Almanya'da Türk avukat

Münih İslam Merkezi’nde namaz vakitleri

Münih İslam Merkezi’nde namaz vakitleri Münih İslam Merkezi’nde namaz vakitleri güneşin zamanlamasına göre belirlenmekte ve İslami takvime göre günlük olarak değişmektedir.Günde beş vakit namaz, şafak, öğle vakti, ikindi, gün batımı ve yatsı namazlarından oluşmaktadır. İslam Merkezi’nde her namazın başlangıcından önce duyurulmakta ve namaz saatleri verilmektedir.İbadet edenlerin her namazın başlama saatini belirtmesi için tutanak tutulmaktadır.

Münih İslam Merkezi’nde namaz vakitleri

Münih İslam Merkezi, Almanya’nın Münih şehrinde bulunan Müslümanlar için dini ve kültürel bir merkezdir. Bu merkez, şehrin en önde gelen İslami merkezlerinden biridir ve yerel Müslümanlara ve bölge sakinlerine çok sayıda hizmet sunmaktadır. İşte bazıları Münih İslam Merkezi hakkında genel bilgi:

Münih İslam Merkezi'nde namaz vakitleri
Münih İslam Merkezi’nde namaz vakitleri
  • Sabah ezan vakti: 01:17
  • Öğle ezan vakti: 13:17
  • İkindi ezan vakti: 17:35
  • Akşam ezan vakti: 21:23
  • Yatsı ezan vakti: 22:53

Münih İslam Merkezi

Münih İslam Merkezi 1973 yılında kuruldu. Merkezde beş vakit namazın kılınması ile Cuma namazı ve İslami bayramlar gibi diğer faaliyetler için kullanılan bir ana cami bulunmaktadır. İslami mirası yansıtan güzel mimari tasarımıyla dikkat çeken camide ayrıca beş vakit namazın belirli saatlerde kılınması, cuma namazının merkezi bir vaazla kılınması ve önemli dini bayramların düzenlenmesi gibi çeşitli dini hizmetler de sunuluyor. olaylar. Merkezde ayrıca dini eğitim ve Kur’an dersi gibi ek hizmetler de veriliyor.


Ayrıca okuyun:Ramazan Ramazan 2023 Almanya Berlin namaz vakitleri

Münih’teki İslam Merkezi’nin resmi web sitesi gibi güvenilir bir kaynağı kontrol etmek veya en son namaz vakitlerini almak için sorumlu makamla iletişime geçmek tercih edilir; çünkü namaz vakitleri, şehirdeki saat değişikliklerine ve yerel koşullara göre güncellenebilir.

Ayrıca okuyun:

Bu nedenle değerli kaynaklarımız, Münih İslam Merkezi’nde namaz vakitlerini konu alan bu konu hakkında sonuca ulaştık.Sonuç olarak, nazik takibiniz ve ilginiz için teşekkür etmekten başka bir şey yapamayız. Yeni yazılarda görüşmek üzere.


Ayrıca okuyun:Bonn’daki Al-Muhajireen Camii’nde namaz vakitleri

Leave a Comment