Almanya'da Türk avukat

Dr. Mustafa Mahjoub, Berlin

Dr. Mustafa Mahjoub, Berlin Size zaten adaylıklarımızı sunduk Berlin’deki en iyi Türkçe pratisyen hekim Bugün özellikle odaklanacağız Dr.Mustafa Mahjoub Genel cerrahi ve genel tıp uzmanlıklarındaki yüksek verimliliği ve yüksek profesyonelliği sayesinde Alman başkentinde benzersiz bir popülerliğe sahip olan bu kişi, bizi takip edin, web sitemizin takipçileri. hawaaworld.news Bu makalenin geri kalanı doktor hakkında daha fazla bilgi edinmeniz ve onunla nasıl iletişime geçeceğinizi öğrenmeniz içindir.

Dr. Mustafa Mahjoub Berlin kimdir?

Dr.Mustafa Mahjoub Genel olarak bilmeyenler için genel cerrahi, yemek borusu ve bağırsaklar dahil olmak üzere cerrahiye konu olan tüm hastalıkların ve sağlık sorunlarının tedavisinin yanı sıra endoskopi, kötü huylu ve iyi huylu tümörlerin alınmasına yönelik operasyonlar ile ilgilenen tıbbi bir uzmanlık dalıdır. Cerrah ayrıca hastanın sağlık durumunun ameliyata uygun olup olmadığını belirlemek için de çalışır ve şimdi sizinle özellikle bu konu hakkında konuşacağız. En iyi genel cerrahi doktoru Berlin’de birçok hastanın incelemelerine ve deneyimlerine göre Dr.Mustafa Mahjoub.


Ayrıca okuyun:Hannover’deki Türkçe psikiyatrist

Dr. Mustafa Mahjoub, Berlin
Dr. Mustafa Mahjoub, Berlin
  • O en ünlüsüdür Berlin’de Türkçe genel cerrahi doktoru.
  • Genel cerrahi ve endoskopi alanında kıdemli uzman.
  • Cerrahi, spor hekimliği ve ortopedi alanlarında uzmanlaştı.
  • Yeni aşılar da dahil olmak üzere günlük Coronavirüs – COVD-19 aşıları günlük olarak artırılabilir.
  • Özel muayenehanesinde çalışmaktadır.

Bu doktor, daha önce onunla tedavi gören çok sayıda Türkçe hasta onun yetkinliğini ve deneyimini kanıtladığından, kendi çalışma alanında sahnedeki en yetenekli doktorlardan ve danışmanlardan biri olarak kabul ediliyor.

Dr. Mustafa Mahjoub’un telefon numarası nedir?

Büyük popülaritesine rağmen, Almanya’daki Türkçe topluluğunun sosyal ağ sitelerinde ve forumlarında adres ve adres aramaları yapılıyor.Dr. Mustafa Mahjoub’un numarası Neredeyse hiç durmuyor, bu da neden birçok kişinin doktorun kliniğinin yerini ve ondan randevu almak için telefon numarasını bilmediğini açıklıyor.

  • Adres Joachimsthaler Str. 21, 10719 Berlin, Allemagne.
  • Telefon +49308816333.

Cumartesi ve Pazar günleri kapalı olduğunu belirterek, sabah dokuzdan akşam altıya kadar olan çalışma saatleri içerisinde dilediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz.


Ayrıca okuyun:Bremen’deki Türkçe ortopedi doktoru

Dr. Mustafa Mahjoub ile deneyimim nasıldı?

Bu bölümde sizlere Dr. Al-Arabi’nin performansına ilişkin Türkçe ve yabancı hastaların deneyimlerinden ve değerlendirmelerinden oluşan bir derleme sunuyoruz. Mustafa Mahjoub Almanya’nın başkentinde bulunan kliniğinde kendisiyle birlikte çalışan tüm tıbbi ekip ve genel olarak değerlendirmeler çoğunlukla çok olumlu.

  1. “Doktora gittim ve bacağımda dayanılmaz bir ağrı vardı, ne oturabiliyor ne de uyuyabiliyordum. Bana yazdığı ilaçtan sonra sadece iki gün içinde çok şükür iyileştim. Kendisi harika bir doktor.”
  2. “O, ailem ve benim 15 yıldır birlikte olduğumuz çok iyi bir insandı ve bugünkü tedavi mükemmeldi.”
  3. “Değerli pratik bilgiye sahip kıdemli bir doktor. Berlin ziyaretim sırasında cerrahla görüşmek zorunda kaldığımda sorunumu tamamen çözdü, hemen muayenehaneye gitmesine izin verildi ve doktoru uzun süre beklemek zorunda kalmadı.”
  4. “Nazik, şefkatli bir adam. Bugün ofisinde bağışları işlemekten onur duyduk, bu değerli fırsat için teşekkür ederiz.”
  5. “Buradaki deneyimim iyiydi. Doktorun tarzı çok saygılı, fiyatlar iyi ve sekreter işbirlikçi ve esnek.”

Böylece ışık tuttuğumuz bu konunun sonucuna ulaşmış oluyoruz. Dr. Mustafa Mahjoub, Berlin Son olarak, mümkün olan en kısa sürede doktordan randevu almanızı tavsiye ederiz.


Ayrıca okuyun:Bremen’deki en iyi Türkçe ürolog

Leave a Comment