Almanya'da Türk avukat

Hagen’de namaz vakitleri + Hagen’deki en yakın camiler ve İslami merkezler

Hagen’de namaz vakitleri + size sunduğumuz Hagen’deki en yakın camiler ve İslami merkezler Almanya’daki İslami merkezlerin ve camilerin adresleri Eyesillnesses.com web sitemizdeki önceki bir konuda, herkesin bildiği gibi, çeşitli faktörlerden dolayı Almanya’nın çeşitli şehir ve eyaletlerinde Müslümanların sayısı önemli ölçüde artıyor; bu faktörlerden en önemlisi, bu ülkenin elverişliliği göz önüne alındığında göç ve istikrar olmaya devam ediyor. Özellikle mülteciler için insan onuruna yakışır bir yaşamın tüm gerekliliklerini yerine getirenlerin çoğu, cami ve cemaatle namaz kılmak için şapel arıyor.

Hagen için namaz vakitleri

namaz Ezan vakti
Sabah namazı 02:33
gündoğumu 04:58
Öğle namazı 13:03
İkindi namazı 17:22
Akşam Namazı 21:09
Dua, akşam yemeği 22:39

En yakın camiler ve İslami merkezler Hagen’dedir

Hepimizin bildiği gibi, ülke nüfusunun %5’inden fazlasını oluşturan 4 milyondan fazla Müslümanın yaşadığı Almanya’da, Google üzerinden en yakın cami ve İslam merkezlerine yönelik aramalar önemli ölçüde arttı. Arama motorları ve çeşitli sosyal ağlar. Bugün sizlere Almanya’daki en yakın camiler hakkında detaylı bir yazı sunuyoruz. İslam’ın ortaya çıkışında büyük rol oynayan İslami dini merkezlerin yanı sıra Batı’da hakim olan tüm söylentileri ortadan kaldırmayı hedefliyor.


Ayrıca okuyun:Bielefeld’de namaz vakitleri + Bielefeld’deki en yakın camiler ve İslami merkezler

Hagen’de namaz vakitleri + Hagen’deki en yakın camiler ve İslami merkezler

İnanç Tufanı Camii

Adres: Bergischer Ring 99, 58095 Hagen, Almanya

İslam Kültürü Camii

Adres: Körnerstraße 75, 58095 Hagen, Almanya

İslam, Hagen ve Mescid-i Kuba’nın kültürüdür

Adres: Minervastraße 10, 58089 Hagen, Almanya

Hagen Merkez Camii

Adres: Märkischer Ring 11A, 58097 Hagen, Almanya

Böylelikle Hagen’de en yakın camiler ve İslam merkezleri ile ilgili olan bugünkü konumuza ışık tuttuk ve rahatlıkla ulaşabileceğiniz İslam merkezleri ve camilerin adreslerini sizlere sunduk. Tüm sorularınız ve yorumlarınız bu yazının altında bunun için ayrılmış alanda yer almaktadır.Yeni konularda sizlerle buluşmayı umuyoruz.


Ayrıca okuyun:Dortmund’da namaz vakitleri + Dortmund’daki en yakın camiler ve İslami merkezler

Leave a Comment