Almanya'da Türk avukat

Hamburg’da bir Türkçe psikiyatrist

Hamburg’da bir Türkçe psikiyatrist Size daha önce gösterdiğimiz gibi Haburg’un en iyi Türkçe doktorları Web sitemizde hawaaworld.news Dermatoloji ve üreme hastalıklarının yanı sıra oftalmoloji, diş hekimliği, burun, kulak boğaz gibi tıp ve cerrahinin çeşitli alanlarındaki en iyi doktor ve uzmanların isimlerini ve adreslerini konuya göz atabileceğiniz, öğrenebileceğiniz yer, Bugün itibariyle sevgili ziyaretçilerimiz, bu blogun ilerleyen satırlarında bu alandaki en önemli psikolojik terapistleri tanıyacağız: Alman şehri.

Hamburg'un en iyi Türkçe psikiyatristi
Hamburg’un en iyi Türkçe psikiyatristi

Hamburg’da yaşıyorsanız ve Türkçe psikiyatrist arıyorsanız bu konu tam size göre. Bu yazımızda size Hamburg’daki Türkçe psikiyatristler için iletişim bilgileri, uzmanlık alanları ve incelemeleri içeren kapsamlı bir rehber sunacağız.


Ayrıca okuyun:Berlin’deki en iyi Türkçe jinekolog

Hamburg’da bir Türkçe psikiyatrist

Daha önce bu konuya giriş niteliğindeki girişte belirttiğimiz gibi, arama Hamburg’daki Türkçe Psikiyatrist Arabischer Psikiyatrist Google arama motorunda ve çeşitli sosyal paylaşım sitelerinde doktorlar ve kliniklerle ilgili en sık yapılan aramalardan biridir. Bu nedenle, daha önceki bir konumuzda sizlere aşağıdakileri içeren bir liste sunduğumuzu hatırlatırız: Almanya’nın en iyi Türkçe psikiyatristi Rahatlıkla görüntüleyebilir, ihtiyacınıza uygun doktorla iletişime geçebilir, telefonla ya da internet üzerinden randevu alabilirsiniz.Çeşitli Türkçe uyruklarından birçok Türkçe ve Suriyeli sakin ve mülteci, kaygı, gerginlik, gerginlik gibi birçok psikolojik sorunla karşılaşabiliyor. hatta yeni göçmenlere uyum sağlanamaması ve çeşitli faktörler nedeniyle depresyon vakaları bile.

Hamburg’da bir Türkçe psikiyatrist

Hepimiz çeşitli şekil ve yoğunlukta psikolojik baskılar hissettiğimiz zor dönemlerden geçiyoruz, aynı zamanda günlük yaşamımızı yönetme, kişisel ve toplumsal hedeflerimize ulaşma çabalarımız üzerindeki kontrolümüzü kaybetmemize neden olan aşamalardan geçiyoruz. Bazen başkalarıyla etkileşim kuramadığımızı veya derin, anlamlı ve uzun süreli insan ilişkileri kuramadığımızı hissedebiliriz. Ancak burada soru şu: İnsan bu tür baskı ve sıkıntı hissettiğinde doktora ya da psikoterapiste gitmeli mi?


Ayrıca okuyun:Aachen’deki en iyi Türkçe doktorlar

Hamburg’daki Türkçe psikiyatrist yakınımdaki psikiyatrist

Hamburg’da bir Türkçe psikiyatristi seçmenizin birçok nedeni var. Birincisi, sizinle aynı dili ve kültürü konuşan biriyle etkileşimde bulunmakta kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. İkincisi, bir Türkçe doktorun ihtiyaçlarınızı ve deneyimlerinizi daha iyi anlayacağını hissedebilirsiniz. Üçüncüsü, bir Türkçe psikoterapistle iletişim kurmanız daha kolay olabilir.

Dr. Adel Samara Praxis Adel Samara – Allgemeinmedizin için Facharzt

  • Adres Veringstraße 45, 21107 Hamburg, Almanya
  • Telefon +4940758183

Dr. Rami Jaber Grup Uygulaması Dr. Gaber ve Dr. Hoffmann

  • Adres: Gertigstraße 48, 22303 Hamburg, Almanya
  • Telefon +4940696564370

Dr. Tevfik Hamduş

  • Adres Winterhuder Weg 29, 22085 Hamburg, Almanya
  • Telefon +494022691700

Almanya’nın en iyi Türkçe psikiyatristi

Kesinlikle bir seçim Almanya’nın en iyi Türkçe psikiyatristi Almanya’nın çeşitli şehir ve illerindeki Türkçe göçmenlerin, özellikle evlilik sorunları ve danışmanlığın yanı sıra diğer birçok psikolojik sorunların yanı sıra depresyon, kaygı ve stres gibi sorunlar yaşayanlara davranışsal psikolojik tedavi almaları amacıyla da çok gerekli. ve durumun kötüleşip dönüşmemesi için hızlı psikolojik tıbbi müdahale gerektiren davranış bozuklukları… Örneğin intihar gibi geri dönüşü olmayan bir aşama.Bu nedenle aşağıda çeşitli bölgelerdeki psikologların da yer aldığı bir liste sunuyoruz.


