Almanya'da Türk avukat

Dortmund’da kiralık ucuz daireler

Almanya, öğrenciler, işçiler ve hatta mülteciler arasındaki yasadışı göçmenlere bakılmaksızın bölünmüş büyük bir Türkçe topluluğuna ev sahipliği yaptığı için Dortmund’da kiralık daireler ucuz.Bunların çoğu sürekli olarak yakındaki kiralık ucuz daire veya evleri arıyor. işyerleri ve okudukları üniversiteler ya akreditasyon yoluyla Almanya’da kiralık daire aramak için en iyi web siteleri ve uygulamalar Ya da dolaşarak evi veya apartmanı yakından inceleyerek, bu bağlamda Dortmund’da daire kiralama fiyatlarının yanı sıra Dortmund’da daire kiralama fiyatlarının detaylı bir özetini siz değerli takipçilerimize bu yazımızda sunuyoruz. maliyeti ucuz.

Dortmund’da kiralık ucuz daireler

Genel olarak Dortmund’da daire kiralama fiyatlarının Almanya’nın başkent Berlin, Münih ve Frankfurt şehirleri gibi birçok büyük şehrine göre ucuz olması yaygındır ancak fiyatlar birinden diğerine değiştiği için bu kural her zaman doğru değildir. Sokaktan köye, köyden köye pek çok etken var, bunlardan ilki apartmanın konumu gibi.Örneğin aynı fiyata bulamazsınız. Dortmund’da kiralama Şehrin kalbinde bir daire istiyorsanızYakınımdaki kiralık evler Ahvaz şehrinde merkez dışında bir ev yerine dairenin büyüklüğünün fiyatı belirlemede önemli rol oynamasının yanı sıra örneğin Dortmund’da kiralık stüdyo Tabii ki bütün bir evin fiyatına değil, bundan bahsetmiyorum bile Almanya’da daire kiralama fiyatları Genel olarak bu, Dortmund ve tüm ilçelerdeki maliyetleri dolaylı olarak belirleyecektir.


Ayrıca okuyun:Berlin’de uygun fiyatlarla kiralık ucuz daireler

Dortmund'da kiralık ucuz daireler
Dortmund’da kiralık ucuz daireler

Dortmund’da daire kiralama fiyatları

Aşağıdaki satırlarda siz site takipçilerine sunuyoruz hawaaworld.news Sevgili dostlar, 2023 yılının son birkaç ayına ait en son güncellemelere göre Dortmund’daki daire kiralama fiyatlarına ayrıntılı bir bakış. Bu nedenle, maliyetlerdeki en ufak değişikliğin kapsamımızın dışında olduğunu not ediyoruz.

  1. Şehir merkezinde oda kiralayın 2.700 SAR (2.300-3.700) 730 ABD Doları (614-987)
  2. Şehir merkezinin dışında bir oda kiralayın 1.500 SAR (1.000-2.000) 402 ABD Doları (274-549)
  3. Şehir merkezinde üç yatak odalı bir daire kiralamak 5.900 SAR (5.300-6.500) 1.500 ABD Doları (1.400-1.700)
  4. Şehir merkezi dışında oda kiralamak

    3.200 SAR 878 ABD doları.

Dortmund’da daire kiralamak için hangi belgeler gereklidir?

Dortmund’da daire kiralayabilmek için öncelikle şu belgeleri sağladığınızdan emin olmalısınız:


Ayrıca okuyun:Washington’da aylık kiralık daireler

  • Kimlik kartı veya pasaportun kopyası.
  • Schufa kredi geçmişi belgeleri.
  • Kiraya yetecek kadar para kazandığınızı gösteren son üç aya ait maaş bordronuz.
  • Kimseye borcunuzun olmadığını kanıtlayan belgeler.
  • Hakkınızda genel bilgiler içeren bir uygulama.

Böylece siz sadık takipçilerimiz bu konunun sonuna geliyoruz: Dortmund’da kiralık daireler ucuz ve sonuç olarak Almanya’daki bir apartman komisyoncusu veya bir emlakçı ile anlaşabileceğinizi çünkü işlerin daha kolay olacağını belirtiyoruz. ancak bazen maliyet biraz daha yüksek olabilir.

Leave a Comment