Almanya'da Türk avukat

Düsseldorf’ta bir Türkçe psikiyatrist

Düsseldorf’ta bir Türkçe psikiyatrist Size daha önce gösterdiğimiz gibi Düsseldorf’un en iyi Türkçe doktorları Web sitemizde daha önceki bir konuda hawaaworld.news Tüm tıp alanları ve uzmanlık alanlarındaki uzmanların yanı sıra, sahnedeki en iyi doktorları, doktorları ve danışmanları ve hatta mükemmel bir Türkçe doktoru bulabileceğiniz en önemli Alman kliniklerini nerede bulabilirsiniz?

Düsseldorf'ta bir Türkçe psikiyatrist
Düsseldorf’ta bir Türkçe psikiyatrist

Konumuza gelince, bugün sizlere en önemlilerin bir listesini sunuyoruz. Düsseldorf’taki Psikoterapistler Bu konunun sonraki birkaç satırında.

Düsseldorf’ta bir Türkçe psikiyatrist

Bugünkü ana konumuza geçmeden önce Düsseldorf’taki Türkçe Psikiyatrist Siz değerli ziyaretçilerimize sizler için derlediğimiz aşağıdaki konuyu ziyaret etmenizi öneririz. Almanya’nın en iyi Türkçe psikiyatristi Kolayca görüntüleyebilir, ihtiyaçlarınız için uygun doktorla iletişime geçebilir ve telefonla veya internet üzerinden randevu alabilirsiniz, çünkü birçok Türkçe göçmenin kesinlikle sağlık bakımına, özellikle psikolojik bakıma ihtiyacı vardır, çünkü bu başka sorunlara yol açabilir, birçoğu kaygıdan muzdariptir, stres, depresyon ve diğer sorunlar.Çocukları bile etkileyen davranış bozuklukları.


Ayrıca okuyun:Kiel’deki en iyi Türkçe doktorlar

Düsseldorf’ta bir Türkçe psikiyatrist

Özellikle Düsseldorf şehrinde depresyon, anksiyete ve psikotik bozukluklar da dahil olmak üzere çeşitli psikolojik rahatsızlıklardan muzdarip hastaları tedavi eden düzinelerce Türkçe psikiyatrist bulunmaktadır. Düsseldorf’taki Türkçe psikiyatristler, Türkçe hastalarla daha iyi iletişim kurma becerileriyle öne çıkıyor ve bu da onlara daha iyi zihinsel sağlık hizmeti sunmalarına yardımcı oluyor.

Düsseldorf’taki Türkçe psikiyatrist yakınımdaki psikiyatrist

Almanya’nın Düsseldorf şehri, şehir nüfusunun yaklaşık %10’unu temsil eden yaklaşık 100.000 kişiden oluşan Kuzey Ren-Vestfalya’daki en büyük Türkçe topluluğuna ev sahipliği yapıyor. Düsseldorf’taki Türkçe topluluğu Suriyeliler, Lübnanlılar, Mısırlılar, Iraklılar ve Filistinliler dahil olmak üzere birçok farklı milletten oluşuyor. Çoğu, psikiyatri ve akıl hastalıkları da dahil olmak üzere çeşitli tıbbi uzmanlık alanlarındaki Türkçe doktorları arıyor. Bu bağlamda şimdi sizlere Düsseldorf’taki Türkçe psikiyatristlerin bir listesini sunuyoruz.

Dr. med. Yazdan Y. Rahbari Dr. Yazdan Rahbari

  • Düsseldorf’ta bir Türkçe psikoterapist
  • Adres Luisenstraße 7, 40215 Düsseldorf, Almanya
  • Telefon +49211377771
  • Çalışma saatleri Cumartesi, Pazar ve resmi tatil günleri hariç haftanın tüm günleridir.

Dr. Heba Hattab

  • Düsseldorf’ta bir Türkçe psikoterapist
  • Düsseldorf’taki Adres Sosyal Merkezi PSZ Dusseldorf Benrather Str 7 402013 Düsseldorf Almanya.

Almanya’nın en iyi Türkçe psikiyatristi

Kesinlikle bir seçim Almanya’nın en iyi Türkçe psikiyatristi Almanya’nın çeşitli şehir ve illerindeki Türkçe göçmenlerin, özellikle evlilik sorunları ve danışmanlığın yanı sıra diğer birçok psikolojik sorunların yanı sıra depresyon, kaygı ve stres gibi sorunlar yaşayanlara davranışsal psikolojik tedavi almaları amacıyla da çok gerekli. ve durumun kötüleşip dönüşmemesi için hızlı psikolojik tıbbi müdahale gerektiren davranış bozuklukları… Örneğin intihar gibi geri dönüşü olmayan bir aşama.Bu nedenle aşağıda çeşitli bölgelerdeki psikologların da yer aldığı bir liste sunuyoruz.


Ayrıca okuyun:Almanya’nın en iyi Türkçe doktorları

Almanya’nın en iyi Türkçe psikiyatristi

Ayrıca okuyun:

Düsseldorf’un en iyi Türkçe doktorları

Genel olarak, Düsseldorf şehrinde genel tıp, dahiliye, cerrahi, diş hekimliği ve psikiyatri dahil olmak üzere çeşitli tıbbi uzmanlık alanlarında çalışan yaklaşık 500 Türkçe doktor bulunmaktadır. Düsseldorf’taki Türkçe doktorlar tıp alanında geniş deneyime sahiptir ve en yüksek akademik niteliklere sahiptir. Aşağıda, Dr. Yazdan Rahbari veya Dr. Heba Khattab ile iletişim kuramazsanız, bilgileriyle sizi Düsseldorf’taki iyi bir psikiyatriste gönderebilecek Düsseldorf’taki en ünlü Türkçe doktorların bir listesi bulunmaktadır.


