Almanya'da Türk avukat

Hamburg Al Noor Camii için namaz vakitleri

مواقيت الصلاة مسجد النور هامبورغ

Daha önce de gösterdiğimiz gibi Hamburg, Al Noor Camii’nde namaz vakitleri Hamburg’da namaz vakitleri Genel olarak bu cami, şehrin önde gelen camilerinden biri olduğundan, şehirdeki İslami ibadet ve iletişimin önemli bir merkezi olarak kabul edilmekte ve bölgedeki Müslümanlara, beş vakit namazın vakitlerinin kılınması da dahil olmak üzere çeşitli dini hizmetler verilmektedir. ibadet edenlere.

Hamburg Al Noor Camii için namaz vakitleri

Hamburg Al Noor Camii namaz vakitleri, namazını vaktinde kılmak isteyen ibadetçiler için oldukça önemlidir. Cami yönetimi, ezan okunması ve ibadet edenler için namaz kılınması için güncellenmiş vakitler takvimi sunmaktadır.

Al Noor Camii Hamburg için namaz vakitleri
Al Noor Camii Hamburg için namaz vakitleri
  • Sabah namazı: 04:15
  • Öğle namazı: 13:30
  • İkindi namazı: 18:00
  • Akşam namazı: 21.30
  • Yatsı namazı: 23:00

Ayrıca aşağıdakiler gibi çeşitli kaynaklardan da elde edilebilir:


Ayrıca okuyun:Hagen’de namaz vakitleri + Hagen’deki en yakın camiler ve İslami merkezler

  1. Web sitesi: Al Noor Camii için güncellenmiş namaz vakitleri programını caminin resmi web sitesinde bulabilirsiniz. Web sitesinde İslami takvime göre her farz namaz için namaz vakitleri hakkında detaylı bilgi verilmektedir.
  2. İslami Uygulamalar: Hamburg ve Al Noor Camii dahil olmak üzere farklı yerler için beş namaz vaktini sağlayan ücretsiz mobil uygulamalar vardır. Bu uygulamaları indirebilir ve güncellenen zamanlar için uyarılar almak üzere kaydolabilirsiniz.
  3. Camideki ilan panoları: Cami idaresi genellikle mevcut namaz vakti programını, ibadet edenlerin camideyken görebilecekleri caminin içindeki ilan panolarında gösterir.

Ayrıca okuyun:

Read:Düsseldorf’taki en iyi Suriye restoranı

Tüm belirli duaların vakitlerine uymak ve günlük yaşamınızı buna göre düzenlemek önemlidir; çünkü bu, maneviyatınızı korumanıza ve günlük dualarınızda Tanrı’ya yaklaşmanıza yardımcı olur.

Read:Bremen’de namaz vakitleri + Bremen’deki en yakın camiler ve İslami merkezler


Ayrıca okuyun:Wuppertal’da namaz vakitleri + Wuppertal’daki en yakın camiler ve İslami merkezler

Previous post
Berlin İslam Merkezi’nde namaz vakitleri
Next post
Berlin Darüsselam konumunda namaz vakitleri