Almanya'da Türk avukat

Hamburg Al-Muhajireen Camii namaz vakitleri

Daha önce size gösterdiğimiz gibi Hamburg Al-Muhajireen Camii’nde namaz vakitlerini öğrenin Hamburg için namaz vakitleri Hamburg’daki Al-Muhajireen Camisi’nde ve şehirdeki diğer camilerde namaz vakitleri genel olarak İslami takvime ve gün doğumu ve gün batımı saatlerindeki astronomik değişikliklere göre belirleniyor. Astronomik hesaplamalar ve coğrafi bilgiler, doğru şekilde kullanılıyor. Namaz vakitlerini belirleyin.

Hamburg Al-Muhajireen Camii namaz vakitleri

Almanya’nın Hamburg kentindeki Hamburg Al-Muhajiroun Camii’nde namaz vakitleri Müslümanlara dini hizmet veren ve beş vakit namazın vakitlerini duyuran çok sayıda cami bulunmaktadır.Bu camilerden biri de cami olarak kabul edilen Al-Muhajiroun Camii’dir. Bölgedeki İslam toplumu için önemli bir dini ve sosyal merkez.

<yoastmark sınıfı=

  • Sabah ezan vakti: 01:17
  • Öğle ezan vakti: 13:17
  • İkindi ezan vakti: 17:35
  • Akşam ezan vakti: 21:23
  • Yatsı ezan vakti: 22:53
  1. Sabah namazı: Namazın doğru kılınması için güneş doğmadan önce yeterli süre.
  2. Öğle namazı (Öğle namazı): Asıl öğle vakti, öğle vaktinden sonra vakit geçtikten sonra kılınır.
  3. İkindi namazı (Asr): Güneşin batmasından önceki bir vakit dilimi.
  4. Akşam namazı: Gün batımında veya hemen sonrasında.
  5. Yatsı namazı: Akşam namazından sonraki vakittir.

Almanya’daki camiler

Cuma namazı kılan ve vakitlerini ayrı ayrı açıklayan camiler de mevcut.Al-Muhajireen Camii ve Hamburg’daki diğer camilerde namaz vakitleri hakkında doğru ve güncel bilgi almak için düzenli olarak güncellenen namaz programlarını kontrol etmeniz veya camilerle doğrudan iletişime geçmeniz önerilir.


Ayrıca okuyun:Bonn’da namaz vakitleri + Bonn’daki en yakın camiler ve İslami merkezler

Ayrıca okuyun:

Değerli takipçilerimiz, Hamburg El-Muhacir Camii’nde namaz kılma zamanlarını konu alan bu konumuzla sizleri burada sonuca ulaştırıyor, başka konularda buluşmak ümidiyle, nezaketle rica ediyoruz. Bir emir verin, bu yazıyı akraba ve arkadaşlarınızla Almanya’nın her yerine yayın ki fayda herkese yayılsın.


Ayrıca okuyun:Aachen’da namaz vakitleri + Aachen’deki en yakın camiler ve İslami merkezler

Leave a Comment