Almanya'da Türk avukat

Kassel Al Dawa Camisi için namaz vakitleri

Daha önce öğrendiğimize göre Kassel Al-Dawa Camii’nde namaz vakitleri Münih İslam Merkezi’nde namaz vakitleri Kassel’deki Dawa Camii, Almanya’nın Kassel şehrinde bulunan bir camidir. Bölgede yaşayan Müslümanlar için önemli bir dini merkez sayılmaktadır. Bu konunun sonraki birkaç satırında Kassel’deki Dava Camii hakkında bazı genel bilgiler bulacaksınız.

Kassel Al Dawa Camisi için namaz vakitleri

Dawa Camii 1984 yılında Kassel’de kuruldu ve bölgedeki en eski camilerden biri. Geleneksel mimari tasarımıyla öne çıkan cami, inşaatı ve dekorasyonunda İslami kimliği yansıtıyor.Dava Camii ayrıca Müslümanlara, beş vakit namazın belirli vakitlerde kılınması, cuma namazının kılınması ve dini ibadetlerin yapılması gibi çeşitli dini hizmetler de sunuyor. dersler, konferanslar ve seminerler.


Ayrıca okuyun:Berlin Al Nour Camii namaz vakitleri

Kassel Al Dawa Camisi için namaz vakitleri
Kassel Al Dawa Camisi için namaz vakitleri
  • Sabah ezan vakti: 01:17
  • Öğle ezan vakti: 13:17
  • İkindi ezan vakti: 17:35
  • Akşam ezan vakti: 21:23
  • Yatsı ezan vakti: 22:53
  1. Kültürel ve sosyal faaliyetler: Dava Camii’nde Kur’an dersleri ve tercümeleri, çocuklara ve gençlere yönelik dini eğitim kursları, Müslüman toplum üyeleri arasındaki iletişimi ve uyumu artıran sosyal etkinlikler gibi birçok kültürel ve sosyal etkinlik düzenlenmektedir.
  2. İletişim ve etkileşim: Yerel gayrimüslim toplulukla iletişim ve etkileşimi geliştirmeyi amaçlayan El Deva Camii, kapılarını ziyaretçilere açıyor ve farklı kültür ve dinlerden İslam’ı öğrenmek, fikir ve bilgi alışverişinde bulunmak için misafirleri ağırlıyor.

Ayrıca okuyun:

Kassel Al-Da’wa Camii’ndeki namaz vakitlerini öğrendikten sonra, sonuç olarak, hakkında doğru bilgi edinmek için Kassel’deki Al-Da’wa Camii’nin resmi web sitesi gibi güvenilir kaynakları kontrol etmenin tercih edileceğini lütfen unutmayın. Cami ve sağladığı hizmet ve faaliyetler.


Ayrıca okuyun:Hagen’de namaz vakitleri + Hagen’deki en yakın camiler ve İslami merkezler

Leave a Comment