Almanya'da Türk avukat

Dubai Berlin Kuyumculuk Deneyimim

Dubai Berlin Kuyumculuk Deneyimim Bugün siz değerli ziyaretçilerimiz, Google’da veya çeşitli sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanan ve paylaşılan Najma Jewellery Dubai mağazasıyla ilgili birçok Türkçe müşterinin hikayelerini ve deneyimlerini sizlere anlatacağız.

Berlin'in en iyi altın mağazaları
Dubai Berlin Kuyumculuk Deneyimim

Facebook, Instagram, Tik Tok ve diğerleri. Amaç bu mağaza hakkında mümkün olduğunca fazla bilgi toplamaktır.

Dubai Berlin Kuyumculuk Deneyimim

Dubai Berlin Kuyumcu Mağazası Türkçe Caddesi O, şüphesiz Berlin’in en iyi altın mağazaları Bu, her gün onlarca kez salonlarına gelen, satışa sunulan birbirinden güzel yüzüklerden küpelere, bileziklerden hatta külçe altınlara kadar çeşitli karatlardaki mücevherleri ve altınları incelemek için gelen pek çok ziyaretçinin görüşüne göre. ve global pazarlarda mevcut lezzetleri siz değerli ziyaretçilerimize aşağıdaki satırlarda bilgi olarak sunuyoruz. Dubai’deki gold star kuyumcu mağazası ile iletişime geçin.


Ayrıca okuyun:Rabat’taki en iyi göz klinikleri, Fas göz tedavi merkezi

Dubai Star Kuyumcu mağazasının adresi nedir?

  • Adres Karl-Marx-Straße 87, 12043 Berlin, Allemagne.
  • Dubai Star kuyumcunun telefon numarası nedir?
    Telefon +493068089050.

Dubai Star Jewellery’nin çalışma saatleri nedir?

  • Pazartesi günleri 10:30’dan 18:00’e kadar açıktır
  • Salı günleri sabah 9.00’dan akşam 18.00’e kadar açıktır
  • Çarşamba 10:30 – 19:00 arası açıktır
  • Perşembe 10:30’dan 18:19’a kadar açıktır
  • Cuma 10:30 – 19:00 arası açıktır
  • Cumartesi 10:30 – 19:00 arası kapalı
  • Pazar 10:30 – 19:00 arası kapalı

Najma Kuyumculuk Dubai Berlin Kuyumculuk

Genel olarak Almanya’da altın satan mağazalar, başkent Berlin’de ve ülke genelinde en yaygın mağazalar arasında yer alıyor. Özellikle Berlin Caddesi’ndeki Dubai Star mağazası en ünlüsü olup, müşterilere satışa sunulan altın parçaları ve lüks mücevherlerin görkemine ek olarak, web sitesi ekibimizin aradığına göre fiyatlar da uygun görünmektedir. . hawaaworld.news Orada yaşayan Türkçe topluluğunun yorumları aracılığıyla.


Ayrıca okuyun:Retina dekolmanı tedavisi

Müşterilerin Dubai Berlin Kuyumcu Mağazası ile deneyimleri nasıldı?

Değerli ziyaretçilerimiz, Türkçe müşterilerin Dubai Berlin kuyumcu mağazasına ilişkin görüş ve yorumlarını aşağıdaki satırlarda bulacaksınız, bunları kaynağından tarafsız ve spontane bir şekilde sizlere aktarıyoruz:

  1. Ürünler harika, hizmetler kaliteli, mağaza sahibi ve çalışanlar güler yüzlü ve nazik, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılıyorlar, onlara başarılar ve ilerlemeler diliyoruz.
  2. Tedavi çok iyi ama her zaman bir şaka var.
  3. Tedavi harika, gülen yüz, fiyatlar makul, modeller çok güzel.
  4. Anlaşmalar çok karmaşık ve bu dükkandaki altınlar özel.
  5. Sadece altın satan bir mağaza değil, özel bir yer. Ne zaman bir şey almak istesek oradaki herkes bize ihtiyacımız olanı sağlıyor. Orada eşsiz modeller bulacaksınız. Bir gün annem bana bir kolye ve bilezik almıştı. seti ve tüm arkadaşlarım hangisinden aldığımı sordu, oradaki satıcılar da güler yüzlü.
  6. Bu altın satan mağaza rakibi olmayan en iyi mağazadır.Herkesin gidip alışveriş yapması için tercih ediyorum.İdeal bir yer ve ne zaman giderseniz gidin benim söylediklerimden emin olacağınız gibi aklınıza gelmeyecek. Gittikten sonra diğer mağazalar hakkında.
  7. Değerli hizmetleri ve uygun fiyatları ile iyi bir mağaza.
  8. Denge ve iyi muamelede Amin, harika çalışanlar, hepinize hayırlı ve bol kazançlar dilerim.

Dubai Mücevher Yıldızı Facebook

Siz takipçilerimize, Berlin’de altın satan Dubai Star Kuyumculuk mağazasının sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta bir sayfası ve Instagram’da da en yeni tasarım ve modellerin fotoğraflarının yayınlandığı bir sayfanın bulunduğunu bildiririz. üst düzey altın setlere ve en güzel lüks mücevherlere kadar.


Ayrıca okuyun:Kuru göz belirtileri hakkında bilgi edinin

Almanya’da nasıl altın satın alabilirim?

Bu bölümde, özellikle dolandırıcılık ve aldatmacaya maruz kalmaktan muaf olmadığınız için, nasıl altın almanız gerektiğine dair bir dizi ipucu sunuyoruz.

  • Altının külçe şeklinde olması halinde bankalardan veya yerel bir kıymetli maden satıcısından alınması önemlidir.
  • Servis sağlayıcıların web sitelerindeki fiyatları önceden karşılaştırmalısınız.
  • Çevrimiçi olarak külçe ve madeni para satın almak isteyen herkesin mevduat sahibi olarak gitmesi gerekiyor.

Berlin’deki en iyi altın mağazaları hangileri?

Şimdi siz değerli okurlarımıza, Almanya’nın başkenti Berlin’deki piyasalarda altın satan en ünlü yerlerin iletişim bilgilerini öğrenmenizi sağlayacak bir yazı linki sunuyoruz. hiçbir şekilde bu mağazaları tavsiye etmek veya tercih etmek anlamına gelmez.Bu, size sunduğumuz en önemli tavsiye olmaya devam ediyor… Herhangi bir altın mağazası seçtiğinizde, ticari itibarını sağlamalı ve mağaza tarafından imzalanmış resmi bir satın alma faturası almalısınız. Almanya’daki altın piyasasını düzenleyen Alman ticaret kanunlarına göre haklarınızı garanti altına almak amacıyla.

Ayrıca okuyun:

Almanya’daki en iyi Suriye altın mağazaları

Dortmund’daki altın mağazaları

Hollanda Biverwijk Altın Piyasası

Leipzig’deki en iyi altın mağazaları

Frankfurt’un en iyi altın mağazaları

Böylece Dubai Berlin Kuyumculuk ve tecrübelerimin etrafında dönen bu konunun sonucuna ulaşmış oluyoruz.Sonuç olarak siz takipçilerimize şunu belirtmemiz gerekiyor. Almanya’da altın fiyatı Bugün Avrupa Euro’sunda 20.07.2023, bir gram 24 karat için 56,88, 18 karat için 42,65 ve 9 karat için 21,32’dir.

Leave a Comment