Almanya'da Türk avukat

Dortmund’da bir Türkçe plastik cerrah bulunduğum yere en yakın güzellik merkezi

Önceki bir makaleden öğrendiğiniz gibi, Dortmund’daki bir Türkçe kozmetik doktoru bulunduğum yere en yakın güzellik merkezidir Dortmund’un en iyi Türkçe doktorları Genel olarak bugün futbol takımıyla ünlü bu Alman şehrine ev sahipliği yapan Dortmund şehrinde Türkçe plastik cerrahların isimlerini içeren bir listeyi sizlerle paylaşacağız. Almanya’nın en iyi Türkçe plastik cerrahları Nerede arıyorsanız Dortmund’daki Türkçe dermatolog Özellikle Almanya genel olarak çeşitli departmanlarında tıp alanına büyük önem verdiği ve bu alanda gelişmeye ve birçok plastik cerrahi gerçekleştirmeye çok istekli olduğu ve ayrıca tüm Türkçe klinikleri ve güzellik merkezlerinin meraklılığı nedeniyle bunu kesinlikle bulacaksınız. Dortmund’da en son tıbbi teknolojileri sağlamak ve en küçük ayrıntılara dikkat etmek.

Dortmund’daki Türkçe plastik cerrah

Dortmund’daki en iyi Türkçe plastik cerrahi doktoru için sürekli arayışlar var, hem cerrahi hem de cerrahi olmayan yüz estetik ameliyatları yapma arzusuna gelince, Türkçe toplumunun çoğunluğu en yakın Dortmund’daki en iyi Türkçe yüz plastik cerrahi doktorunu tercih ediyor. Etkili ve en iyi sonuçları alabilmek için güzellik merkezime ve aşağıdaki satırlardan itibaren siz değerli takipçilerimize; hawaaworld.news Size Dortmund’daki en iyi Türkçe yüz plastik cerrahlarının ve en iyi Türkçe kozmetik merkezlerinin ve kliniklerinin bir listesinden bahsedeceğiz.


Ayrıca okuyun:Erfurt’un en iyi Türkçe doktorları

Ayrıca okuyun:

Berlin’deki en iyi Türkçe doktorlar + adresleri ve numaraları

Türkçe doktorların Düsseldorf’taki adresleri

Dortmund’un en iyi Türkçe doktorları

Frankfurt’taki Türkçe doktorlar

Köln’deki en iyi Türkçe doktorlar

Bochum’daki en iyi Türkçe doktorlar


Ayrıca okuyun:Ingolstadt’taki en iyi Türkçe doktorlar

Essen’deki Türkçe doktorlar

Hagen’deki en iyi Türkçe doktorlar

Dortmund'daki Türkçe plastik cerrah
Dortmund’daki Türkçe plastik cerrah

Ayrıca okuyun:

Köln’deki Türkçe plastik cerrah

Frankfurt’un en iyi Türkçe plastik cerrahı

Almanya’da Türkçe plastik cerrah

Münih’teki Türkçe plastik cerrah

Hannover’deki plastik cerrah

Dortmund’daki Türkçe plastik cerrah

Dortmund Arapça’da kozmetik doktoru

Plastik cerrahın görevi kozmetik hekimliği yapmaktır. Plastik cerrah, cerrahi olmayan veya cerrahi tıbbi prosedürler yoluyla vücudun, yüzün ve cildin görünümünü iyileştirmek için çalışır. Dr. Kozmetik, hastaların güvenini ve estetik konforunu artırmayı ve kişisel ihtiyaçlarına göre istenilen sonuçlara ulaşmayı amaçlamaktadır.

Bir plastik cerrahın iş görevleri şunlardır:

  1. Hasta Konsültasyonu: Plastik cerrah, hastaların görünümlerinde neleri iyileştirmek istediklerini anlamak için hastalarla istişarede bulunur. Durumu değerlendirir ve hastalara uygun prosedürler ve sonuçlara yönelik beklentiler konusunda talimat verir.
  2. Cerrahi olmayan prosedürler: Bir plastik cerrah, görünümü iyileştirmek için, kırışıklıkları doldurmak için dolgu enjeksiyonları, kasları sıkılaştırmak için Botoks enjeksiyonları, cilt tonunu iyileştirmek veya tüyleri almak için kozmetik lazer prosedürleri gibi cerrahi olmayan prosedürleri uygulayabilir.
  3. Cerrahi prosedürler: Bir plastik cerrah, yüz plastik cerrahisi, göz kapağı ameliyatı, rinoplasti, göğüs büyütme ve vücut germe gibi görünümü iyileştirmek için cerrahi prosedürleri gerçekleştirir. Hastanın istek ve ihtiyaçlarına bağlıdır.
  4. Ameliyat sonrası bakım: Kozmetik doktoru, uygun iyileşmeyi sağlamak ve istenen sonuçlara ulaşmak için kozmetik işlemlerden sonra hastalara bakım ve takip sağlar.
  5. Eğitim ve Farkındalık: Güzellik doktoru, hastalara kişisel estetik bakım ve bakım yöntemleri konusunda tavsiye ve eğitim verir.

