Almanya'daki Türk doktorlar

Köln de Türk Kadın Doğum DOKTORLARI

Köln de Türk Kadın Doğum DOKTORLARI , daha önce sizlere Köln’deki en iyi Türk doktorlarını hawaaworld.news web sitemizde gösterdiğimiz gibi, Türk doktorların çeşitli tıpta çalıştığı klinik ve tıp merkezlerinin adreslerini ve numaralarını öğrenmek için bu konuya başvurabilirsiniz. genel tıp, dermatoloji, oftalmoloji ve cerrahisi gibi uzmanlıklar, bugün araştırmamızın konusu olan kadın hastalıkları ve doğuma ek olarak, diş hekimliği ve cerrahi gibi diğer alanlarda uzmanlaşmış danışmanlar.

Köln de Türk Kadın Doğum DOKTORLARI

Almanya’daki en iyi jinekologları kolayca görebileceğiniz önceki başlıklarda bahsetmiştik.Adres ve numaraların yanı sıra her Alman şehrinde en iyi kadın doğum uzmanlarının bir listesini bulacaksınız.Bugünkü konumuz bir Türk hakkında Köln’deki jinekolog, hastalıkların teşhis ve tedavisinde kullanılan en son tedavi tekniklerinin ve modern araçların bulunmasını gerektiren bu hassas alanda en iyi doktorları ve uzman doktorları tanıyacağız.

Köln de Türk Kadın Doğum DOKTORLARI

Ayrıca okuyun :

Dr. med. Fazli Türkeri

Venloer Str. 666, 50827 Köln

Gynecologist Ayse Berna Köklü

Hohenzollernring 39-41, 50672 köln

Frauenärztin E. Özdemir

Dürener Str. 199/203, 50931 Köln,

Frau Dr. med. Yesim Aslan-Schadwinkel

Ebertpl. 2, 50668 Köln

Dr. Sibel Atak

Kalker Hauptstraße 222, 51103 Köln,

Güler Celebi Al-Jelawi

Wiesdorfer Pl. 46, 51373 Leverkusen,

Almanya’daki Türk jinekologlar

kadın sağlığını etkileyen çeşitli hastalık ve bozuklukların teşhis ve tedavisinde uzmanlaşmıştır. İşte uğraşabilecekleri bazı jinekolojik durumlar:

  1. Üreme sistemi enfeksiyonları: Rahim, vajina, yumurtalıklar ve tüplerdeki enfeksiyonlarla ilgilenir ve enfeksiyonlardan kurtulmak ve komplikasyonları önlemek için uygun tedaviyi sağlarlar.
  2. Gecikmiş gebelik ve kısırlık: Hamile kalmakta zorluk çeken veya kısırlık sorunu yaşayan kadınlara tanı, cerrahi tedavi ve suni döllenme konusunda danışmanlık da dahil olmak üzere destek ve tedavi sağlarlar.
  3. Hormonal dalgalanmalar: Düzensiz adet döngüsü, adet öncesi sendrom ve menopoz gibi hormonal dalgalanmalarla ilgili durumları izler ve tedavi ederler.
  4. Konjenital malformasyonlar ve molar malformasyonlar: Doğuştan veya kaza sonucu üreme organı malformasyonları veya molar malformasyonlardan muzdarip kadınlara destek ve tedavi sağlarlar.
  5. Meme hastalıkları: Meme sağlığını etkileyen tümörleri, büyümeleri ve diğer hastalıkları takip, teşhis ve tedavi ederler.
  6. Endometrial hastalıklar: Endometrial blast, endometrial hiperplazi ve diğer endometrial hastalıklarla ilgilenirler.
  7. Sabah kusması ve yalancı gebelik belirtileri: Sabah bulantısı ve yalancı gebelik belirtileri yaşayan kadınlara destek ve takip sağlarlar.

Bunlar Almanya’daki Türk jinekologların baş edebildiği jinekolojik hastalıklara bazı örneklerdir, ancak bu listenin kapsamlı olmadığını ve diğer birçok jinekolojik durumu ele alabileceklerini de belirtmek gerekir.

Sevgili web sitemizin ziyaretçileri, Köln’de bir Türk jinekolog etrafında dönen bu konuyu kolayca görebileceğiniz, ihtiyacınıza uygun doktorla iletişime geçebileceğiniz ve online randevu alabileceğiniz bu konunun sonuna gelmiş bulunuyoruz.

Leave a Comment