Almanya'da Türk avukat

Essen’deki Al-Midan Al-Dimashqi Restoranı

Essen’deki Al-Midan Al-Dimashqi Restoranı – Suriye mutfağı restoranı Essen’de nerede Essen’deki Al-Midan Al-Dimashqi Restoranı Essen şehrinde ünlü bir destinasyondur.Lezzetli ve otantik Suriye yemeklerinin tadına varabilirsiniz.Bu nedenle, Türkçe yemeklerinin hayranıysanız ve farklı bir yemek deneyimi arıyorsanız, bu restoran size geleneksel yemeklerin tadını çıkarma fırsatı sunuyor. Özellikle en iyilerden biri olduğu için Suriye’nin kültürünü ve özgün zevkini yansıtıyor. Essen’deki Türkçe restoranları.

Essen'deki Al-Midan Al-Dimashqi Restoranı
Essen’deki Al-Midan Al-Dimashqi Restoranı

Bu nedenle bugün siz değerli ziyaretçilerimize, daha önce bu restoranı deneyen müşterilerin çeşitli olumlu ve olumsuz deneyimlerinin yanı sıra, bu Türkçe restoranı hakkındaki en önemli detaylı bilgileri bu blogun aşağıdaki satırlarında sunmaya karar verdik.


Ayrıca okuyun:Bochum’daki Suriye restoranları

Essen’deki Al-Midan Al-Dimashqi Restoranı

Bu kabul edilir Essen’deki Al-Midan Al-Dimashqi Restoranı Genel olarak öyle Essen’deki Suriye restoranı Self-servis sistemi izleyen ve kaldırımda koltukların da bulunduğu konforlu bir alanda klasik yemekler sunan restoran, kendilerine ülkelerini hatırlatan bir atmosfer arayan, özellikle de Türkçe göçmenlerin, özellikle de Suriyelilerin uğrak yeri. Sonraki birkaç satırda öğreneceğimiz Suriye mutfağı.

Essen'deki Al-Midan Al-Dimashqi RestoranıEssen'deki Al-Midan Al-Dimashqi Restoranı
Essen’deki Al-Midan Al-Dimashqi Restoranı

Al-Midan Al-Dimashqi Restoranının Adresi

Bu Suriye restoranı Salzmarkt 4, 45127 Essen, Almanya’da bulunuyor ve Google Haritalar aracılığıyla kolayca görüntüleyebilirsiniz.

  • Salzmarkt 4, 45127 Essen, Almanya

Al-Midan Al-Dimashqi Restaurant telefon numarası

Al-Midan Al-Dimashqi Restoranı çalışma saatleri

Pazar

Pazartesi

Salı

Çarşamba

Perşembe

Cuma

Cumartesi

Al-Midan Al-Dimashqi Restoranı neler sunuyor?

karakterize edilmiş Al-Midan Al-Dimashqi Restoranı Izgaralardan mezelere, çorbalardan tatlılara kadar çok çeşitli leziz Suriye yemekleri sunan restoranda damak zevkinize uygun geniş seçenekler bulacaksınız. Izgara kebapları, çıtır falafelleri, leziz mutabalları ve farklı lezzetleri taze malzemelerle buluşturan diğer yemekleri deneyebilirsiniz.


Ayrıca okuyun:Saarbrücken’deki Şef Restoranı – deneyimim, fiyatlarım ve menüm

İşte Essen’deki Al-Midan Al-Dimashqi Restaurant’ta tadabileceğiniz leziz Suriye yemeklerinden oluşan menü:

  1. Shawarma: Lezzetli et veya tavuk shawarma, ızgara et sevenler için mükemmel bir seçimdir.
  2. Falafel: Tahinli ve taze sebzeli çıtır falafel lezzetli bir vejetaryen seçeneğidir.
  3. Tahinli Humus: Tahin ve zeytinyağıyla yapılan besleyici ve lezzetli bir humus yemeği.
  4. Mutabal: Közlenmiş patlıcan, tahin ve sarımsaktan oluşan, size eşsiz bir lezzet veren karışım.
  5. Kebaplar: Kendine özgü baharat karışımıyla ızgara kebap kaçırılmaması gereken bir lezzet.
  6. Mujaddara: Etli veya tavuklu Mujaddara gibi farklı pirinç yemekleri harika bir lezzeti yansıtıyor.
  7. Molokhiya: Et ve baharatlarla zenginleştirilmiş, doğranmış yeşil yapraklardan oluşan, lezzet açısından zengin bir yemek.
  8. Künefe: Kaymaklı ve şerbetli çıtır künefe tatlısını tatmayı unutmayın.
  9. Pastilla: Et ve baharatlarla doldurulmuş yumuşak turtalar.
  10. Maamoul: Hurmayla doldurulmuş hamur işlerinden yapılan geleneksel bir tatlı.