Ayrıca okuyun:Bremen’deki Türkçe ortopedi doktoru

Almanya’nın en iyi Türkçe psikiyatristi

Ayrıca okuyun:

Almanya’da çevrimiçi psikoterapist psychiater im netz

Almanya’da video yoluyla çevrimiçi psikoterapi sağlar psikiyatri videolarıprechstunde Veya yazışma yoluyla
Hastalara evden çıkmadan ihtiyaç duydukları yardımı alma fırsatı. Bu özellikle kırsal bölgelerde yaşayan veya yoğun bir programı olan hastalar için faydalı olabilir.

Almanya’da çeşitli hizmetler sunan çok sayıda çevrimiçi psikoterapist bulunmaktadır. Hastalar, depresyon, anksiyete veya TSSB gibi problem türleri konusunda uzmanlaşmış bir psikiyatristi çevrimiçi olarak bulabilirler.

Çevrimiçi psikoterapi, yüz yüze psikoterapi kadar etkili olabilir. Ancak nitelikli ve deneyimli bir çevrimiçi psikoterapist seçmek önemlidir.

Almanya’nın en iyi Türkçe doktorları

Bu konuya giriş bölümünde de belirttiğimiz gibi, bu konuda araştırmalar artıyor… Almanya’nın en iyi Türkçe doktorları Bu, ülkenin çeşitli yerlerinde ve banliyölerinde, özellikle de bu ülkede Avrupa’nın en büyük Türkçe topluluğunu barındırdığı için, birçok vatandaş, onlarla başa çıkma kolaylığı için kökenlerini, kökenlerini ve dillerini paylaşan doktorlardan tedavi almayı tercih ediyor. Aşağıda genel tıp alanında size bilgilerini sunabilecek en önemli doktorlar bulunmaktadır: Hamburg’daki Türkçe psikiyatristler hakkında.

Diana davetsiz misafir

  1. Dortmund’da
  2. Ana Sayfa Bayan Dikhel Diana
    Bayan Diana Dikhel
  3. Dortmund’da tedavi için bize ulaşın Karl-Schurz-Straße 11 44359 Dortmund
  4. Tel: 023135835

Abdül Hakim Seleme

  1. Dortmund’da
  2. Bay Abdul-Hakim Salameh
  3. Ev / Ev, Praktischer Arzt / Praktische Ärztin Bergstraße 25 44339 Dortmund
  4. Tel: 0231850402

Faruk Ahmed Faişo

  1. Dortmund’da
  2. Sayın Faruk Amed Weicho
  3. Dortmund’da tedavi için bize ulaşın Karl-Schurz-Straße 11 44359 Dortmund
  4. Tel: 023135834

Hamburg’un en iyi Türkçe doktorları

Fuad RAH İbrahim – Dr. Fuad İbrahim

  • Tüm gemmeinmedizin için Arzt
    Winsener Straße 208
    21077Hamburg
    Tel: 0407682700

Dr. med. Fahreddin Seyedin – Dr. Fahreddin

  • Tüm gemmeinmedizin için Arzt
    Pestalozzistraße 20
    22305Hamburg
    Tel: 04066907775

Dr.Moin Qadis

  • Adres: Schloßmühlendamm 32
    21073Hamburg
    Tel: 040772036

İç ve akciğer hastalıklarında uzmanlık

Dr. med. Dr. tekrar. Nat. Taufik Hamdosch – Dr. Tawfik Hamdosch

  • Winterhuder Weg 29, 22085 Hamburg, Almanya

Innere Medizin

Dr. med. Nazeh Mahmoud – Dr.Nazih Mahmoud

  • Bay Dr. med. Mahmoud Nazeh, Hummelsbütteler Markt 15, Wandsbek 22339 Hamburg, Almanya

Ayrıca okuyun:

  1. Almanya’nın en iyi Türkçe psikiyatristi
  2. Berlin’de bir Türkçe psikiyatrist
  3. Bremen’deki en iyi Türkçe nörolog
  4. Münih’teki Türkçe psikiyatristler
  5. Düsseldorf’ta bir Türkçe psikiyatrist
  6. Köln’deki en iyi Türkçe psikiyatrist
  7. Dortmund’daki en iyi psikiyatrist Türkçe’tır
  8. Hannover’deki Türkçe psikiyatrist
  9. Bochum’daki Türkçe psikiyatrist
  10. Nürnberg’de bir Türkçe psikiyatrist

İşte, sitemizin değerli ziyaretçileri, Hamburg’da bir Türkçe psikiyatrist etrafında dönen, rahatlıkla görüntüleyebileceğiniz, ihtiyacınıza uygun doktorla iletişime geçebileceğiniz ve online randevu alabileceğiniz bu konunun sonuna geldik. Bu yazının altındaki tüm sorularınızı ve yorumlarınızı bunun için ayrılmış alana almaktan memnuniyet duyarız.Sizlerle buluşmayı umuyoruz.Yeni konulara hoş geldiniz.

Leave a Comment