktadır.

Bunlar Dr. Talal’ın gerçekleştirdiği en önemli ortopedik cerrahi türlerinden bazılarıdır ve bu alandaki belirli zorluklar ve vakalarla ilgilenen başka alt uzmanlık alanları da vardır.


Ayrıca okuyun:Yakınımdaki Sharjah’daki en iyi çocuk doktoru

Dr. Abdülaziz Ali El-Kahtani

Birçok hastanın incelemelerine göre bu doktor Dallah’ın en iyi ortopedi doktoru. Yüksek kaliteli tıbbi bakım sağlamada on yıldan fazla deneyime sahiptir. Hastalarla ilişkilerinde güler yüzlü ve profesyonel tarzıyla öne çıkıyor. Sağlık ihtiyaçlarını dikkatle anlıyor ve uygun tedavi planları sunuyor. Aşağıdakiler de dahil olmak üzere kemik ve eklem sorunlarına en iyi çözümleri sağlamak için modern teknolojilere ve derin bilimsel bilgiye dayanır:

  • Kemik kırıkları.
  • Eklem hastalıkları.
  • Artrit.
  • Spor yaralanmaları.
  • Dikey sorunların düzeltilmesi.
  • Metabolik kemik hastalıkları.
  • Kemik tümörleri.
  • Operasyon sonrası rehabilitasyon.
  • Eklem değiştirme ameliyatları.

Bunlar Dallah’taki en iyi romatologun uğraştığı sorunların sadece örnekleridir. Dr. Abdulaziz Ali Al-Qahtani, hastaların yaşam kalitesini iyileştirmek ve sağlıklarına yeniden kavuşmak için bu sorunları teşhis etmek ve tedavi etmek için ciddi bir şekilde çalışıyor.

Dr. Abdul Majeed Al-Zakri

Danışman Abdul Majeed Al-Zakri’dir. Dallah Hastanesindeki en iyi omurga Omurga problemlerinin teşhis ve tedavisinde. Omurganın cerrahi teknikleri ve konservatif tedavileri alanındaki deneyim ve bilgilerini birleştiriyor. Hastalara kişiselleştirilmiş bakım sağlar. Durumlarını değerlendirerek sorunlarının tedavisi için uygun seçeneklere yönlendirir. Genel olarak bir omurga cerrahisi danışmanının uzmanlık alanları aşağıdakileri içerir, ancak bunlarla sınırlı değildir:

  • Dikey çarpıklıkların düzeltilmesi.
  • Vitreus diski ve disk herniasyonunun tedavisi.
  • Disk değiştirme ameliyatları.
  • Stabilizasyon ve stabilizasyon cerrahisi.
  • Kayropraktik tedavi.
  • Dikey tümör cerrahisi.
  • Vertebral eklem değiştirme teknikleri.

Bunlar, Danışman Omurga Cerrahı Dr. Abdul Majeed Al-Zakri’nin çeşitli omurga sorunları ve koşulları için tedavi ve bakım sağlamayı amaçlayan uzmanlık alanlarıdır.

Dallah’taki en iyi pediatrik ortopedi doktoru

Yetişkinler için kemik ağrısını uzun süre sürse bile tolere etmek kolay olabilir ancak çocuklar bunu tolere etmekte zorluk çekerler. Çocuklarda kemik ağrısının nedeni, kırıkların yanı sıra vücuttaki kalsiyum ve vitamin gibi temel bileşenlerin eksikliğinden de kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca anemi çocuğun büyüme hızını etkilemede önemli rol oynar. Bu nedenlerden dolayı sizler için Dallah’ın en iyi pediatrik ortopedi uzmanını seçtik.

Çocukların ihtiyaçlarıyla hassasiyetle ilgilenen ve onlara etkili ve güvenli bakımın sağlanmasını sağlamak için modern tıp teknolojilerini kullanan Dr. Ali Al-Dosari Ekselansları’dır. Çocukların koşullarının derinlemesine anlaşılması ve ebeveynleri ile olan anlayış sayesinde. Pediatrik ortopedist, çocukların sağlığını ve ebeveynlerin konforunu geliştirmede değerli bir ortak olabilir.

Dallah’taki en iyi diz doktoru

Diz ağrısı hareket bozukluğuna ve rahatsızlığa neden olur. Bazı durumlarda ağlamaya neden olabilecek kadar şiddetli bir ağrı da eşlik eder. Hareket etme ve iş yapma zorluğu nedeniyle günlük ve iş hayatınızı olumsuz etkileyebilir. Bu nedenle diz ağrısı hissettiğinizde, bu ağrının arkasındaki nedeni belirlemenin yanı sıra uygun tedaviyi sağlamak, gerekli ilaçları ve analjeziyi sağlamak için uzman bir doktora başvurmalısınız.

Dallah Hastanesi’nin en iyi ortopedi doktoru diz bölgesinde uzmanlaşmıştır.Diz problemleri ve ilgili hastalıkların teşhis ve tedavisinde uzmanlaşmıştır. Bir dizi rol ve işlevi yerine getirir.

Dallah Hastanesi numarası

Bitirmeden önce Dallah Namar Hastanesi iletişim bilgilerini sizlere bildirelim. O halde siz de bu doktorlardan birinden hastanede randevu alarak tedavi aşamasına bir an önce başlayabilirsiniz sevgili takipçilerimiz.

  • Adres: Al-Nakhil, Al-Nakhil, Riyad 12381, Arabie Saoudite.
  • Telefon 920012222.
  • Web sitesi bağlantısı dallah-hospital.com/arabic/home.
  • Google’daki derecelendirme: 3,9/5,0.

Yani sizin de fark ettiğiniz gibi Dallah Namar’da rezervasyon yaptırmanın üç farklı yolu var; bunlar kısaca sırasıyla doğrudan telefonla, hastanenin web sitesi üzerinden veya merhum hastanenin Google Play Store ve Apple Store’daki uygulaması aracılığıyla.

Böylece tanımladığımız bu konunun sonucuna ulaşmış oluyoruz. Dallah Namar Hastanesi’ndeki en iyi ortopedi doktoru. İyi takibiniz ve ilginiz için teşekkür eder, sağlık ve sıhhat dileriz.

Leave a Comment