Almanya'daki Türk doktorlar

Köln de türk nöroloji doktorları

Köln de türk nöroloji doktorları , genelden başlayarak çeşitli tıbbi uzmanlık ve alanlarda sahneye çıkan tüm mükemmel Türk doktorlarını bulabileceğiniz hawaaworld.news web sitemizde daha önce Almanya’daki en iyi Türk doktorlarını daha önce gösterdiğimiz gibi. tıp, oftalmoloji ve diş hekimliği, KBB ve KBB aracılığıyla Dermatoloji ve Venereoloji, bugün bahsettiğimiz nörolojiye kadar, size yüksek kaliteli sağlık bakımı gerektiren bu hassas alanda en önemli uzmanları ve danışmanları sunuyoruz.

Köln de türk nöroloji doktorları

Nörolojik hastalıklarda dünyanın en iyi ülkelerinden biri olarak kabul edilen Köln’de, gelişmiş sağlık altyapısı ve en son cihaz ve ekipmanlara sahip olması nedeniyle pek çok kişi Türk nörolog arayışında. En son Tedavi teknikleri ve hastalıkların teşhis ve tedavisinde kullanılan modern araçları gerektiren bu hassas alan.Belki de en ünlü nörolojik hastalıklar İnme, Epilepsi, Alzheimer Hastalığı, Migren, Myastenia Gravis ve tıbbi takip gerektiren daha birçok rahatsızlıktır.

Köln de türk nöroloji doktorları

Ayrıca okuyun :

Almanya’nın en iyi Türk doktorları

Almanya da Türk doktorları Listesi

almanya’da türk üroloji doktorları

Almanya daki Türk Ortopedi Doktorları

Almanya da Türk göz doktoru

almanya’daki türk psikiyatristler

almanya’da türk nörolog

almanya’da türk kadın doğum doktoru

Almanya’da Türk dermatolog

Almanya da Kulak Burun Boğaz doktoru

Dr. med. Ismet Semih Karaoguz

Schildergasse 81, 50667 Köln

Dr. Klein, Dr. Sturm, Öztürk, Lehmann,

Eulenbergstraße 1-3, 51065 Köln

Neurologie Uniklinik Köln

Kerpener Str. 62, 50937 Köln

Dr. Farsad Pour Ebrahim – Neurologist

Schillerstraße 13, 50968 Köln

Dr. med. Julia Ghaemi

Neumarkt 43, 50667 Köln

Dr. med. Christian Schmiegelt, Neurologe, Psychiater, Psychotherapeut Köln Porz

Frankfurter Str. 593, 51145 Köln,

Almanya’daki Türk nörologlar

sinir sistemini ilgilendiren çok çeşitli hastalık ve bozuklukları tedavi ediyor. Almanya’da çalışan nörologların ilgilenebileceği hastalıklardan bazıları şunlardır:

  1. Epilepsi: Nörologlar epilepsi vakalarını teşhis eder ve tedavi eder, olası nedenleri belirlemeye çalışır ve epileptik nöbetleri azaltmak için uygun tedaviyi sağlar.
  2. Parkinson Hastalığı: Nörologlar Parkinson hastalığının teşhisinde ve tedavisinde önemli bir rol oynarlar ve hastalığın semptomlarını ve etkilerini iyileştirmek için çeşitli tedaviler kullanırlar.
  3. Nöromüsküler Bozukluklar: Kas distrofisi ve nöropati gibi kasları ve sinirleri etkileyen hastalıklarla ilgilenirler.
  4. Baş Ağrıları ve Migren: Migren dahil çeşitli baş ağrısı durumlarının tanı ve tedavisini sağlarlar.
  5. Nörogenetik Bozukluklar: Genetik mutasyonlardan kaynaklanan nörolojik hastalıkların tanı ve tedavisinde rol alırlar.
  6. Beyin ve Omurilik Bozuklukları: Beyin tümörleri, beyin enfeksiyonları, omurilik yaralanmaları ve merkezi sinir hastalıklarıyla ilgilenirler.
  7. Hareket Bozuklukları: Huntington hastalığı ve diğer hareket bozuklukları gibi hareket kontrolünü etkileyen bozuklukların tedavisini sağlarlar.
  8. Multipl Skleroz: Multipl sklerozlu hastalara semptomların yönetilmesi ve ileri tedavilerin kullanılması da dahil olmak üzere bakım sağlanmasında rol oynarlar.

Bunlar sadece örneklerdir ve kapsamlı bir liste değildir. Nörologlar genel olarak sinir sistemi hastalarına kişiselleştirilmiş bakım ve etkili tedavi sağlar.

Siz değerli ziyaretçilerimiz, Köln’de bir Türk nöroloğunun etrafında dönen bu konuyu kolayca inceleyebileceğiniz, ihtiyacınıza uygun doktora başvurabileceğiniz ve online randevu alabileceğiniz bu konunun sonuna gelmiş bulunuyoruz.

Leave a Comment