Almanya'daki Türk doktorlar

Köln de türk Ortopedi doktoru

Köln de türk Ortopedi doktoru , ortopedi ve eklem tıbbı alanında bugün daha doğru bir şekilde dokunduğumuz hawaaworld.news web sitemizde daha önce Köln’deki en iyi Türk doktorlarını gösterdiğimiz gibi, modern tıbbın en çok talep gören cerrahisi. Özellikle son birkaç yılda çok sayıda Türk topluluğunun varlığına tanık olan Alman şehri Köln’deki Türk göçmenler ve sakinler için uzmanlık, bu nedenle bu yazının aşağıdaki satırlarında size bu bölümdeki en önemli uzmanları sunuyoruz. .

Köln de türk Ortopedi doktoru

Bu nedenle, Köln’deki en iyi Türk ortopedi doktoru başlığı altında yer alan bu makalenin giriş girişinde belirttiğimiz gibi, birçok mülteci ve sakin, daha önce deneyimli Türk hastalar tarafından olumlu değerlendirmeleri olan bir Türk doktorla teşhis ve tedaviyi tercih ediyor. Bu klinikler, çeşitli nedenlerle, en belirgin olanı, özellikle Almanca’yı iyi bilmeyenler için, doktorla Türkçe iletişim kurmanın yanı sıra, özellikle uygarlık ve kültürel boyutun yakınlaşması ile rahat hissetmenin yanı sıra, bu nedenle Türk doktorları tarafından denetlenen en önemli ortopedi kliniklerini aşağıda sunuyoruz.

Köln de türk Ortopedi doktoru

Ayrıca okuyun :

Almanya’nın en iyi Türk doktorları

Almanya da Türk doktorları Listesi

almanya’da türk üroloji doktorları

Almanya daki Türk Ortopedi Doktorları

Almanya da Türk göz doktoru

almanya’daki türk psikiyatristler

almanya’da türk nörolog

almanya’da türk kadın doğum doktoru

Almanya’da Türk dermatolog

Almanya da Kulak Burun Boğaz doktoru

Dr. med. Hakan Tüylü

Bunzlauer Str. 3, 50858 Köln

Ortho Ehrenfeld – Orthopädische Praxis Dres. med. Aydinli

Venloer Str. 389, 50825 Köln

Chirurgisch-Orthopädische Praxis

Adolphstraße 35, 50679 Köln

Herr Dr. med. Sinan Yücel

Neusser Str. 180, 50733 Köln

Orthopädie Soykan

Neumarkt 31, 50667 Köln

Dr. Timmo Koy

Hohenstaufenring 28, 50674 Köln,

Almanya’daki Türk ortopedi

uzmanları, iskelet ve kas sistemini etkileyen çok çeşitli hastalık ve bozuklukların teşhis ve tedavisinde uzmanlaşmıştır. İşte bu doktorların tedavi edebileceği hastalıklardan bazıları:

  1. Kırıklar ve kemik yaralanmaları: Basit kırıklardan karmaşık kırıklara kadar çeşitli kemik kırıklarıyla ilgilenir, tedavi sağlamak ve iyileşme sürecini hızlandırmak için gerekli tıbbi bakımı sağlarlar.
  2. Eklem hastalıkları: Bu, romatoid artrit ve osteoartritten kaynaklanan artrit gibi kronik hastalıkları içerir ve ağrıyı azaltmak ve eklem fonksiyonunu iyileştirmek için kapsamlı tedavi planları sağlamak için çalışırlar.
  3. Omurga hastalıkları: Bel fıtığı, omurga enfeksiyonları ve omurga burkulmaları gibi omurgayla ilgili durumlarla ilgilenirler.
  4. Kas ve tendon hastalıkları: Tendinit, hipertoni ve dejeneratif hastalıklar gibi hastalıklar buna dahildir.
  5. Genetik kemik hastalıkları: Kırılgan kemik sendromu gibi kemik büyümesini ve gelişimini etkileyen genetik hastalıklarla ilgilenirler.
  6. Geçirilmiş ameliyatlardan kaynaklanan kemik hastalıkları: Geçirilmiş ameliyatlardan sonra ortaya çıkabilecek kemik şekil bozuklukları, şişlikler gibi kemik sorunlarının takip ve tedavisini yaparlar.
  7. Pediatrik Ortopedik Hastalıklar: Osteoporoz gibi çocukları etkileyen kemik hastalıklarının teşhis ve tedavisinde uzmanlaşmıştır.

Bunlar Almanya’daki Türk ortopedi uzmanlarının başa çıkabileceği hastalıklara bazı örneklerdir, ancak bu listenin kapsamlı olmadığını ve kemik ve eklemlerle ilgili diğer birçok durumu ele alabileceklerini de belirtmek gerekir.

Bu sayede Köln’de bir Türk ortopedi doktorunun etrafında dönen, kolayca görüntüleyebileceğiniz ve ihtiyacınıza uygun doktorla iletişime geçip online randevu alabileceğiniz bu konunun sonuna gelmiş bulunmaktayız.

Leave a Comment