Essen’deki Al-Midan Al-Dimashqi Restaurant’ta bu leziz mutfakları tadın ve otantik Suriye yemeklerinden oluşan harika bir yemek deneyiminin keyfini çıkarın.

Al-Midan Al-Dimashqi Restaurant’ta atmosfer nasıl?

Bir kez girdiğinizde Al-Midan Al-Dimashqi Restoranı Samimi ve rahat bir atmosfer hissedeceksiniz. Restoran, büyüleyici dekoru, renklerle dolu, güzellik ve sıcaklık hissi veren oryantal detaylarla öne çıkıyor.Misafirperverlik ve karşılama dolu atmosferi sayesinde kendinizi Şam’ın kalbine gelmiş gibi hissedeceksiniz.


Ayrıca okuyun:Oberhausen’deki en iyi Türkçe restoranı

Al-Midan Al-Dimashqi Restaurant’ın hizmet kalitesi nasıl?

Al-Midan Al-Dimashqi Restaurant’ın müşteri hizmetleri mükemmeldir. Restoran personeli güler yüzlü ve yardımsever hizmet sunarak yemek deneyiminizi daha sorunsuz ve keyifli hale getiriyor. Seçkin hizmetin yanı sıra size unutulmaz bir yemek deneyimi sunan bir yer arıyorsanız Al-Midan Al-Dimashqi Restaurant ideal varış noktanızdır.

Al-Midan Al-Dimashqi Restaurant ile yaşadığım deneyim?

Çeşitli Suriye yemekleri, içecekleri ve tatlıları sunan bir Suriye restoranı. Biz dört kişiydik ve nargilenin yanı sıra şavurma, fettuş, çeşitli börekler, içli köfte, meyve salatası gibi çeşitli yiyecekler de sipariş ettik.

Fatura 80 avroyu geçmedi ancak banka kartıyla ödeme kabul edilmiyor ve ödemenin yalnızca nakit yapılması gerekiyor.Müşteri sayısının fazla olmasına rağmen erkekler için bir, kadınlar için bir tuvalet bulunmaktadır.

Restoranın atmosferi güzel ve geniş bir terası var, müşteri hizmetleri istenilen düzeyde değil ve arabayı park edecek yer yok. Restoranın Suriye yemeklerini denemesini tavsiye ederim ancak mevcut ödeme yöntemine ve arabayı nereye park edeceğinize dikkat etmelisiniz.

  • hizmet : Restoranın içinde
  • Yemek türü:öğle yemeği
  • Adam başı fiyat 10–20 €yemek: 4

Al-Midan Al-Dimashqi Restaurant web sitesini farklı kılan nedir?

Al-Midan Al-Dimashqi Restaurant, Essen şehrinde elverişli bir konuma sahiptir ve bu da burayı ailelerin ve arkadaşların lezzetli bir yemek yemesi için ideal bir destinasyon haline getirmektedir.İster şehirde yaşıyor olun, ister ziyarete geliyor olun, restoranı kolayca bulacaksınız ve istediğinizi bulacaksınız. herhangi bir zorluk yaşamadan lezzetli bir yemek deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz.

  • Açık oturma
  • Temassız teslimat
  • Teslimat hizmeti
  • Seyahat yemeğim
  • Mekanın içinde oturmak

Sonuç olarak Essen’deki Al-Midan Al-Dimashqi Restoranı Essen şehrinde eşsiz bir Suriye yemek deneyimi sunan restoran, lezzetli yemeklerden harika bir atmosfere ve seçkin hizmete kadar, rahat ve keyifli bir atmosferde lezzetli bir yemek için beklentilerinizi karşılayan her şeyi bu restoranda bulacaksınız.

Leave a Comment