Almanya'da Türk avukat

İtalya’daki Mısırlı doktorlar

İtalya’daki Mısırlı doktorlar Serinin devamı kapsamında İtalya’nın en iyi Türkçe doktorları Bugün daha kesin konuşacağız ve sizin için bir liste topladık İtalya’daki Mısırlı doktorlar Özel olarak Mısır toplumu ve genel olarak Türkçe toplumu, tıp biliminin etkinliği ve şöhreti göz önüne alındığında, çeşitli tıp uzmanlıklarında bu konuyu araştırmaktadır. Roma’daki Mısırlı doktorlar Ve birçok İtalyan hastanın bile favori destinasyonu haline geldiği tüm İtalyan şehirleri İtalya’nın en iyi hastanesi Ve tüm tıp merkezleri.

İtalya’daki Mısırlı doktorlar

Bugün bir liste derlemeye karar verdik İtalya’daki Mısırlı doktorlar Bu, web sitesi ekibimiz web sitemizi fark ettikten sonra oldu hawaaworld.news Avrupa’daki Türkçe topluluğumuzun işleri kimin umrunda, pek çok kişi Türkçe topluluğunun adreslerini ararken, sosyal ağ sitelerinde, Google arama motorunda ve İtalya’daki Türkçe topluluğunu bu konuda bir araya getiren forumlarda bu konuya yönelik aramalar arttı. Roma, Milano, Napoli, Torino ve diğer pek çok şehirde Türkçe ve Mısırlı doktorlar, İtalyan şehirleri, bu ülkenin diğer vatandaşları gibi temel sağlık hizmetlerine ihtiyaç duyduklarından ve Dr. Al-Arabi ile tedavi, tıbbi müdahaleyi kolaylaştıracak ve Tedavi daha etkili ve verimli.


Ayrıca okuyun:Al-Habib Hastanesi’ndeki en iyi kısırlık doktoru – Süleyman Al-Habib Hastanesi’ndeki doktorlar

İtalya'daki Mısırlı doktorlar
İtalya’daki Mısırlı doktorlar

Egitto ve Giacovelli’de Dental İlerleme

  • Via Roma, 185, 75028 Tursi MT, İtalya.

Beta Dialisi srl

  • Via Egitto, 34, 65015 Montesilvano PE, İtalya.

Osteopat Egitto Dott. Giuseppe

  • Via F. Crispi, 51, 98028 Santa Teresa di Riva ME, İtalya.

Centro Medicina Alternativa Dr. Ahmed El Hamamsy

  • Palazzo Venuti, Via Pantelleria, 2/scala A, 91100 Trapani TP, İtalya.

Egitto Dott.ssa Patrizia Ginecologa

  • Via dei Mille, 271, 98123 Messina ME, İtalya.

Nokta. Abdur Rahman Mohd Ayed

  • Via Valle, 83035 Grottaminarda AV, İtalya.

Dr. Sadek Nazar Medico-Chirurgo Dermatoloji ve Malattie Venere Uzmanı

  • Via Nicola Antonio Porpora, 19, 80128 Napoli NA, İtalya.

Isidora Paffumi

  • Via Antonio Salandra, 14, 98124 Messina ME, İtalya.

Mısırlı doktor İtalya’da

İtalya’da Mısırlı doktorlar sayıları diğer milletlere göre az olmasına rağmen farklı şehir ve eyaletlere dağılmış durumdalar.Sevgili takipçilerimiz ihtiyacınız olan tıp dalında uzmanlaşmış Mısırlı bir doktor bulabilirsiniz.Bu yüzden bu yola başvurmaya karar verdik. Sizi uzun arama zahmetinden kurtarmak için konu, ancak hayır, verilen listenin eksiksiz olduğundan emin olabiliriz, bu nedenle listede adı geçmeyen başka bir doktor varsa tamamlamamıza yardımcı olmanızı rica ediyoruz.


Ayrıca okuyun:Fas’ın en iyi göz doktoru Cidde’de

Konunun sonunda sevgili ziyaretçiler, bu konunun sonucuna ulaşıyoruz. İtalya’daki Mısırlı doktorlar Size uygun Türkçe doktorla kolayca iletişim kurabileceğiniz ve ondan online randevu alabileceğiniz ve yakında yeni bir konuda görüşmek üzere.

Leave a Comment