L’ESTHÉTIQUE Ammar Khadra

Adres Kleppingstraße 24, 44135 Dortmund, Allemagne.


Ayrıca okuyun:Essen’deki Türkçe nörolog

Telefon +49 231 28212120.

Dr.Yasmine Hilal

Adres Betenstraße 1, 44137 Dortmund, Allemagne.

Telefon +49 231 5860186.

Schönheitschirurg Dortmund Klinik Khadra

Adres Brackeler Hellweg 91, 44309 Dortmund, Allemagne.

Telefon +49 231 201084.

MEDİSORT KLİNİĞİ Dr. med. Özcan Güler – Botoks Lidstraffung Dortmund

Adres Kampstraße 45, 44137 Dortmund, Allemagne.

Telefon +49 231 95296585.

Bay Dr. med. Joachim Münzberg

Adres Karlsbader Str. 1b, 44225 Dortmund, Allemagne.

Telefon +49 231 1857235.

Praxis Kara

Adres Leopoldstraße 10, 44147 Dortmund, Allemagne.

Telefon +49 231 818012.

M1 Med Güzellik Dortmund

Adres Westenhellweg 85-89, 44137 Dortmund, Allemagne.

Telefon +49 231 99764310.

Merkezdeki Klinik

Adres Am Kai 14, 44263 Dortmund, Allemagne.

Telefon +49 231 1657771.

Sayın MD (RUS) Sardar Mustafa

Adres Krimstraße 2, 44145 Dortmund, Allemagne.

Telefon +49 231 818075.

Dr. (Afg.) Abdul-Rafi Omaid-Quraischi

Adres Castroper Str. 85, 44357 Dortmund, Allemagne.

Telefon +49 231 332983.

Faruk Amed Weicho

Bayan Diana Dikhel

Adres Karl-Schurz-Straße 11, 44359 Dortmund, Allemagne.

Telefon +49 231 35835.

Bay Dr. med. (Sir.) Abdullah Cemal

Adres Dönnstraße 28, 44359 Dortmund, Allemagne.

Telefon +49 231 335034.

Praxis Dres. El-Muhtasseb

Adres Drote 50, 44328 Dortmund, Allemagne.

Telefon +49 231 231056.

Dortmund’un en iyi Türkçe doktorları

Plastik cerrahi, cerrahi prosedürler yoluyla fiziksel ve yüz görünümünün iyileştirilmesiyle ilgilenen kozmetik tıbbın bir dalıdır. Plastik cerrahi, fiziksel ve yüz özelliklerini değiştirmek ve geliştirmek ve bireyin doğal güzelliğini geliştirmek için ileri teknikler kullanır. Bu ameliyatlar hastaların özgüvenini ve estetik konforunu arttırmayı amaçlamaktadır.

Dortmund’un en iyi Türkçe doktorları

Bazı yaygın plastik cerrahi prosedürleri şunları içerir:

  1. Yüz plastik cerrahisi: burun estetiği, yüz germe, dudak büyütme, alın ve kaş büyütmeyi içerir.
  2. Göğüs plastik cerrahisi: göğüs implantlarını (silikon implantlar), göğüs dikleştirmeyi (mastopeksi) ve göğüs küçültmeyi (meme küçültme) içerir.
  3. Vücut plastik cerrahisi: liposuction, vücut şekillendirme (vücut şekillendirme), karın germe ve kalça implantlarını içerir.
  4. Cilt plastik cerrahisi: Benlerin çıkarılması, doğum lekesinin çıkarılması, yara izinin giderilmesi ve lazer kullanılarak cilt gençleştirilmesini içerir.
  5. Kırışıklık plastik cerrahisi: dolgu enjeksiyonlarını (dermal dolgu maddeleri), kırışıklıklar için Botox enjeksiyonlarını ve lazerle cilt kaldırmayı içerir.

Almanya’nın en iyi Türkçe doktorları

Bu konuya giriş bölümünde de belirttiğimiz gibi, bu konuda araştırmalar artıyor… Almanya’nın en iyi Türkçe doktorları Bu, ülkenin çeşitli yerlerinde ve banliyölerinde, özellikle de bu ülkede Avrupa’nın en büyük Türkçe topluluğunu barındırdığı için, birçok vatandaş, onlarla başa çıkma kolaylığı için kökenlerini, kökenlerini ve dillerini paylaşan doktorlardan tedavi almayı tercih ediyor. Aşağıda genel tıp alanındaki en önemli doktorlar bulunmaktadır.

Almanya’dan ve dünyanın dört bir yanından gelen değerli ziyaretçiler, Dortmund şehrinde Türkçe göçmenler arasındaki en iyi yüz doktoru hakkındaki bu yazımızın sonuna ulaştık. Sizlere en iyi kozmetik doktorlarını ve Türkçe olan en iyi kozmetik merkez ve kliniklerini gösterdik. ve Dortmund şehrinde Müslüman doktorlar.

Leave a Comment