Almanya'da Türk avukat

İsveç’te yeniden birleşme avukatı

محامي لم الشمل في السويد

Bu konu aracılığıyla size iletişim bilgilerini vereceğiz İsveç’teki yeniden birleşme avukatı akıllı. Daha uzun nerede? İsveç’te yeniden birleşme İsveç’te oturma izni almış veya almak isteyen Türkçe toplumu üyelerinin en çok ilgisini çeken konulardan biri. Bu, İsveç’te akrabaları olan kişilerin ülkede onlarla birlikte yaşamasına olanak tanır.

İsveç'te yeniden birleşme avukatı
İsveç’te yeniden birleşme avukatı

Bu yazımızda bilmeniz gereken her şeyi tartışacağız. İsveç’te yeniden birleşme avukatıAyrıca koşulları, gereksinimleri, adımları ve gerekli belgeleri de tartışacağız. Ayrıca İsveç’te başarılı bir yeniden birleşme için size ipuçları vereceğiz. İsveç’te yeniden birleşme hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız okumaya devam edin.


Ayrıca okuyun:Hollanda’da ücretsiz danışmanlık için avukat Ücretsiz hukuki danışmanlık

İsveç’te yeniden birleşme avukatı

Web sitemizi takip etme izni hawaaworld.news Bugün bu makalede size Google’da ünlü ve en beğenilen İsveçli yeniden birleşme avukatlarından bazılarının bir listesini vereceğiz. Elbette bu liste kapsamlı olma iddiasında değil ancak size uygun bir avukat bulmanız için iyi bir başlangıç ​​noktası sağlayacaktır.

Avukat Saad Al-Arabi Muhammad’in ofisi – Saad Juristfirma

Avukat Majeed Alnashi

  • Adres Warfinges väg 26 Stockholm 112 51.

Advokatbyrån Ailesi ve Forsvar Sverige AB

  • Adres Nybrogatan 6, 114 34 Stockholm, Suède.
  • Telefon +46852027737.

Försvarsadvokaterna Stockholm HB

  • Adres Hantverkargatan 78, 112 38 Stockholm, Suède.
  • Telefon +46854570130.

Advokatfirmanz

  • Adres Östermalmsgatan 90, 114 59 Stockholm, Suède.
  • Telefon +468214440.

Milletvekili Advokatteam – Stockholm’deki Advokatbyrå

  • Adres Drottningholmsvägen 38, 112 19 Stockholm, Suède.
  • Telefon +4686444404.

Andermyr Advokat AB

  • Adres: 111 52 Stockholm, Süet.

Digitala Juristerna

Olsson Lilja Avukatı

  • Adres Sankt Eriksgatan 63A, 112 34 Stockholm, Suède.
  • Telefon +468277181.

Genel olarak seçiminizi yapmadan önce İsveç’teki bir avukat Türkçe Veya milliyeti ne olursa olsun. Dikkatlice aramak önemlidir. İncelemeleri okuyun ve yeniden birleşme alanındaki deneyimlerini sorun. Seçtiğiniz avukatın yanında kendinizi rahat hissetmeniz de önemlidir.

Read:Köln’deki Türkçe dişçi


Ayrıca okuyun:Viyana’daki Yahudi avukat

İsveç’te aile birleşimi koşulları

İsveç’te iki ana aile birleşimi türü vardır: Ailenin yeniden toplanması Bu tür, Malmö’de ve İsveç’in çeşitli şehirlerinde akrabaları olan kişilerin ülkede onlarla birlikte yaşamasına olanak tanır. Veİnsan yeniden birleşmesi Bu tür, mülteciler gibi özel insani koşullara sahip kişilerin İsveç’te yaşamasına olanak tanır. İsveç’te aile birleşimi hakkını elde etmek için yerine getirilmesi gereken bazı koşullar vardır:

  • Başvuru sahibinin İsveç’te oturma iznine sahip olması gerekir.
  • Başvuru sahibinin kendisini ve ailesini geçindirebilmesi gerekir.
  • Başvuru sahibinin ailesi için uygun bir konut sağlayabilmesi gerekir.
  • Başvuru sahibinin ailesiyle İsveççe iletişim kurabilmesi gerekmektedir.

Bu işlemi başarıyla tamamlamaktır. Tercihen sığınma ve yeniden birleşme davalarında uzmanlaşmış avukatları aramanızı tavsiye ederiz. Malmö’deki Türkçe avukat Veya başka bir İsveç şehri. Ayrıca, başvurunuzu mümkün olan en kısa sürede eksiksiz olarak göndermeli ve İsveç Göçmenlik Bürosu ile düzenli olarak iletişim kurmalısınız.Son fakat bir o kadar da önemlisi, sabırlı olmalı ve başvurunuzun reddedilebileceğini beklemelisiniz.

