Almanya'da Türk avukat

Düsseldorf Omar Camii namaz vakitleri

Daha önce gösterdiğimiz gibi Düsseldorf Omar Camii’nde namaz vakitleri Almanya’daki İslami merkezlerin ve camilerin adresleri Web sitemizde daha önceki bir konuda hawaaworld.news Alman Anayasası, ibadet özgürlüğü ilkesini ve dini ritüellerin yerine getirilmesini garanti etmektedir. Dolayısıyla Müslümanların belirli ruhsatları almak şartıyla her yerde cami inşa etme hakkı vardır.Almanya’da yüzlerce cami var. Bazılarının kendine özgü bir mimari tarzı var.

Düsseldorf Omar Camii namaz vakitleri

  • Sabah ezan vakti: 01:17
  • Öğle ezan vakti: 13:17
  • İkindi ezan vakti: 17:35
  • Akşam ezan vakti: 21:23
  • Yatsı ezan vakti: 22:53

<yoastmark sınıfı=


Ayrıca okuyun:İmam Malek Camii Aachen için namaz vakitleri

Düsseldorf’taki camiler ve İslami merkezler

Almanya’da yüzlerce küçük cami (yaklaşık 3.000 küçük cami ve yaklaşık 230 büyük cami) olduğundan, birçok kişi Dusseldorf + en yakın camiler ve Düsseldorf’taki İslami merkezlerde namaz vakitlerini arıyor. Mimari şaheser olarak kabul edilen pek çok cami, Duisburg’daki Merkez Cami ve Hamburg’daki İmam Ali Camisi’nin yanı sıra Köln’de inşaatı devam eden bir cami gibi.Düsseldorf’ta ayrıca en önemlilerini aşağıdaki satırlarda tartışacağımız birçok cami bulunmaktadır. bu yazının.

Düsseldorf’ta namaz vakitlerini ararken bölgedeki camilerin resmi web siteleri veya onaylı namaz uygulamaları gibi güvenilir kaynakları kontrol etmeniz tavsiye edilir. Namazın ne zaman kılınacağına ilişkin bilgiler Düsseldorf’taki yerel İslam merkezlerinden ve İslami derneklerden de alınabiliyor. Namaz vakitlerinin bölgeye ve mevsime göre değiştiğini unutmayın, dolayısıyla doğru vakitleri elde etmek için bilgi kaynağını kontrol etmelisiniz.

Ayrıca okuyun:

Değerli takipçilerimiz, Düsseldorf Ömer Camisi namaz vakitlerini ele aldığımız bu konumuzla sizleri burada sonuca ulaştırıyoruz.Umarız verilen bilgilerden faydalanmışsınızdır.İyi takibiniz ve ilginiz için teşekkür eder, yakında yeni yazılarda sizlerle buluşacağız.


Ayrıca okuyun:Darmstadt Al Salam Camii namaz vakitleri

Leave a Comment