Ayrıca okuyun:Berlin’deki Türkçe çocuk doktoru

Bay Almoutaz Tayara – Dr. Moataz Tayara

  • Hauptstraße 98, Lank-Latum 40668 Meerbusch, Rhein-Kreis Neuss, Nordrhein-Westfalen, Almanya

Dr. Ziad Azzouni – Dr. Ziad Azzouni

  • Adolf-Flecken-Straße 8, 41460 Neuss, Rhein-Kreis Neuss, Nordrhein-Westfalen, Almanya

Dr. Adel Badilan – Dr. Adel

  • An der Wasserburg 31, 44379 Dortmund, Nordrhein-Westfalen, Almanya

Tüm gemmeinmedizin için Arzt

Dr. Almutaz Tayara –

  • Tüm gemmeinmedizinler için Arzt Herren Hauser Str.1, 40822 Mettmann Tel: 02104517676

Ayrıca okuyun:

  1. Almanya’nın en iyi Türkçe psikiyatristi
  2. Berlin’de bir Türkçe psikiyatrist
  3. Bremen’deki en iyi Türkçe nörolog
  4. Münih’teki Türkçe psikiyatristler
  5. Köln’deki en iyi Türkçe psikiyatrist
  6. Dortmund’daki en iyi psikiyatrist Türkçe’tır
  7. Hannover’deki Türkçe psikiyatrist
  8. Bochum’daki Türkçe psikiyatrist
  9. Hamburg’da bir Türkçe psikiyatrist
  10. Nürnberg’de bir Türkçe psikiyatrist

Düsseldorf’ta bir psikoterapist ile seansın fiyatı psikiyatri kosten

Almanya’nın Düsseldorf kentinde psikoterapinin maliyeti kendi kendine ödemedir Psikoterapi Selbstzahler Ücreti
İşlemci tarafından belirlenen hıza bağlıdır. GOP kodu 870’e göre 50 dakikalık normal bir bireysel psikoterapi seansının maliyeti, 2,3 katı standart ücret kullanıldığında 100,55 Euro’dur.

Ancak terapistler daha yüksek veya daha düşük bir oran uygulayabilir. Oran 1,0 ila 3,5 arasında değişebilir. Bu durumda 50 dakikalık bir psikoterapi seansının maliyeti 50,27€ ile 166,82€ arasında olacaktır. Teşhis maliyetleri, işlevsel geçmiş (tedavi için temel gereksinim), raporlar vb. gibi ek maliyetler de ortaya çıkabilir.

Bu nedenle, psikoterapi için kendi kendine ödemenin maliyeti önemli miktarda olabilir. Bu nedenle tedaviye başlamadan önce maliyetlerin kontrol edilmesi önemlidir. Almanya’da kendi kendine ödeme olarak psikoterapinin maliyetini azaltmanın bazı yolları vardır. İlk olarak, maliyetler vergi beyannamenizde olağandışı bir yük olarak değerlendirilebilir. İkincisi, psikolojik tedavilere maddi destek sağlayan bazı hayır kurumları var.

Almanya’da ücretsiz çevrimiçi psikiyatrist

Almanya’da ücretsiz çevrimiçi psikiyatrist bulma şansı sınırlıdır, ancak bazı seçenekler mevcuttur. Seçeneklerden biri ücretsiz veya uygun fiyatlı zihinsel sağlık programları aramaktır. Bu programları sunan birçok kar amacı gütmeyen kuruluş vardır; Zentrum ÜBERLEBENçevrimiçi psikoterapi sağlayan bir kuruluş psikiyatri videolarıprechstunde Depresyondan veya psikolojik travmanın etkilerinden muzdarip olan Türkçe ülkelerinden insanlar için.

Başka bir seçenek de gönüllü bir psikolog aramaktır. Hizmetlerini ücretsiz veya indirimli fiyatlarla sunan birçok psikiyatrist vardır. Bu psikiyatristleri internette arama yaparak veya yerel destek gruplarıyla iletişime geçerek bulabilirsiniz.

Almanya’da psikiyatrik acil durumlar için de birçok ücretsiz telefon numarası bulunmaktadır. Bu numaralar, psikiyatrik kalp krizi veya intihar girişimi gibi psikiyatrik acil durumlarda yardım sağlayabilir. İşte Almanya’daki psikiyatrik acil durumlar için bazı telefon numaraları Düşme psikiyatri telefonu:

  • Telefon araması: 0800 111 0 111 veya 0800 111 0 222
  • Kinder ve Jugend’in telefonu: 0800 111 0 333
  • Lütfen bizimle ayrıntılı olarak iletişime geçin: 0800 011 60 60
  • Deutsche Depressionshilfe: 0800 33 44 5 33
  • Alman Depresyonu: 0800 33 44 5 33

Bu numaralara haftanın 7 günü, günün 24 saati ulaşılabilir. Yardım Almanca veya İngilizce olarak sağlanabilir.

Sevgili sitemizin değerli ziyaretçileri, bu konunun sonuna geldik. Düsseldorf’ta bir Türkçe psikiyatrist Kolaylıkla görüntüleyebilir, ihtiyacınıza uygun doktorla iletişime geçebilir ve online randevu alabilirsiniz.Yeni konularda buluşmak ümidiyle tüm soru ve görüşlerinizi bu yazının altında, bunun için ayrılan alana almaktan mutluluk duyarız. .

Leave a Comment