Almanya'daki Türk doktorlar

Düsseldorf’ta Türk psikiyatrist

Almanya'daki en iyi Türk psikolog

Düsseldorf’ta Arap psikoloji , Tıpkı sana daha önce gösterdiğimiz gibi Düsseldorf’un en iyi Türk doktorları Web sitemizdeki önceki bir başlıkta hawaiaworld.olay yerindeki en iyi doktorları, doktorları ve danışmanları bulabileceğiniz haberler, tüm alanlardaki uzmanlara ve tıbbi uzmanlıklara ek olarak, hatta mükemmel bir Türk doktoru bulabileceğiniz en önemli Alman klinikleri konumuza gelince, bugün size en önemli psikoterapistlerin bir listesini sunuyoruz Düsseldorf şehrinde bu konunun önümüzdeki birkaç satırından.

Düsseldorf’ta Türk psikiyatrist

Bugünkü ana konumuza girmeden önce  Düsseldorf’ta Türk psikiyatristi.. Değerli ziyaretçilerimiz, sizin için topladığımız aşağıdaki konuyu ziyaret etmenizi öneririz Almanya’daki en iyi Türk psikoloji  Kolayca erişebileceğiniz ve ihtiyaçlarınız için uygun doktora başvurabileceğiniz ve telefonla veya çevrimiçi olarak randevu alabileceğiniz yerlerde, birçok Türk göçmenin sağlık hizmetlerine kesinlikle ihtiyacı olduğu için, özellikle psikolojik bundan kaynaklanabilecek diğer sorunlar nedeniyle, birçoğu kaygı, stres, depresyon ve onu etkileyen diğer davranış bozukluklarından muzdariptir. çocuklar bile.

  • Psikoterapötische Gemeinschaftspraxis
    Psikolog
    Immermannstraße 29, 40210 Düsseldorf, Almanya
    +492111653434
    6QFQ+C3 Düsseldorf, Almanya
Doktor med. Julia Ghaemi'nin
Doktor med. Julia Ghaemi’nin
  • Doktor med.Turgut’un
    CetindereBerliner Alley 61, 40212 Düsseldorf, Almanya
    +49211330406
    6Q9J+JM Düsseldorf, Almanya
Dr.med.Turgut Cetindere
Dr.med.Turgut Cetindere

Almanya’daki en iyi Türk psikolog

Şüphesiz bir seçim  Almanya’daki en iyi Türk psikolog Çeşitli Alman şehir ve illerindeki Arap göçmenler için özellikle depresyon, anksiyete ve stres gibi sorunları olan kişilere davranışsal psikoterapi alabilmek için evlilik sorunları ve danışmanlığın yanı sıra diğer birçok psikolojik ve davranışsal bozukluk için çok gereklidir. ağırlaştırmamak için hızlı psikiyatrik müdahale gerektiren durum ve örneğin intihar gibi geri döndürülemez hale gelir, bu nedenle aşağıda çeşitli bölgelerdeki bir psikiyatristi içeren bir liste sunuyoruz.

Read:Dortmund de türk psikiyatrist

Düsseldorf’un en iyi Türk doktorları

Europäisches Brustzentrum Dr. Mahdi Rezai

Bankstraße 6, 40476 Düsseldorf

Hausarzt Düsseldorf I Dr. Cemal Selcan I

Fürstenwall 150, 40217 Düsseldorf

Marien Hospital Düsseldorf

Rochusstraße 2, 40479 Düsseldorf

Düsseldorf de türk nöroloji doktorları

  • Frau Dr. med. Selma Yildirim-Assaf

Völklinger Str. 4, 40219 Düsseldorf

  • Mr. Univ. Prof. Dr. med. Hans-Peter

Moorenstraße 5, 40225 Düsseldorf,

  • Herr Prof. Dr. med. Wolfgang Steinke

Rochusstraße 2, 40479 Düsseldorf

  • Marien Hospital Düsseldorf

Rochusstraße 2, 40479 Düsseldorf

Read:Türk Diş Doktoru Duisburg

Web sitemizin değerli ziyaretçileri, hakkında olan bu konunun sonuna geldik Düsseldorf’ta Türk psikiyatrist  İhtiyaçlarınız için uygun doktora kolayca bakıp başvurabileceğiniz ve çevrimiçi randevu alabileceğiniz ve bu makalenin altındaki tüm sorularınızı ve yorumlarınızı yeni konularda görüşmek umuduyla belirlenen yerde almaktan memnuniyet duyarız.

Previous post
Almanya’daki Türk kadın doktorlar
Next post
Viyana’daki en iyi Türkçe pratisyen hekim