Almanya'da Türk avukat

İsveç’te bir Türkçe jinekolog

Daha önce size adresleri ve telefon numaralarını tanıttıktan sonra İsveç’te bir Türkçe jinekolog İsveç’teki en iyi Türkçe doktorlar Genel olarak bugün bu yazımızda İsveç’teki jinekologların bir rehberini topladık ve çoğunluğunun Türkçe olduğundan emin olmaya çalıştık.İsveç’te en iyi Türkçe jinekoloğun aranması, İsveç’te ikamet eden Türkçe topluluğu arasında ortak bir konu olarak kabul ediliyor. İsveç’te, çeşitli forumlarda ve sosyal ağ sitelerinde, Facebook’ta ve diğerlerinde, özellikle kadınların sağlığı ve psikolojik rahatlığıyla ilgili olduğu için.

İsveç’te bir Türkçe jinekolog

Bu konuyu web sitemiz portalı aracılığıyla sizlere tanıtacağız. hawaaworld.news Daha önce hastaların bu doktorlarla ilgili yorum ve değerlendirmelerini analiz ederek ve birbirleriyle karşılaştırarak İsveç’teki en iyi Türkçe jinekolog adayları ve detaylı bilgileri, çalışma yerleri ve iletişim yolları hakkında size detaylı bilgi sunacağız. İsveç’teki Türkçe kadınlarının tedavi için en uygun seçimi yapmalarını ve Olumlu sağlık sonuçları elde etmelerini sağlamak için onlarla birlikte çalışıyoruz.


Ayrıca okuyun:Salé’deki en iyi gastroenterolog

İsveç'te bir Türkçe jinekolog
İsveç’te bir Türkçe jinekolog

Ayrıca okuyun:

Malmö’deki Türkçe doktorlar

Stockholm’deki en iyi Türkçe psikiyatrist

İsveç’te Türkçe zührevi uzmanı

İsveç’teki en iyi Türkçe diş hekimleri

İsveç’teki kadın kliniği

İsveç’te kadınlara sağlık hizmeti veren çok sayıda kadın kliniği bulunmaktadır ve bu klinikler, devlet tarafından işletilen kliniklerin yanı sıra özel sektörde faaliyet gösteren kliniklerin de bulunması ve kadın kliniklerinin rutin muayene gibi çeşitli hizmetler vermesi nedeniyle büyük farklılıklar göstermektedir. meme, boyun ve rahim, gebelik takibi, doğum ve kısırlık, vajinal enfeksiyonlar, meme ve yumurtalık kanserleri gibi çeşitli kadın hastalıklarının tanı ve tedavisi, bazı kliniklerde iyileşmeye yönelik psikolojik danışmanlık ve beslenme hizmetleri de verilmektedir. genel olarak kadın sağlığı. Jinekolojik sağlık sorunları yaşayan veya periyodik tıbbi muayene yaptırmak isteyen kadınlar herhangi bir klinikle iletişime geçebilir. İsveç’teki kadınların muayene veya tedavi için randevu alması ve İsveç’te sorunsuz bir şekilde doktor randevusu alabilmesi bunlar arasında yer almaktadır. klinikler.


Ayrıca okuyun:Al-Maghrabi Hastanesi’nde glokom ameliyatının maliyeti

  1. Lahor Kadınları Stockholm’de
  2. Malmö’deki Angela Kadın Kliniği
  3. Göteborg’daki Cetina Kadın Kliniği
  4. Uppsala’daki City Nordstar Kadın Kliniği
  5. Stockholm’deki Kidsmora Kadın Kliniği
  6. Linköping’deki Aura Kadın Kliniği
  7. Christenhamn’daki Aile Jennifer Kadın Kliniği.

İsveç’teki jinekologlar

Al Shahaba kliniği

Adres Zenithgatan 14, 212 14 Malmö, Suède.

Kevin Stokholm

Adres: Tingsvägen 19, 191 61 Sollentuna, Suède.

Sabelbergkliniken

Adres: Stortorget 13, 252 20 Helsingborg, Suède.

Villa Femme AB

Adres Bröderna Pihls gränd 9, 252 36 Helsingborg, Suède.

Sveamottagningen

Adres Porslinsvägen 1, 151 55 Södertälje, Suède.