İsveç’te aile birleşimi başvurusu için gerekli belgeler

  • Birleştirme uygulaması: Yeniden birleşme başvuru formunu doldurup İsveç Göçmenlik Bürosuna göndermelisiniz.
  • Pasaport veya diğer seyahat belgesi: Aile birleşimi için başvuran kişiye geçerli bir pasaport veya başka bir seyahat belgesinin ibraz edilmesi gerekmektedir.
  • İsveç’te ikamet belgesi: Aile birleşimi başvurusunda bulunan kişiye İsveç’te ikamet belgesi ibraz edilmelidir.
  • Evlilik cüzdanı veya aile ilişkisini kanıtlayan belgeler: Aile birleşimi başvurusunda bulunan kişi ile yeniden birleşmek isteyen kişi arasındaki aile ilişkisini kanıtlayan evlilik cüzdanı veya belgelerin ibraz edilmesi gerekmektedir.
  • Doğum belgesi veya akrabalığı kanıtlayan belgeler:
  • Aile birleşimi için başvuran kişi ile yeniden bir araya gelmek istediği kişi arasında doğum belgesi veya aile bağını kanıtlayan belgelerin ibraz edilmesi gerekmektedir.
  • Sağlık sertifikası: Aile birleşimi için başvuran kişinin İsveç’te kamu sağlığı açısından risk oluşturabilecek herhangi bir hastalık veya yaralanmasının bulunmadığını kanıtlayan lisanslı bir doktordan alınmış sağlık raporunun ibraz edilmesi gerekmektedir.
  • Sağlık sigortası belgesi: Aile birleşimi başvurusunda bulunacak kişiyi en az 12 ay kapsayan sağlık sigortası belgesinin ibraz edilmesi gerekmektedir.
  • Sabıka kaydının bulunmadığına dair belge: Aile birleşimi başvurusunda bulunan kişinin menşei ülkeden bulunmadığına dair bir belge ibraz edilmelidir.

İsveç’te aile birleşiminin maliyeti

İsveç’te yeniden birleşmenin maliyeti, yeniden birleşmenin türüne ve aile üyelerinin sayısına bağlı olarak değişmektedir.

Read:Münih’teki en iyi Türkçe çocuk doktoru


Ayrıca okuyun:Bremen’deki Yahudi avukat

  1. Ailenin yeniden toplanması: İsveç’te aile birleşiminin maliyeti aile üyesi başına yaklaşık 6.000 SEK’dir.
  2. İnsanın yeniden birleşmesi: İsveç’te insani yeniden birleşmenin maliyeti aile üyesi başına yaklaşık 10.000 SEK’dir
  3. Konaklama ücretleri: İsveç’te oturma izni alan kişiler için yeniden birleşme maliyetinin yanı sıra oturma ücreti de ödenmesi gerekmektedir. Yıllık konaklama ücreti kişi başı yaklaşık 10.000 SEK’dir.

Yeniden birleşme maliyetini azaltmak için mümkün olan en kısa sürede yeniden birleşme başvurusunda bulunmak gibi takip edilebilecek bazı ipuçları vardır. Gerekli tüm belgeleri gönderin. İsveççeye çevrilmiş belgelerin sunulması. Ve İsveç Göçmenlik Bürosu’nun sunduğu ücretsiz hizmetlerden yararlanın.

İsveç’te aile birleşimi başvurusunda bulunma adımları

  1. İsveç’te bir aile birleşimi avukatıyla istişare: Bu, özellikle İsveç yasalarına, göçmenlik ve iltica yasalarına uymamanız durumunda önemli bir adımdır.
  2. Başvuru gereksinimlerini kontrol edin: Başvurunuzu göndermeden önce İsveç Göçmenlik Bürosundan başvuru koşullarını kontrol etmeniz önemlidir.
  3. Başvuru formunu doldurun: Yeniden birleşme başvuru formunu doldurup İsveç Göçmenlik Bürosuna göndermelisiniz.
  4. Gerekli belgeleri toplayın: Gerekli tüm belgeler toplanmalı ve uygun şekilde sınıflandırılmalıdır.
  5. Belgelerin İsveççeye çevrilmesi: Gerekli belgeler İsveççe yazılmamışsa İsveççe’ye tercüme edilmelidir.
  6. Başvuru ücretlerini ödeyin: Başvuru ücretinin başvuru yapılmadan önce ödenmesi gerekmektedir.
  7. Başvuruyu İsveç Göçmenlik Dairesine gönderin: Başvuru İsveç Göçmenlik Dairesine posta yoluyla veya çevrimiçi olarak gönderilmelidir.
  8. İsveç Göçmenlik Bürosu’nun kararını bekliyorum: İsveç Göçmenlik Dairesi’nin başvuruları işleme alması genellikle birkaç ay sürer

İsveç’te avukat fiyatları

Web sitemizin Hukuk bölümü İsveç’teki Türkçe avukatlar hakkında çeşitli faydalı makaleler sunmaktadır veİsveç’te avukat fiyatlarıve nasıl edinilir İsveç’te ücretsiz hukuki danışmanlıkİsveç’te ikamet eden Türkçe toplumunun ihtiyaç duyabileceği diğer önemli konuların yanı sıra.

Read:Hollanda’da Türkçe plastik cerrah
İsveç'teki Türkçe avukatların numaralarıİsveç'teki Türkçe avukatların numaraları
İsveç’teki Türkçe avukatların numaraları

Ayrıca okuyun:

Stockholm’deki Türkçe avukat

İsveç’teki Türkçe avukatların numaraları

Bu konunun etrafında dönen konuyu bitirdik. İsveç’te yeniden birleşme avukatı. Sonuç olarak, iyi takibiniz ve ilginiz için teşekkür ederiz, yakında yurtdışında yaşayan Türkçe toplumunun tüm üyelerinin ilgisini çekecek diğer makalelerle buluşacağız.

Previous post
Köln’deki en iyi Türkçe çocuk doktoru
Next post
Al-Habib’de suni tohumlamanın fiyatı