Almanya'daki Türk doktorlar

frankfurt’ta türk psikiyatrist

frankfurt’ta türk psikiyatrist Frankfurt’ta bir Türk psikiyatr, tıpkı daha önceki bir yazımızda Frankfurt’un en iyi Türk doktorlarını genel olarak sunduğumuz gibi, içinde yer alan bu Alman şehrinde ikamet ediyorsanız, size büyük fayda sağlayacağı için bir göz atabilirsiniz. Türk toplumunun çok sayıda sakini, özellikle göçmenler ve yeni gurbetçiler Almanca dilini iyi bilmeyenler, dillerinden anlayan ve durumlarını iyi analiz edebilen bir Türk doktorla iletişim kurmayı tercih ettikleri için.

frankfurt’ta türk psikiyatrist

Özellikle anksiyete, gerginlik, depresyon gibi pek çok psikolojik sorun ve rahatsızlığın ağırlıklı olarak günlük hayatın baskılarından kaynaklanması nedeniyle, Frankfurt’ta bir Türk psikiyatrist, bu Alman şehrinin sakinlerinden birçok Türk vatandaşı tarafından araştırma ve talep konusu olmaktadır. Çocuklarda görülen psikolojik problemlerin yanı sıra, durumun daha kötüye gitmemesi için bir an önce mutlaka bir psikoterapiste gitmeniz gerekmektedir.Bu nedenle sizlere daha önce en iyi Türk psikiyatristlerinin isimlerinin yer aldığı seçkin bir makale sunmuştuk. Almanya’da rahatlıkla görüntüleyebilir, ihtiyacınıza uygun doktorla iletişime geçebilir, online olarak veya konu ekindeki adreslerden klinikleri ziyaret ederek doğrudan randevu alabilirsiniz.

frankfurt’ta türk psikiyatrist

Ayrıca okuyun :

Almanya’nın en iyi Türk doktorları

Almanya da Türk doktorları Listesi

almanya’da türk üroloji doktorları

Almanya daki Türk Ortopedi Doktorları

Almanya da Türk göz doktoru

almanya’daki türk psikiyatristler

almanya’da türk nörolog

almanya’da türk kadın doğum doktoru

Almanya’da Türk dermatolog

Almanya da Kulak Burun Boğaz doktoru

Frau Dr. phil. nat. Dipl.-Psych. Birsen Nesrin Cangöz

Friedensstraße 3, 60311 Frankfurt am Main

Frau Dipl.-Psych. Dicle Özerden

Kurt-Schumacher-Straße 43, 60313 Frankfurt am Main

Dipl.-Psych. & Psychologischer Psychotherapeut M.Bülent Midyat

Im Trutz Frankfurt 51, 60322 Frankfurt am Main,

Dr. Serkan Het – Praxis für Psychotherapie, Paartherapie und Coaching

Gräfstraße 41, 60486 Frankfurt am Main

Frau Gönül Alkan-Irgat

Glauburgstraße 64, 60318 Frankfurt am Main

Bu konunun giriş girişinde belirttiğimiz gibi, Almanya’daki en iyi Türk doktor arayışı, özellikle bu ülke Avrupa’daki en büyük Türk topluluğunu içerdiğinden, ülkenin çeşitli yerlerinde ve banliyölerinde artmaktadır, bu nedenle birçok vatandaş almayı tercih etmektedir. kökenlerini, kökenlerini ve dillerini kendileriyle paylaşan doktorlardan tedavi.Onlarla başa çıkma kolaylığı için aşağıdakiler genel tıp alanındaki en önemli doktorlardır.

Leave a Comment