Skärholmens Jinekolojik Tanılama

Adres Storholmsgatan 19, 127 48 Skärholmen, Suède.

Jakob Saliba Kvinnokliniken Ab

Adres: Övre Villagatan 41, 151 34 Södertälje, Suède.


Ayrıca okuyun:Kanada’daki Türkçe doktorların rehberi

Kevin Stokholm

Adres Klockarvägen 112, 151 61 Södertälje, Suède.

Sabelbergkliniken

Adres Köpenhamnsvägen 15A, 217 43 Malmö, Suède.

Leg Läkare Ted Mingelgrin AB

Adres Kaptensgatan 8, 211 41 Malmö, Suède.

Blomman Vårdcentral

Adres Celsiusgatan 35, 212 14 Malmö, Suède.

Dr. Slav Stokholm

Hastalarının çoğunun ifadesine göre kendisi İsveç’teki en iyi jinekologdur; kısırlık sorunları, hamilelik ve doğum, vajinal enfeksiyonlar, meme ve yumurtalık kanserleri gibi tüm jinekolojik durumların teşhis ve tedavisinde geniş deneyime sahip bir doktordur. , rahim ağzı ve rahim hastalıkları ve cinsel hastalıklar Dr. Sulaf, hastalarla iyi iletişim kurma, onların sağlık ihtiyaçlarını ve sorunlarını anlama ve onlara bilimsel tavsiye ve sağlam rehberlik sağlama becerisiyle de öne çıkıyor.

  • Adres: Stockholm, İsveç.
  • Telefon 087108805.

Dr. Salma Malmö’de

İsveç’teki Iraklı doktorlar arasında yer alan Salma Mevazi, yetenekli ve mesleğine kendini adamış bir doktordur.Bağdat Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuş, etkinliği ve verimliliği ile tanınan Bağdat’ta çeşitli hastanelerde çalışmıştır. hastalarla olan nazik ve nazik yaklaşımı sayesinde insanlık… Becerileri ve tecrübesiyle İsveç’e taşınıp İsveç’in en büyük tıp kurumlarında çalışarak, çalıştığı her yerde yaratıcılığını etkiledi. kendi kliniğini açtı ve adı İsveç’in Malmö şehrinde tanındı.

  • 1982 yılında Bağdat Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak mezun oldum.
  • 1999 yılında İsveç’e geldi ve 2000 yılında Stockholm’deki Karolinska Hastanesi’nde çalışmaya başladı.
  • 2002 yılında kadın doğum ve jinekoloji alanında İsveç yeterliliğini aldı.
  • Daha sonra 2002 – 2014 yılları arasında Malmö’deki eğitim hastanesinde kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak çalışmaya başladı.
  • Daha sonra 2014-2015 yıllarında özel bir klinikte (Capio citykliniken) çalıştım.
  • Artık kendi kliniğini işletiyor Lotuskliniken İsveç Medikal Estetiği
  • Adres Norregatan 4 A, 211 27 Malmö, Suède
  • Telefon +46700966907

Dr. Sajida Al-Hajjar

Jinekolog Sajida Al-Hajjar İsveç’in en iyisidir.Sadece tıp alanında uzman olmakla kalmayıp, aynı zamanda hastaların güvenini ve konforunu artırmak, tedavi için rahat ve sıcak bir ortam sağlamak için iyi iletişim becerilerine ve benzersiz yeteneklere sahiptir. Dr. Sajida Al-Hajjar, kadın sağlığı alanındaki en son tıbbi teknolojileri ve standartları takip ederek, hastalara en iyi tedavi ve bakımın sağlanmasını ve bunun sonucunda İsveç’teki Türkçe kadınlarının yaşam kalitesinin ve genel sağlığının iyileşmesini sağlar.

İsveç’teki en iyi Türkçe jinekoloğu kolaylıkla seçebilmeniz için siz değerli takipçilerimize bir grup aday sunduk.Sonuç olarak, bazı kliniklerin pratisyen hekim veya tedaviyi yapan doktordan sevk gerektirebileceğini belirtmekte fayda var. Bu nedenle Herhangi bir kadın kliniğinde randevu almadan önce gerekli koşulları ve prosedürleri kontrol etmeniz önerilir.

Leave a Comment