Almanya'da Türk avukat

Dortmund Al-Fath Camii’nde namaz vakitleri

Dortmund, Al-Fath Camii’nde namaz vakitleri, daha önce size Dortmund’da namaz vakitlerini gösterdiğimiz gibi, bu konu aracılığıyla size bir dizi başka ayrıntılı bilginin yanı sıra bu camideki en son güncellenmiş namaz vakitlerini de sunacağız.

Dortmund Al-Fath Camii’nde namaz vakitleri

Dortmund’daki El Fetih Camii, şehirdeki Müslümanlara ibadet etme, dini ve kültürel faaliyetlere katılma olanağı sağlayan önemli bir İslam merkezidir. Fetih Camii’nde namaz vakitleri, Müslümanların beş vakit namazı vaktinde kılmaları için ihtiyaç duydukları en önemli bilgilerden biri olarak değerlendiriliyor. Aşağıda Dortmund’daki El Fetih Camii’nde namaz vakitleri hakkında bilgi bulunmaktadır.

<yoastmark sınıfı=

  • Sabah namazı: 04:15
  • Öğle namazı: 13:30
  • İkindi namazı: 18:00
  • Akşam namazı: 21.30
  • Yatsı namazı: 23:00

Dortmund’daki El Fetih Camii’nde namaz vakitleri güvenilir kaynaklardan alınabilir. Cami, zaman değişikliklerine ve gün doğumu ve gün batımının zamanlamasına bağlı olarak düzenli olarak güncellenen bir namaz vakitleri programı sağlar.


Ayrıca okuyun:Düsseldorf Omar Camii namaz vakitleri

  1. Sabah (sabah): Sabah namazı güneş doğmadan yaklaşık 90 dakika önce başlar. Müslümanların sabah namazını güneş doğmadan önce kılmaları tavsiye edilmektedir.
  2. Öğle: Öğle namazı güneş doğduktan bir süre sonra başlar ve ikindi namazı için belirlenen ezan saatine kadar devam eder.
  3. İkindi namazı: İkindi namazı, öğleden sonra bir cismin gölgesinin aynı cismin uzunluğuna eşit olmasıyla başlar ve akşam namazı için belirlenen ezan vaktine kadar devam eder.
  4. Akşam: Akşam namazı vakti güneş battıktan sonra başlar ve yatsı namazı için özel ezan okunana kadar devam eder.
  5. Yatsı namazı: Yatsı namazı güneş battıktan bir süre sonra başlar ve sabah namazı için belirlenen ezan saatine kadar devam eder.

Namaz vakitleri programının gün doğumu ve gün batımı zamanlarındaki değişikliklere ve İslami takvimdeki değişikliklere göre düzenli olarak güncellenmesi önemlidir. Güncel ve doğru namaz vakitleri programını öğrenmek için Dortmund’daki El Fetih Camii yönetimine danışılması tavsiye edilir. Ayrıca uygulamalara da güvenebilirsiniz


Ayrıca okuyun:Hagen’de namaz vakitleri + Hagen’deki en yakın camiler ve İslami merkezler

Leave a Comment