Almanya'da Türk avukat

Frankfurt’taki Irak Konsolosluğu’nun pasaport yemeği

Değerli takipçilerimiz, Frankfurt’taki Irak Konsolosluk Pasaport Yemeği, Alman-Irak işbirliğinin çeşitli alanlarda güçlendirilmesini sağlayan tam bir diplomatik misyona sahip olup, bunun yanı sıra, Irak’ın her yerinde ikamet eden toplum üyelerine yardım etme konusunda isteklidir. Almanya’ya vize onayı ve pasaport yenileme hizmetlerini de unutmadan, hayat belgesi formu almalarını sağlamak ve acil durumlarda kendilerine Yardım sunmak gibi bir dizi hizmet sunarak, bu bağlamda her gün çok sayıda soru alıyoruz. Tamamlanan pasaportların adları Yetkililer tarafından ve bugünkü konumuz da bu.

Frankfurt’taki Irak Konsolosluğu’nun pasaport yemeği

Bu temsilci birimin, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta kendi resmi sayfası ve internette resmi bir web sitesi bulunmaktadır ve bu web sitesi aracılığıyla sağladığı hizmetlerle ilgili tüm haberleri yayınlamaya isteklidir ve bunun ön saflarında da şu konuyu görüyoruz: Yeni Irak pasaport hizmeti, Frankfurt’taki Irak konsolosluğu Doğrudan Irak’tan yayınlanmaktadır.Sayın ziyaretçiler, ekranın alt kısmında hem Facebook sayfasına hem de web sitesine bağlantılar bulacaksınız.Tek yapmanız gereken bunları Google arama motoruna eklemek.


Ayrıca okuyun:arapça mobile de mobile de car web sitesi en iyi teklifler ve en düşük fiyatlar

<yoastmark sınıfı=

  • Facebook sayfası bağlantısı https://m.facebook.com/IraqinFrankfurt.
  • Web sitesi bağlantısı https://mofa.gov.iq/frankfurt/.

Almanya’daki Irak Konsolosluğu’nun numarası nedir?

Web sitesi ekibimizin notları hawaaworld.news Tüm takipçilerimize nasıl yapılacağı konusunu ele aldıkları kapsamlı bir makale sunuyoruz. Frankfurt’taki Irak Konsolosluğu’ndan randevu alın Genel olarak pasaport yenileme ile ilgili tüm evrakları tamamlamak için önceden rezervasyon yaptırarak genel merkeze mutlaka gitmelisiniz. Aksi takdirde aşağıdaki satırlarda size çeşitli iletişim bilgileri sunacağız.

  1. Adres Westendstraße 12, 60325 Frankfurt am Main, Allemagne.
  2. Telefon +496923807600.
  3. E-posta (e-posta korumalı).
  4. Faks 0692380760151.

Böylece bu konunun sonuna gelmiş bulunuyoruz.Sonuç olarak, içeriğindeki bilgilerden gerçekten faydalandığınızı umar, iyi takibiniz ve ilginiz için çok teşekkür eder, sizlerle başka bir ortamda buluşmak ümidiyle. Alman topraklarında yaşayan özelde tüm Iraklıların ve genel olarak Arapların ilgisini çeken yeni bir konu, çekinmeyin, sorularınızı ve sorularınızı yorum alanından sorun.


Ayrıca okuyun:Frankfurt’taki Irak Konsolosluğu pasaport alımı 2024

Leave a Comment